Először a tévében láttam Torrentét: pont az első rész azon jelenetét fogtam ki, mikor a pattanásait nyomkodja a mocskos fürdőszobájában. Rögvest elkapcsoltam, mondván, hogy ez az alpári baromság nem nekem való. Aztán pár hónapja kicsit magam alatt voltam, s hűséges barátaim felvettették, hogy hangulatjavítóként nézzük meg ezt a filmet. Amolyan "minden mindegy, még a szar is le van szarva" alapon beleegyeztem. Nekik volt igazuk! Végigröhögtem az egészet, s egy intermezzóként beiktatott kártyaparti után lenyomtuk a második részt is. Az jobban tetszett még az elsőnél is, bár a Torrente melletti debil figura helyett az első rész mellékszereplőjét eredetibb, szellemesebb figurának találtam: a zseniális Javier Cámara (BESZÉLJ HOZZÁ!, ROSSZ NEVELÉS, TORREMOLINOS 73) játszotta.
Természetes volt, hogy a harmadik részt is megnézzük. Ez ugyan némileg csalódás volt az előzőekhez képest, de ennek talán az volt az oka, hogy az első két résztől még nem vártam sokat, azok alapján a harmadiktól viszont igen. Mint barátaim és rajongótársaim megírták, túl sok volt a (fölöslegesen) lökött karakter, a lepusztult női karakter meg majdnem felesleges volt szerintem. Torrente káromkodásaiból talán kevesebb több lett volna, de végső soron a röhögés, a jó szórakozás most se maradt el. Soha rosszabbat!
0
2007. május 10., csütörtök 15:18
4379
No, azt mondja a koma, nagyjából passzint, kivéve, hogy kisebb a betűtípus, lejjebb van a logo, meg a vígjáték felirat. De összhangban stimmel az előzőekhez.
0
2007. május 10., csütörtök 13:52
3721
Ok, kösz!
0
2007. május 10., csütörtök 13:48
7151
Hát csak úgy torrentésen érdeklődtem... :)
0
2007. május 10., csütörtök 13:40
4379
Csak, ha van anyag. De mé?
0
2007. május 10., csütörtök 13:40
4379
Valaki hozta a filmet, de vitte is magával, majd megkérdem tőle, passzol-e a gerinc.
0
2007. május 10., csütörtök 13:31
7151
Mi van, Rosszkutyusz? Lövöd magad? :)))
0
2007. május 10., csütörtök 13:29
3721
Rosszkutyusz! Meg tudod mondani, hogy a borító gerince illeszkedik-e a többihez?