Biztos vagyunk páran, akik nézzük a sorozatokat... akár neten, akár tévében. Gondoltam legyen már egy ilyen topik is :)
Kedvenceim:
1. 24 3. évad (DVD) 10/10
az über akciósorozat, mely a Die Hard és Lethal Weapon filmek után egy újszerű akcióhőssel örvendezteti meg a nézőközönséget. Jack Bauer karaktere új ízt adott a
műfajnak. eddig ez a legjobban sikerült évad.
2. Dr. House 2. évad (TV2) 10/10
mekkora forma egy ilyen orvos, akinek mindig igaza van még akkor is ha nem etikusan cselekszik és akkor is, ha olykor durván, de megmondja a betegnek az igazságot őszintén. s nem utolsósorban van humorérzéke is. ez az évad érdekes. a karaktereknek immáron több a mélysége, mivel az első évadban szinte még nem is ismertük őket.
3. Prison Break 2. évad (Net) 10/10
szökés utáni szökés. titkok, ellenfelek... mivel még nem adják idehaza, nem írnék róla többet.
4. Dr. House 1. évad (TV2) 9.5/10
aki látta tudja, aki nem látta, nézze meg. ez nem az a tipikus kórház sorozat, mely folyik a giccstől.
5. Heroes 1. évad (Net) 9/10
először azt mondtam rá, hogy sz*r... de alapvetően a japán srác formálta át a véleményemet. jó ez, lehet ezt így is csinálni.
6. Prison Break 1. évad (Net) 9/10)
ha unod már a tipikus börtönfilmeket, próbálkozz meg egy börtönsorozattal. T-Bag azaz Robert Knepper egy nagyon jó színész és jól hozza karakterét.
7. 24 5. évad (DVD) 8/10
fordulatos, néhol giccses, de mégis szerethető évad Bauerrel és kicsit kevesebb Kimmel.
8. Cobra 11 (RtlKlub) 7.5/10
autók, autók és autók. régen néztem, néha most is nézem, szórakoztat még akkor is ha német. nagyon korrekt ez a sorozat, nem akar többnek látszani, mint ami.
9. Heti hetes (RtlKlub) 7/10
bár nem sorozat, de mégis ide sorolnám, mivel heti rendszerességgel egy órában szórakoztatja a nézőket. mostanában Hajós András és Alföldi Róbert remekelnek aranyköpéseikkel. jó humoruk van. őket kettőjüket emelném ki. persze most is lehet kommunistázni, de nincs értelme.
10. Lost 3. évad (AXN) 7/10
hat részig néztem, majd befejeztem, mostanában újra kezdtem nézni. nem olyan rossz ez az évad sem, kicsit rétestészta, de egyre jobb.