Én láttam már eredeti nyelven is House MD-t és szerintem jobban hasonlit Kulka hangja Hugh Lauriéhoz.Félre ne értsetek sztem Szakácsi Sándor jobb volt mint az eredeti hang anniyra átvette a bunko doki stilust,szal nem azt mondom h igy jobb,de azért rosszabb is lehetett volna.Kulka még itt nagyon ingatag volt,de biztos vagyok benne h bele fog jönni,én az erkélyes résznél amikor a másik dokival az erkélyen beszélgettek akkor már azt hittem h ennyi volt belejött,de utánna sajna még probálta utánozni Szakácsi rekedtesebb hangját,de nem kellene!Neki jobban állna ha a normális hangján átérezve a szerepet beszélne.De az is bizakodásra ad okot hogy Kulka azt nyilatkozta h egy két felvétel után teljesen áttudta venni a karaktert és az artikulálást is el tudta kapni,vhogy igy nyilatkopzott,szal ne aggodjon senki Kulka meg fogja tudni csinálni.Végezetül:Örüljünk h nem olyan kib*szott szar szinkronhangot kaptunk mint pl a Hősökben vagy leginkább a Prison Break részekben vagy akár bármelyik uj filmben amiknél még csak el se tudják kapni a tempot néha a "szinkronszinészek" kivéve Csuját és Csőre Gábort akik személyes kedvenceim.
0
2007. június 8., péntek 0:37
481
Kulkának meg szerintem is némi időre van szüksége; ő is jó lesz...majd pár hét után
0
2007. június 8., péntek 0:35
481
Bizony, jól mondod ;)
0
2007. június 8., péntek 0:01
52685
Én már a Millió$-os bébiben is éreztem ezt, az én szintidőm egy percen belüli volt.
most posts by TM
0
2007. június 7., csütörtök 23:36
390
Kulka szerintem is helyt állt, majd idővel belejön. Bár én Söröst vagy Dörnert választottam volna, Dörner jól adja a lepukkant figurát :) Sörös hangja cinikus is, és eltudja hitetni, hogy House a bántó beszólások alatt egy zseniális orvos :)
0
2007. június 7., csütörtök 23:32
849
Kulka remek színész, énekesként is egészen helytáll. Kellemes, tónusos a hangja, ami azonban nem nagyon illik House érdes karakteréhez. Szakácsi hangja sokkal inkább visszaadta ezt a furán pattogós, morcos, cinikus tulajdonságot. A reklám után bevallom, többször is felmordultam, mert nem értettem Kulka hangját. Ennek ellenére úgy gondolom, meg fogjuk szokni, meg fogjuk szeretni. Nem csalódás, csak szokatlan.
0
2007. június 7., csütörtök 23:28
1765
szerintem nem volt az az olyan rossz, én szinkronnal néztem végig a filmet de legjobban dicaprio hangja tetszett.
0
2007. június 7., csütörtök 23:17
3945
reviczky újabban kriminálisan szarul szinkronizál. elkezdtem a tégát szinkronnal nézni, de 2 perc után át kellett kapcsolnom. pedig a lesz ez még így sében nagyon jó volt. hiába, reviczky is öregszik már, a téglában annyira érződik rajta, hogy ez a basszameg, fejezzük már be! hozzáállás.
