Keresés

DVD-k, melyeket az xpress nem forgalmaz

2007. augusztus 13., hétfő 16:45
Teshigahara: A homok asszonya
Mindenidők egyik legnagyobb japán filmje!!!!!!!!!!! Most hallottam valakitől, hogy májusban kiadták Magyarországon is, de az Xpress.hu nem forgalmazza. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...!!!!!!!!!!!!! Remélem még sikerül beszereznem...
0
2007. június 14., csütörtök 15:14
Hát remélem is, hogy nincs. :-)
Én már nagyon affelé hajlok, hogy szinte csak külföldről fogok rendelni a szégyenletes magyar kiadványok miatt.
0
2007. június 14., csütörtök 14:46
Bajom lenne a külföldi dobozokkal? :-)
most posts by TM
0
2007. június 14., csütörtök 14:39
+
Schaffer: Pillangó. Nagyon jó film, Steve McQueen és Dustin Hoffmann ajándékszerepe. Ugy kellett turkálóban, hajkurásznom, míg megvehettem
0
2007. június 14., csütörtök 14:03
Bocs. Nem akartam leszólni az általad kedvelt filmeket, de én tényleg csak pár "turis" filmről tudok, amit az Xpress nem forgalmaz, ami engem személy szerint nem érint mert úgysem venném meg.

"Turis" filmek alatt azokat az 1000 Ft alatti silány kiadványokat értem, amik gyűjtőkosárban szoktak tanyázni a multikban, szar kép/hangminőséggel, ami gyakran egy VHS minőségi színvonalát éri csak el DVD lemezre másolva.
0
2007. június 14., csütörtök 13:52
Bocsi, ha csak néhány turis filmet hiányolok az xpress kínálatából, nem tudom igazából, filmek milyen körére terjed ez ki (minőségileg és mennyiségileg), én csak arra voltam kiváncsi, hogy nem egy aprócska figyelmetlenségből van-e ez, s nem lehetne-e a jövőben, bizonyos megjelent filmekre az xpress figyelmét felhívni, hogy a megrendelhetőségét biztosítsák. Az én személyes kínom az, hogy Debrecenbe, ahol élek, eleve sok film le sem érkezik kellő számban az üzletekbe (vagy egyáltalán nem), s csak az xpress-ben reménykedhetek, mint beszerzési forrásan.
Egyébként csak az általam említett négy dvd minőségileg nagyon is türhető, és a filmek szinvonala sem a gagyi turi szintjén mozog.
0
2007. június 14., csütörtök 13:35
"Ebben én kevesebb hivalkodást látok, mint a világ tulsó feléről beszerzett akármilyen hottentotta dobozokról betenni képeket, mivel előbbinek azért közérdekűbb jelentősége van (igaz, utóbbiak meg szépek :-) )"
???
Mi bajod a külföldi dobozokkal? Szerintem etalonként szolgálhatnának a magyar forgalmazóknak. Nem értem, hogy mi köze van ahhoz a néhány "turis" filmhez, amit az Xpress nem forgalmaz.
0
2007. június 14., csütörtök 13:28
robi már néhányszor kifejtette, hogy nem szívesen látja, hogy olyan magyar vonatkozású filmeket reklámoztok/hiányoltok/stb. melyek ilyen vagy olyan okokból itt nem kaphatók. szóval nem kéne. főleg nem ilyen bicskanyitogató címmel...
0
2007. június 14., csütörtök 13:16
John Waters - Cecil B. Demented
Karim Dridi - Cuba Feliz
Robert Benton - Senki bolondja
John Fawcett - Ginger Snaps (első rész)
Ezio Greggio - A báránysültek hallgatnak
Justin Kerrigan - Human Traffic
0
2007. június 14., csütörtök 13:04
Szia József!

Lehet, hogy nem ez lesz a leghosszabb életű topik itt az Xpresszen. :-)
Magam is többször próbáltam reklámot csinálni, figyelmet felkelteni olyan filmek iránt, amelyeket (mivel itt nem voltak elérhetőek) máshol vettem meg. Tisztában vagyok vele, hogy egyes kiadók filmjeivel azért nem foglalkoznak Robiék, mert sorozatosan minőségi gondok vannak velük és/vagy a megjelenésekről nem nyújt semmilyen információt a kiadó a viszonteladók felé, esetleg nem megbízható a folyamatos ellátás stb.
Azokat a filmeket viszont talán mégsem lenne hiábavaló megemlíteni, amelyeket többen megvettek, és elégedettek a minőséggel, s megerősítették a specifikációit.
Ebben én kevesebb hivalkodást látok, mint a világ tulsó feléről beszerzett akármilyen hottentotta dobozokról betenni képeket, mivel előbbinek azért közérdekűbb jelentősége van (igaz, utóbbiak meg szépek :-) )
Mindenesetre az utolsó megnyilvánulás az Xpress részéről az volt, hogy ez nem a mi asztalunk, és próbáljunk azokra a filmekre szorítkozni, amelyek az itteni kínálatban szerepelnek.
A nap szépét én is megvettem, és teljesen elégedett vagyok vele.
most posts by TM
0
2007. június 14., csütörtök 11:44
Na, végre sikerült megvennem jókora utánjárással Bunuel A nap szépe című filmjét. De az elmúlt néhány héten akadt még egy-két olyan új filmem, melyeket az xpress-en, pedig szeretném, nem rendelhetek meg. Olyan bonyolúlt lenne?.... (Pl: Wenders: A bőség földje, Oshima: Tabu, Orson Welles: Bizalmas jelentés, csak ami most eszembe jut....)
0