Keresés

Alvilági játékok

2007. július 8., vasárnap 17:41
Az nagyon gáz... :( főleg ez a 16-os karika az elején vírítva.... :/
0
2007. július 8., vasárnap 17:20
A borító olyan, amilyet itt az Xpress-en is láthatsz. Szerintem is jobb ennél bármely másik borítókép, de ez van.
0
2007. július 8., vasárnap 15:14
Bocsi a nagy felbontásért, de nem volt kisebb.... :(
0
2007. július 8., vasárnap 15:13
Csak azért kérdezem ám, mert még nem láttam sehol ezt a filmet, de amit itt látok nagyon nem tetszik borító... Jobban örülnék neki, ha ilyen lenne.... :
0
2007. július 8., vasárnap 14:30
Valaki aki megvette már tudna felrakni róla egy borítóképet???
0
2007. június 8., péntek 19:38
Ja és még annyi hogy a mindenki által használt Eladó dvd fórum is bunkóság mivel a saját filmjeinket áruljuk,akkor az meg olyan mintha be mennék egy táskányi filmel egy áruházba és elkezdeném árulni....
0
2007. június 8., péntek 19:34
Nem ez inkább tudod olyan mintha odamentem volna egy ismerösöhöz az áruházba és megkérdeztem volna h az itt épp nem kapható filmet nem látta e valahol a környéken mivel még a hétvégén szeretném megvenni....án nem várom h alkalmazkodjon bárki is hozzám meg amúgy is sztem mindenki azt ír a fórumokba amit akar.
0
2007. június 8., péntek 17:44
Ha nem vagy hülye, akkor biztos találkoztál már azzal a kismillió hozzászólással, mely arról szól, hogy ez egy online-DVD-áruház fóruma, nem pedig a hol-lehet-a-legolcsóbban-beszerezni-netes-csevegő. Nem hinném, hogy odamentél már a T*scoban a pulthoz, hogy az amúgy náluk is kitett filmet Te hol tudod még megvenni. Amit most csináltál, az pontosan ilyen.

Ide mindegyikünk vásárolni jár; nem okoz gondot, ha várni kell egy filmre, mert kapunk rá kedvezményt, félre is teszik nekünk a beérkezett kiadványokat, a szállítási díjban pedig a futárszolgálat díját fizetjük meg, nem postaköltséget.

Nem vagy hülye, ugyanakkor érdemes tanulni néhány dolgot, pl. azt, hogy ha újoncként megjelensz valahol, nem fog Tőled seggreesni senki, hanem Neked kell alkalmazkodnod (ez érvényes az egyéb topicokban látható megnyilvánulásaidra).
0
2007. június 8., péntek 15:59
Nem vagyok hülye tudom h h lehet rendelni és azt is tudom h máshol hogy lehet megvenni,azt kérdeztem h valaki találkozott e már ezzel a dvdel vmelyik nagy áruházba...mivel mondjuk én ma vagy holnap elmennék megvenni és akkor nem kéne egy hetet várnom rá és postaköltséget se kellene fizetnem,de mindegy...akkor majd utánanézek máshogy.
0
2007. június 8., péntek 15:06
Ha megrendeled, 1-5 napon belül az xpress is rendel belőle a saját raktárra, és akkor máris meg tudod vásárolni. Ne itt érdeklődj az iránt, hogy máshol hogy tudod megvásárolni.
0
2007. június 8., péntek 14:39
Na itt már nem azonnal szállítható...Amúvgy ezt már lehet kapni nagyáruházakban?Találkozott már vele valaki?
0