Keresés

a te bd gyűjteményed

2024. december 2., hétfő 7:11
Argento írta:
A héten érkeztek:

Az év végi Rarewaves BF leárazásoknak nem lehetett ellenállni. :)

Nem meglepő módon sajnos egyiken sem vagyunk rajta.

A Sandmant el is kezdtem (már a felénél vagyok), Netflix hiányában eddig kimaradt az életemből, de teljesen beszippantott. Remélem ez és a Wednesday BD kiadása egy jel, hogy a Netflix is elmozdul végre a fizikai filmkiadások felé, már ami a  minőségibb sorozataikat illeti.

Mindkettő remek lett.

Grat! Főleg Criterionokhoz, ezek spec nekem is megvannak, ritka eset amikor ilyet posztolsz :-D
0
2024. november 30., szombat 8:16
A héten érkeztek:

Az év végi Rarewaves BF leárazásoknak nem lehetett ellenállni. :)

Nem meglepő módon sajnos egyiken sem vagyunk rajta.

A Sandmant el is kezdtem (már a felénél vagyok), Netflix hiányában eddig kimaradt az életemből, de teljesen beszippantott. Remélem ez és a Wednesday BD kiadása egy jel, hogy a Netflix is elmozdul végre a fizikai filmkiadások felé, már ami a  minőségibb sorozataikat illeti.

Mindkettő remek lett.
0
2024. november 18., hétfő 20:04
Argento írta:

Jó ez a nyugaton a helyzet változatlan? Mármint maga a film?

A régi jobb volt (szerintem), de ez is remek film.

A régi az nagyon jó, rengeteg szép pillanattal. Valamiért az újra kíváncsi is vagyok meg nwm is. Ezek a netflixen felkapott filmek sokszor eléggé csalódást keltőek és értetlenül állok a hype előtt, de valószínü a streaming generáció számára ez a mérce..
0
2024. november 14., csütörtök 20:15
funtom (resigned) írta:

A régi jobb volt (szerintem), de ez is remek film.
0
2024. november 14., csütörtök 15:22
Argento írta:
Az év végi Indicator akciónak nem tudtam ellenállni, plusz még 2 UHD is beszerzésre került.

Magyar vonatkozás egyiken sincs.

0
2024. november 13., szerda 18:52
Ma érkezett:

Bíbor folyók UHD DigiPack

Francia DTS-MA, Dolby Vision és angol felirat is van akit érdekel. A BD változat is remastereltnek tűnik így elsőre, az szintén angol feliratos.
0
2024. november 10., vasárnap 18:00
Argento írta:

Helyesbítve: kivéve a Nyugaton a helyzeten. :)
0
2024. november 10., vasárnap 17:57
Az év végi Indicator akciónak nem tudtam ellenállni, plusz még 2 UHD is beszerzésre került.

1
2024. november 3., vasárnap 19:30
funtom (resigned) írta:

Grat!
Milyen sebességgel tudod egyébként a szerzeményeket megnézni? Én van hogy két hét eltelik mire filmet tudok nézni, nyilván így a vásárlásban sem érzem motivációt mint amikor napi szinten tudok nézni filmet..

Köszi. Változó. Ahogy van időm igyekszem meg is nézni őket. A Smile még várat magára. :)
0
2024. november 3., vasárnap 8:21
Argento írta:
Na még egy pár.

Nem meglepő módon nem tartalmaznak hazai vonatkozást.

A Simple Favourt (vagy Favor az USA-ban) látatlanba vettem, emiatt kissé féltem is tőle, de nagyon szórakoztató kis film. Bár nem igazán tudom eldönteni, hogy egy kisvárosi fekete komédiát, vagy inkább egy thrillert láttam-e. :)

Grat!
Milyen sebességgel tudod egyébként a szerzeményeket megnézni? Én van hogy két hét eltelik mire filmet tudok nézni, nyilván így a vásárlásban sem érzem motivációt mint amikor napi szinten tudok nézni filmet..
0
2024. október 29., kedd 18:36
Na még egy pár.