0
2007. június 7., csütörtök 22:55
6697
Kétségkívül én is el tudtam volna egy a Szakácsi által "megteremtett" House-hoz képzelni egy cinikusabb, karakteresebb hangot. Mikor szegény Szakácsi meghalt s egy blogon zajlott a találgatás, ki vehetné át House "szerepét", nekem egyből két név ugrott be: Sörös Sándor és Dörner György. Igaz egyikük se szinkronizál túl sűrűn sorozatban, de szerintem lett volna az a pénz s kihívás, amiért kötélnek állnak. Egyébiránt nekem Szakácsi sokkal inkább a Kevin Costner, Richard Gere. Jeremy Irons, Tim Allen és Dustin Hoffman filmeknél fog hiányozni, főleg a Costner filmeknél, nem láttam még olyan filmet tőle, amiben nem ő szinkronizálta volna. De bízok a TV2-ben (mely méltón adózott Szakácsi emléke előtt) s Kulkában, egy azonban biztos: House valóban nem lesz már többé az a cinikus, megkeseredett de remek doktor, másfél évadon át rendelhetett csupán : (
0
2007. június 7., csütörtök 22:22
1765
IGAZAD AD VAN DE SZERINTEM REVICZKY JOBBAN VÁLASZTÁS LETT VOLNA?
0
2007. június 7., csütörtök 22:15
19960
Az kétségtelen,hogy merev volt Kulka,de azt hiszem ez érthető is. Túl nagy felelőség volt/van a válán és ép ezért nehéz neki és szerintem Ő bizonyitani is akar és fog is. Én láttam a következő részből egy elég hosszú részt és ott már sokkal jobb Kulka.
0
2007. június 7., csütörtök 22:05
9368
Kulkának ez volt az első része, később még jobb lesz, teljesen magáévá fogja tenni ő is a karaktert. Természetesen Szakácsi jobb volt, de találhattak volna Kulkánál rosszabbat is! Kulka első szereplése úgy gondolom, hogy jó volt. Elsőre mindenképp, majd később meglátjuk.
0
2007. június 7., csütörtök 21:59
953
Kulka probálkozik rendesen, de sajna túl merev és a poénok nem ütnek akkorát mint Szakácsinál.hihetetlen mennyit tud dobni egy filmen(sorozaton) a jól választott szinkron hang.Legutóbb a Betty a csúnya lánynál volt szinkron hang váltás akkor az új szinkron hangot adó szinészt többször inzultálták.most nem igy lesz ,de az biztos ez a House már nem lesz soha többé (Szakácsi) House
0
2007. május 15., kedd 21:22
682
MADtv - Grey s Anatomy / House M.D. Crossover Parody: http://www.youtube.com/watch?v=R6HhMvntjZA&mode=related&search=
(Bárcsak tudnék angolul!)
0
2007. május 14., hétfő 5:15
1791
Kulka is nagyon jó, de ezt a flegma figurát úgy levette szegény Szakácsi... ki gondolta volna, hogy ilyen hirtelen megy el :(
0
2007. május 14., hétfő 0:09
14599
Robert De Niro (Szemtől szemben) Stanley Tucci (A mag, Terminál - ez utóbbi most megy a TV2-n, lecsekkolhatod)
0
2007. május 14., hétfő 0:09
1849
thx
0
2007. május 13., vasárnap 23:43
2344
Kulka kinek a hangja volt már?Csak h el tudjam képzelni.
0
2007. május 13., vasárnap 22:12
9368
A második évad 13. részétől már Kulka viszi a stafétabotot. Jövő héten szerdán a 9. epizód a soron következő.
Forrás: wikipedia szabad lexikon, imdb internet movie database
0
2007. május 13., vasárnap 21:26
481
na meg Ő is volt már Dr.
0
2007. május 13., vasárnap 21:14
1849
mikor kerül adásba az első kulkás epizód, nem tudod véletlenül?
0
2007. május 13., vasárnap 19:59
9368
még valami... Szakácsi Sándor után House magyar hangja Kulka János lesz. hogy őszinte legyek, nem tudom mi fog kisülni belőle, de mivel Kulka is jól képzett színész, bízom benne, hogy hozza a rajongók által elvárt szintet.
0
2007. május 13., vasárnap 19:57
9368
akkor egy vevőjük már biztos, hogy van :)))
0
2007. május 13., vasárnap 19:09
16458
állítólag tervbe van véve
0
2007. május 13., vasárnap 18:58
9368
tom, problémás dolog, de idehaza esetlegesen nem várható a megjelenés? szuper lenne.