Egy kezemen meg tudom számolni, hány filmet néztem szinkronnal az elmúlt két évben - nem véletlenül.
0
2007. május 29., kedd 22:11
2344
Na igen az ilyen eléggé felháboritó!Nem elég h alig adnak ki diszdobozokat Mo-n még a kaidások minöségében sem lehet bizni...de a legjobban az dühit amiket szinkron néven kimernek adni!
0
2007. május 29., kedd 21:30
13392
Köszi a választ, közben kiderült, hogy az egész széria, ahogy van, sajnos bevallottan hibás, csak egyszerűen egyes lejátszók nem érzékenyek rá. Sajnálom, hogy az én Panasonicom meg igen.
A szar attól még szar marad, de a probléma ott kezdődik, hogy a film magyarországi kiadása ezzel el is van intézve, a lejátszómat egy szar miatt pedig nyilván nem fogom lecserélni.
Tudom, hogy ez a film nem egy Battle Royale, ezért is nem volt belőle botrány, és így gyakorlatilag meg kell elégedjek azzal, ami van.
0
2007. május 29., kedd 21:25
2344
Nekem forgott....:) na de viccet félre téve semmi baja nem volt,és haveromnak se votl baja vele akitöl kölcsön kaptam...ugyh sztem lejátszó hiba lesz...vagy a te lemezeddel van a baj.
0
2007. május 29., kedd 1:53
13392
Srácok, a Ti példányotoknál mit csinál a lemez az utolsó 5 percben? Egy kicsit szétesik a kép, vagy teljesen leáll az egész? Vagy csak a Panasonic-játszók élik meg a bevallottan szériahibás példányok lejátszását ennyire drámaian? :)