Keresés

A gömb (szinkronizált változat)

2007. július 1., vasárnap 17:40
Az Androméda-törzset meg végképp nem lehet megfilmesíteni.Hiába,muszáj elolvasni.
0
2007. július 1., vasárnap 0:42
egyetértünk :)
0
2007. július 1., vasárnap 0:30
Így van valahogy... A Jurassic Park is csak addig ütős, amíg el ne olvasod a nem egy helyen horrorisztikus regényt. Olyan merchandise elem például nincs leírva benne, hogy már nyitás előtt ott sorakoznak a JP bábuk a szórakoztatóparkban, ellenben a John Hammond milliomos torkából vígan lakmároznak a folyóparton az ugrabugra kis dínók, akiket csak a folytatásra filmesítettek meg. Spielberg matinévá varázsolta a - szerintem - jobb sorsra érdemes alapanyagot.
Az más tészta, hogy így is világsiker lett, és a 4 technikai csodamágusnak köszönhetően filmtörténeti jelentőségű lett a látvány.
most posts by TM
0
2007. július 1., vasárnap 0:24
akkor ezek szerint a Crichton regényeket sem lehet jól megfilmesíteni. King-et sem. és Dan Brownt sem...
0
2007. július 1., vasárnap 0:23
Azt én sem állítottam, hogy A gömb jó film. :-) A regényhez képest sehol sincs, de ez érvényes például egy másik Crichton megfilmesítésre, a Kongóra is. Na, az az igazán borzalmas film.
most posts by TM
0
2007. július 1., vasárnap 0:14
ebben igazad van. de ettől függetlenül sem jön be. a Halálhajó ütősebb, félelmetesebb, nyomasztóbb, Sam Neill borzalmas benne (pozitív jelzőként használom a borzalmas jelzőt). a Gömb nem hagyott semmilyen nyomot, pedig egy fél éve nézhettem...
0
2007. július 1., vasárnap 0:02
Lehet, hogy neked ez jött le, de A gömb egy 1987-es Crichton regény alapján készült, amikor a Halálhajó még sehol se volt. Ha hasonlít egymásra a két film, az inkább a Halálhajó írójára nézve hátrányos.
most posts by TM
0
2007. június 30., szombat 19:46
Szia Vape!
Szerintem nagyon jó film! Nekem nagyon bejött!
0
2007. június 30., szombat 18:37
Dömi :) mondjuk nekem a film sem tetszett, Halálhajó koppintás.
0
2007. június 30., szombat 17:08
Köszi haver!
Pont rád vártam, mert tudtam, hogy te fogsz írni róla!
Köszi szépen a képeket is!
0
2007. június 30., szombat 17:04
DVD9
0
2007. június 30., szombat 16:53
A gömb (szinkronizált változat)
A menü egyszerü semmit mondó:

És mint ahogy a menüből is látható extra nincs.
A Magyar és az Angol is 5.1 és nagyon szépen szól. Sajnos a kiegészitő felirat tényleg hiányzik!!!!
0
2007. június 29., péntek 21:46
A borító szerint magyar 5.1 van a lemezen, Ebből mennyi igaz?
0
2007. június 25., hétfő 20:13
Aki megvette, az írjon már pár sort!
PL.: Hogy milyen lett a magyar hang!
A képről is, meg, hogy DVD5-ös vagy 9-es a lemez!
Köszi!
0