Nem meglepő módon nem tartalmaznak hazai vonatkozást.

A Simple Favourt (vagy Favor az USA-ban) látatlanba vettem, emiatt kissé féltem is tőle, de nagyon szórakoztató kis film. Bár nem igazán tudom eldönteni, hogy egy kisvárosi fekete komédiát, vagy inkább egy thrillert láttam-e. :)
0
2024. október 20., vasárnap 17:38
Újabb UHD szerzemények:

Egyiken sem vagyunk rajta.
0
2024. október 12., szombat 20:42
Argento írta:
A Signal One-os "The Fan" BD-t valamikor a nyáron beszereztem én is, nem is hallottam eddig a kuadóról, de jó kiadás lett

A UK tele van még jó kis kiadókkal: Arrow, Radiance, Criterion, 101 és 88 Films, Eureka, Powerhouse és Second Sight is mind nagyon jók.

A Signal One még nekem is új, eddig nem találkoztam még a kiadványaikkal, pedig ahogy nézem már kiadtak jópárat.

Igen a többit ismerem, csak róluk nem hallottam még én sem, és ahogy mondod nagyon sok kiadványuk van. Ahogy nézegettem javarészt régi filmek, leginkább a 80-90 es évek előtti korszakból, egyenlőre csak a Rajongó van meg, de figyelni fogom őket az tuti. :)
0
2024. október 10., csütörtök 19:59
katobazsika írta:
A Signal One-os "The Fan" BD-t valamikor a nyáron beszereztem én is, nem is hallottam eddig a kuadóról, de jó kiadás lett

A UK tele van még jó kis kiadókkal: Arrow, Radiance, Criterion, 101 és 88 Films, Eureka, Powerhouse és Second Sight is mind nagyon jók.

A Signal One még nekem is új, eddig nem találkoztam még a kiadványaikkal, pedig ahogy nézem már kiadtak jópárat.
0
2024. október 10., csütörtök 11:14
Argento írta:
Az utóbbi hetek szerzeményei:

A Cape Fear BD kívételével nem tartalmaznak hazai vonatkozást.

0
2024. október 9., szerda 19:45
Az utóbbi hetek szerzeményei:

A Cape Fear BD kívételével nem tartalmaznak hazai vonatkozást.
0
2024. szeptember 15., vasárnap 17:51
funtom (resigned) írta:

Grat a beszerzésekhez!
Collector meg Birdy nekem is megvan, Indicator egy nagyon jó kiadó szerintem és a 3 for 20 folyamatos akciója meg qrvára megéri

Köszönöm.

Ezt most speciel nem tőlük vettem , de örülök hogy más is veszegeti a kiadványaikat. :)

Valóban nagyon jó akcióikat szoktak csinálni. Legalább ők még hoznak hiánypótló, régi Sony katalógus címeket.
0
2024. szeptember 12., csütörtök 10:34
Argento írta:
Újabb szerzemények innen-onnan:

Egyedül a Creed 2. részén vagyunk rajta.

Grat a beszerzésekhez!
Collector meg Birdy nekem is megvan, Indicator egy nagyon jó kiadó szerintem és a 3 for 20 folyamatos akciója meg qrvára megéri
0
2024. szeptember 12., csütörtök 10:34
Argento írta:

Grat a beszerzésekhez!
0
2024. szeptember 11., szerda 18:51

0
2024. augusztus 23., péntek 6:49
Nah pont most látom, hogy októberben a Curzon angliában kiadja a Tarr életművet díszdobozban, bdn, 40 ezer körül....  Nah azt megvárom akkor :-D
0
2024. augusztus 23., péntek 6:49
Nah pont most látom, hogy októberben a Curzon angliában kiadja a Tarr életművet díszdobozban, bdn, 40 ezer körül....  Nah azt megvárom akkor :-D
0
2024. augusztus 22., csütörtök 19:59
Argento írta:
Csak érdekességnek osztom meg...

