Keresés

Hannibál tanár úr

2007. június 14., csütörtök 16:14
Egyetértek. Ha már téged sem szórakoztat, nincs is értelme folytatni! :-)
most posts by TM
0
2007. június 14., csütörtök 15:46
Húúú, fiúk ez már nagyon gyerekes. Diplomás emberkék.....
0
2007. június 14., csütörtök 15:34
15. hsz
"viszont tisztelj meg azzal a régi idők emlékére, hogy személyesen nekem címzed a szavaid, ha velem kapcsolatos közlendőd van" /flic/

Megint valami, amit te kérsz tőlem, de te nem tartod be.

Gondolom, hogy az meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg azért látogatok más topikokat is, mert azokban jobban érzem magam, mint itt a te kínos ténykedésedre reagálni.
most posts by TM
0
2007. június 14., csütörtök 15:14
Bölcs döntés! :-)))
Nagyon jó képek, köszi!
most posts by TM
0
2007. június 14., csütörtök 13:28
Na mégegyszer! Talán bejönnek a hiányzó képek is:

0
2007. június 14., csütörtök 13:25
A vita mellett egy két kép is segíthet a kedvcsináláshoz. :-))

Fábri egy forgatáson:

0
2007. június 14., csütörtök 13:13
Én tegnap is azért reagáltam látszatra hűvösen arra, amit írtál, mert szerettem volna, ha ez a dolog az érintettek között zajlik le. Ugyanakkor természetesen mindenkinek joga van hozzászólni mindenhez itt a fórumon. Viszont, ha lehet, javasolnám, hogy mellőzzük ezt a topikot a továbbiakban, vannak érdekesebb és értékesebb témák is, amelyekről máshol bármikor szívesen eszmét cserélek veled és másokkal is.
most posts by TM
0
2007. június 14., csütörtök 13:10
Tényleg nem a film oldala alkalmas erre, de én birom a vicceit.Világéletembem a komoly, komolykodó dolgokon , pillanatokban szinte mindig valami baromság jutott eszembe, kaptam röhögőgörcsöt (pl temetésen), pedig szeretem a rendezett dolgokat, preciz rendett magam körül és mindig kiakadok a "zseni átlátja a káoszt" feliratokon. Tehát az itteni komoly munkába nekem belefét TM. marhasága. ha már elég belőle elküldöm a ....-ba. itt a neten így látatlanba bárkit.:-))))))
0
2007. június 14., csütörtök 13:05
remélem nem beszélünk el egymás mellet.Én az övön alulit flic hozzászólására értettem, nem értem minek kellet ide bekopiznia, vagyis értem , bizonygatnia , hogy (szerinte) mennyire feleslegesen pörgeted magad. a választ megkaptam:"Megittam hármat. :-)" Tehát Te nem értetted félre.
Vitátokba nem kívánok aszisztálni
0
2007. június 14., csütörtök 12:59
Sejtem, hogy nem ide szántad, hiszen nem innen másoltam. Viszont sajnálatos módon ide is passzol. Ugyanis szánalmas és átlátszó az az olcsó és nevetséges komédia, amit TM művel, miszerint gyorsan teleszórja "humoros" hozzászólásokkal a többi topikot, hogy hadd lássa mindenki, milyen értékes tagja ő a fórumozó társaságnak, s mennyiségi dömpinggel próbálja ellensúlyozni itteni kínos ténykedését. Micsoda naivság azt hinni, hogy ezt senki nem veszi észre! Én betartottam azt az egyet, amit ígértem: nem kommunikálok vele. Részemről ez továbbra is így lesz. Ő viszont továbbra is azt csinálja, amiből ez az egész kiindult, s amit mindjárt a kezdet kezdetén szóvá tettem: nem neki szóló hozzászólásokra reagál. Micsoda egoizmus azt hinni, hogy minden topiknak róla kell szólnia, s mindezt még el is várni!

