Keresés

Ég és föld

2019. október 20., vasárnap 9:14
Sziasztok! Akinek megvan megnézné, hogy neki is megakad a 24-es fejezetnél? Az kb.1óra 8 percnél lehet. Csak a 25-ös fejezetre lépve lehet továbbmennni és onnan visszapörgetni, hogy ne vesszen el negyed óra.
0
2010. április 9., péntek 9:34
Köszönöm!
Pan Scanon volt! Ez volt az alapbeállítása, (mert még az életben nem állítottam), azt se tudtam, hogy van rajta ilyen és mit jelentenek :)
Átállítottam Letterboxra és utána minden jó volt!

Köszi még egyszer:)

0
2010. április 8., csütörtök 23:50
Én is erre tippelek, én is (talán a Fargoval, de ez mindegy) jártam már így. Már nem emlékszem, hogy a játékos, vagy a tévé beállítása tréfált meg, de nem a korong hibája volt, az biztos.
0
2010. április 8., csütörtök 23:29
persze.setup-on belül tudsz állítani 3 féle képet:

4:3 pan Scan
4:3 Letterbox
16:9 Widescreen

Na ezt szoktam elfelejteni visszaállítani,mert ha 4:3-as filmet nézek mindíg átállítom. :))
0
2010. április 8., csütörtök 23:15
Ilyeneket lehet állítani egy lejátszón?
most posts by TM
0
2010. április 8., csütörtök 18:13
Én is van hogy átkapcsolom,ha beleteszek egy régebbi "jó" kis ARA Records vagy UIP-s PS 4:3-as DVD-t,aztán elfelejtem visszaállítani.Párszor csak lestem mi romlott el.Azt kiderült,hogy csak a memóriám. :)
0
2010. április 8., csütörtök 18:07
A lejátszód beállításai rendben vannak?
Nem P/S-en van esetleg vagy letterboxon?
0
2010. április 8., csütörtök 9:55
Beraktam a DVD-t a laptopba. Ott ahogy nézem 16:9. Akkor valaki, aki ért hozzá kérem magyarázza el, hogy két 4:3-as TV-n is megpróbálva miért 4:3-as képet ad? Köszi.
0
2010. április 8., csütörtök 9:45
Ez gyártási hiba?? Vagy valami új eljárással került a dvd-re a film és valami külön gombbal kell előhozni a szélesvászont? Nem értem és nem tudom hogy lehet ilyen.
0
2010. április 8., csütörtök 9:44
Az durva. Nekem a 4:3-as tv-n hiányzik a szélesvászon. :S EZ hogy lehet?
0
2010. április 7., szerda 23:44
Nálam 16:9.
0
2010. április 7., szerda 21:24
A szinkronos Szakasz másnál is 4:3-as? Vagy csak nálam?
0
2010. április 7., szerda 19:42
Tisztelt Xpress!

Én ma vettem át a filmet, ami magyar felirat nélküli! Ahogy látom, ez már régi probléma. Van esély találni a polcon egy olyan verziót ami megfelel a borítóján feltüntetett speckónak?

0
2009. július 27., hétfő 9:30
Azért ez elég furcsa, hogy egy év alatt sem kaptál magyar feliratosat...
0
2009. július 26., vasárnap 18:24
Kétféle verzió keveredett a piacon (nekem is kettő van, mert a rosszabbikkal kezdtem), de szerencsére kívülről is megkülönböztethetőek.
A valóban magyar vonatkozású lemezen (és a lényeg, hogy a borítón is!) az angol 5.1 mellett SPANYOL 5.1-nek kell lennie (a korong felirata szintén angol és spanyol). Ha ilyet találsz, akkor azon van magyar felirat.
Nézd meg a sajátodat, ez keveredett a magyarral: az angol 5.1 mellett OLASZ 5.1 a másik hangsáv, és a lemezen is olaszul van a cím.
Az "olasz verzión" nincs magyar felirat, vagyis egyszerűen vadássz, vagy rendelj "spanyolos" kiadást.
Ez alapján persze egy illetékes is szétválogathatná már végre, de úgy látszik, ez senkinek nem fontos, csak a vállvonogatás.
Sok sikert.
0
2009. július 26., vasárnap 17:28
nekem magyar feliratos változatom van (nem adom el csak tudd hogy van)
0
2009. július 26., vasárnap 17:16
Anno nekem is felirat nélküli verziót küldött az xpress, amit nem sikerült kicseréltetnem.