Örültem volna egy papír doboznak vagy valaminek, de így is hihetetlen öröm ezeket a gyűjteményben tudni. Az egyik legnagyobb magyar filmrendező 6 filmje és számtalan rövidfilmje (!!!!) felújítva a Kino Lorber és Nemzeti Filmintézet közreműködésével..... Amerikából.... és meg a hülye magyarnak még régió A kóddal is nyomták, nehogy meg tudja nézni...  Itt tartunk :-D

Gondolkoztam sokáig, hogy beszerezzem-e, nem nagyon akarok A régió kódos filmeket már, de aztán látva a hazai állapotokat, úgy vagyok vele uccu neki.... Tegnap megnéztem a Szegénylegényeket, wow.... Eszméletlen élmény volt!

Gratula hozzá. Jó látni, hogy az USA még kitart a filmiparunk mellett. :)

Köszi! Neked is gratula a szerzeményekhez! Mondjuk személy szerint nem bánnám ha jeleznéd, hogy mit honnan meg min van magyar vonatkozás.... :-D  

Örülök  a Jancso kollekciónak, meg majd a Tarr Béla kiadásokat is be akarom szerezni, de azokat majd angliából

Egye fene... :)

Megaagy,Hitman, a Langdon trilógia és a Szornyecskek tartalmaznak szinkront. Mondjuk ez utóbbiak szerintem mindenhol úgy is jelentek meg uhd-n.

Én a Macskafogó BD-t szerettem volna, de az is A régiós sajna, úgyhogy lemondtam róla.

Nah ez az ultra kibaxas, magyar filmet szépen kiadni amerikában és még rávágják a régiókódot, hogy a szerencsétlen magyar csak távolról vágyakozzon…

Szerintem évek óta nem rendeltem A régiós kiadvánxt, talán valami Criterion-t, de próbálom mellőzni, hogy ha esetleg a jelenlegi lejátszóm berosál akkor elég legyen egy itthon kapható is…. Persze van annyi A régiós filmem amik miatt már “olcsóbb” egy régiófüggwtlen lejátszó, mint újravenni mindent B régióban…
0
2024. augusztus 22., csütörtök 15:55
funtom (resigned) írta:

Örültem volna egy papír doboznak vagy valaminek, de így is hihetetlen öröm ezeket a gyűjteményben tudni. Az egyik legnagyobb magyar filmrendező 6 filmje és számtalan rövidfilmje (!!!!) felújítva a Kino Lorber és Nemzeti Filmintézet közreműködésével..... Amerikából.... és meg a hülye magyarnak még régió A kóddal is nyomták, nehogy meg tudja nézni...  Itt tartunk :-D

Gondolkoztam sokáig, hogy beszerezzem-e, nem nagyon akarok A régió kódos filmeket már, de aztán látva a hazai állapotokat, úgy vagyok vele uccu neki.... Tegnap megnéztem a Szegénylegényeket, wow.... Eszméletlen élmény volt!

Köszi! Neked is gratula a szerzeményekhez! Mondjuk személy szerint nem bánnám ha jeleznéd, hogy mit honnan meg min van magyar vonatkozás.... :-D  

Örülök  a Jancso kollekciónak, meg majd a Tarr Béla kiadásokat is be akarom szerezni, de azokat majd angliából

Egye fene... :)

Megaagy,Hitman, a Langdon trilógia és a Szornyecskek tartalmaznak szinkront. Mondjuk ez utóbbiak szerintem mindenhol úgy is jelentek meg uhd-n.

Én a Macskafogó BD-t szerettem volna, de az is A régiós sajna, úgyhogy lemondtam róla.
0
2024. augusztus 22., csütörtök 14:18
Argento írta:

0