Írhattam volna persze mindezt Neki címezve is, de egyrészt, amikor megtettem, akkor is elengedte a füle mellett, amit mondtam, másrészt – mint ez a topik is tanúsítja – címezhetek bárkinek bármit, úgyis ő fog rá elsőként válaszolni. Biztos vagyok abban, hogy erre az üzenetre se Te fogsz elsőként reagálni...
0
2007. június 14., csütörtök 12:48
Kedves Tchabee! Egyáltalán nem volt övönaluli, hiszen ismerlek, és tudom, hogy mit miért írsz, ezért is nem vettem zokon. A hozzászólások élvezete pedig kölcsönös! :-)
most posts by TM
0
2007. június 14., csütörtök 12:29
Ez övön aluli!nem ide szántam, mikor a fórum oldalt néztem 10-ből 7-nél volt TM. neve,(jó időben, jó helyen) de smileal írtam, mivel csípem mindig humoros odaszólásait.De itt közkívánatra csak folytassátok. :-D)))))
0
2007. június 14., csütörtök 10:30
Látom, csak a  piszkálás okoz élvezetet, ehhez viszont találhatsz hozzád közelebb eső dolgot Addig sem írsz.
most posts by TM
0
2007. június 14., csütörtök 10:26
„Mindenütt TM.!

Hény karaktert ütöttél le az elmúlt órában?:-))))
Nam baj, csak szerintem hűteni kell a billentyűzetet, valami jó kis ser itallal, néha.:))))”

(Tchabee)

0
2007. június 14., csütörtök 10:19
Ennyire nem lehetsz szánalmas, hogy még a saját magad által kijelentettekhez sem tudsz alkalmazkodni. Tényleg nincs más dolgod? Naponta múlod mind jobban alul magad.
most posts by TM
0
2007. június 14., csütörtök 10:14
No, remélem, hamarosan befut a szokásos smiley-halom is a Szuperfegyvertől (copyright by TM), s valószínűleg lesznek még utolsó utáni üzenetek is...

"The show must go on." (The Queen)

"...but without me." (flic)
0
2007. június 14., csütörtök 10:09
"nincs végtelen türelmem a sorok közötti célozgatásokhoz se" /flic/

most posts by TM
0
2007. június 14., csütörtök 9:52
Most cáfolja még egy sarok, de a magam részéről nem tervezek folytatást. Azért látszik, hogy figyelmesen olvastál, voltak jó meglátásaid. :)) Például a legfontosabb: tényleg kár a karakterekért. Sőt, már csak azokért.
0
2007. június 14., csütörtök 9:48
Részemről már vége, minden értelemben. S mivel minden rosszban érdemes meglátni a jót is: örülök, hogy pozitív hozadékként azért sikerült Fábri filmje iránt felkelteni az érdeklődést. Soha nem gondoltam volna, hogy annyi terjedelmes filmes hozzászólás után éppen off beírásaimmal tudok hozzájárulni egy jelentős film népszerűsítéséhez... :))
0
2007. június 13., szerda 22:28
:-)))))))
Én szerelmi háromszögre tippeltem, de egy sarok már cáfolta.:))))
FOLYTATÁST!!!
0
2007. június 13., szerda 20:55
Ugye még nincs vége? Nem tudom miről van szó, de izgalmas. Adagolhatnátok kisebb dózisokban, amíg meg nem jelenik a Hannibál tanár úr.
0
2007. június 13., szerda 16:47
:-)))))))))))
Ma már nem kell kabaréba mennem.
0
2007. június 12., kedd 10:54
Nincs szó semmi ilyesmiről.
most posts by TM
0
2007. június 12., kedd 10:54
Nem, a jó barátok állandóak. A haverok jönnek-mennek, de szerencsére azokból mindig van elegendő utánpótlás.
0
2007. június 12., kedd 10:46
A film miatt végigolvastam a vitát.Ennyi karaktert elpocsékolni, hihetetlen.Nem igazán értem, de olyan mintha flic lemaradt volna a nőről.:-)))
0