Tényleg létezik ebből magyar feliratos verzió, vagy minden példány így jelent meg???

Ha igen, nem akar tőle megválni valaki? Nagyon szeretném már a gyűjteményemben tudni magyar felirattal.
0
2007. augusztus 31., péntek 9:45
Három különböző helyen sikerült megvennem, majd visszacseréltetnem az említett okból kifolyólag. Negyedszerre már belenyugodtam. Végeredményben angol felirattal kiegészítve egész jól érthető volt számomra.
0
2007. augusztus 31., péntek 7:23
Köszönöm a gyors választ! Remélem lesz még a feliratos verzióból, még nem láttam ezt a filmet, és nagyon kíváncsi lennék rá!
0
2007. augusztus 31., péntek 0:22
Légyszives már vissza se küldd, a postaköltséged több, mint amennyibe a lemez kerül. Ezzel a filmmel már évek óta ugyanez a baj, és a kiadónak már többször jeleztük és többször kaptuk azt a választ, hogy most már átnézték és már csak javított változatok vannak. Nekik is külföldről érkezett hibásan - lehet, hogy ismét egy rossz szállítmányt kaptak. Holnap újra jelezzük a gondot, és megpróbálunk szerezni feliratosat.
0
2007. augusztus 30., csütörtök 23:33
No megérkezett a cserepéldányom... :)))
A mai nap egy ilyen mailt kellett írnom az xpressnek:
"Tisztelt Xpress-es munkatársak!
Ismét reklamációval kell hogy éljek. Június 22-én rendeltem meg az akkor még akciós Oliver Stone filmet, az "Ég és föld" című DVD-t. Mikor megkaptam, meglepődve tapasztaltam, hogy a DVD-n nem volt magyar felirat. A borító, és az xpress adatainak ellentmondóan. A problémát akkor  a fórumban is jeleztem, és más is írt hasonló problémáról. A hiba ezért gondolom nem egyedi, talán egy egész szállítmány érkezett a felirat nélküli változatból, amit sajnos így nem tudok 100%-ig élvezni. A problémát felétek jelezve, azt javasoltátok, küldjem vissza a lemezt, és kicserélitek. Így is tettem. A csere nyilvántartási száma: XXXXX. Tegnap meg is érkezett a cserélt példány, de sajnos ugyanaz a helyzet vele mint az előzővel. Ezene sincs magyar felirat. Azért leellenőrizhettétek volna mielőtt elkülditek. Ezúttal nem sértődtem volna meg a bontott csomagolás miatt. :) A kérésem az lenne hogy jelezzétek a kiadó felé, hogy valószínűleg egy egész csomó felirat nélküli példány került forgalomba.
Vajon van még esély rá hogy kapjak egy feliratos verziót?
Maradok hűséges vásárlótok, -----------------
0
2007. július 29., vasárnap 11:03
Én is felirat nélküli verziót kaptam... Írtam. Az xpress-nek, akik azt mondták kicserélik. Visszaküldtem. Azóta is várok rá...
0
2007. június 11., hétfő 17:44
Kérjél cserét!
0
2007. június 11., hétfő 16:42
A minap ünnepeltem, mert nemvagyokhülye, de mégis lehethogyhülyevagyok, mert nekem sincs magyar felirat. Vagy talán mint rejtett extra keressem? :D
0
2007. június 11., hétfő 9:04
Én szintén az Xpress-től rendeltem meg most akciósan az Ég és föld-et (Pénteken hoztam el),de az én példányommal nincsen semmi gond.Mind a menüben,mind a film alatt választható a magyar felirat.

Szóval nem az egész széria olyan.
0