Argento írta:Csak érdekességnek osztom meg...
Örültem volna egy papír doboznak vagy valaminek, de így is hihetetlen öröm ezeket a gyűjteményben tudni. Az egyik legnagyobb magyar filmrendező 6 filmje és számtalan rövidfilmje (!!!!) felújítva a Kino Lorber és Nemzeti Filmintézet közreműködésével..... Amerikából.... és meg a hülye magyarnak még régió A kóddal is nyomták, nehogy meg tudja nézni... Itt tartunk :-D
Gondolkoztam sokáig, hogy beszerezzem-e, nem nagyon akarok A régió kódos filmeket már, de aztán látva a hazai állapotokat, úgy vagyok vele uccu neki.... Tegnap megnéztem a Szegénylegényeket, wow.... Eszméletlen élmény volt!
Gratula hozzá. Jó látni, hogy az USA még kitart a filmiparunk mellett. :)
Köszi! Neked is gratula a szerzeményekhez! Mondjuk személy szerint nem bánnám ha jeleznéd, hogy mit honnan meg min van magyar vonatkozás.... :-D
Örülök a Jancso kollekciónak, meg majd a Tarr Béla kiadásokat is be akarom szerezni, de azokat majd angliából
Egye fene... :)
Megaagy,Hitman, a Langdon trilógia és a Szornyecskek tartalmaznak szinkront. Mondjuk ez utóbbiak szerintem mindenhol úgy is jelentek meg uhd-n.
Én a Macskafogó BD-t szerettem volna, de az is A régiós sajna, úgyhogy lemondtam róla.
Nah ez az ultra kibaxas, magyar filmet szépen kiadni amerikában és még rávágják a régiókódot, hogy a szerencsétlen magyar csak távolról vágyakozzon…
Szerintem évek óta nem rendeltem A régiós kiadvánxt, talán valami Criterion-t, de próbálom mellőzni, hogy ha esetleg a jelenlegi lejátszóm berosál akkor elég legyen egy itthon kapható is…. Persze van annyi A régiós filmem amik miatt már “olcsóbb” egy régiófüggwtlen lejátszó, mint újravenni mindent B régióban…