Keresés

Ereklyék, avagy még egy porfogó.

2014. december 21., vasárnap 0:49
A plakátos részt azt most délután túrtam így szét, a másik, kisebbik, a "kupiszoba" földi része két hetes állapot, az asztali káosz néhány hónapos. Nem akartam sehová se elpakolni, mert akkor később szórom ki azt, amire nincs szükségem belőle. Csak sokszor másra kell az idő, nem szelektálásra.
most posts by TM
0
2014. december 20., szombat 22:54
Ez a sok cucc ide össze lett hordva, vagy így néz ki egy szoba nálad? :D
0
2014. december 20., szombat 22:33
...és ez még csak két szoba :)
most posts by TM
0
2014. december 20., szombat 22:32

most posts by TM
0
2014. december 20., szombat 22:11
Remek :) Nekem a lentikuláris a "gyengém", ha olyas valami kerül szelektálásra...

Apropó ereklyék. Tegnap a Corvin moziban Hobbitos kirakodó vásár volt. Beöltözött, jelmezes emberkék is voltak, főleg mindenféle vicik-vacak könyvjelzők, matricák, jegyzetfüzetek, stb. Könyvek nem a teljesség igényével, néhány német nyelvű társasjáték. Az életnagyságú sisakok viszont szépek voltak. Néhány Középfölde térkép tetszett, természetesen azok csak kiállított darabok voltak. Lentikuláris viszont semmi nem volt sajnos nekem.
0
2014. december 20., szombat 22:03
Úgy látszik, hogy kórosabb felhalmozó vagyok, mint azt eddig hittem. További "kincsek" kerültek elő itthon, főleg eredeti magyar moziplakátok, meg néhány tékás poszter. Némelyikük elmúlt 20 éves! :) Címeket nem mondanék, a legtöbbjéből csak egy darab van. Ha tényleg van rá érdeklődés, akkor majd a Filmfórumban beszélhetünk róla, de csak január második felében.
most posts by TM
0
2014. december 8., hétfő 0:26
Pk, postaköltség. :)

Értem. Ezért is kérdeztem csak egy régóta nem rendelhető DVD-t.

Megértem a döntéseidet. Kellemes felszabadulást! :)
0
2014. december 7., vasárnap 22:08
Sajnálom, hogy így döntöttél, de meg is értem. Lehet ugyan, hogy sok olyan ereklye került most kidobásra, amiből idehaza nem is volt több, de ez volt a te döntésed. Remélem nem sok JP-s cucc volt azért köztük :D :S
0
2014. december 7., vasárnap 21:48
Nem tudom, hogy mit jelent a "pk", azt viszont igen, hogy ebben a boltban nem én vagyok az eladó, s miután napok óta erről megy a diskurzus, igen következetlen lépés lett volna részemről bárkit is kereskedésre buzdítani. Másrészről pedig ezeket a tárgyakat képletesen "eltemettem", a hozzájuk kapcsolódó érzelmekkel együtt, így eleve nem is volt opció, hogy más kezében lássam őket viszont. Csak két forduló közötti szusszanás közben idekattintva épp a "porfogó" topik állt legelöl, amit érdekes egybeesésnek tartottam, ezért írtam bele.
Ha úgy adódik, hogy a megmaradtak közül valami egyebet eladnék, azt sem itt fogom reklámozni, hanem arra kialakított oldalakon, esetleg a Filmfórumunkon.
Szóval nézzétek gyakran a Filmfórumot! :))
most posts by TM
0
2014. december 7., vasárnap 18:25
Reméljük mihamarabb választ kapunk kérdéseinkre s visszanéz a topikba (vagy az email címére), addig is csillogó szemekkel várok/várunk és reménykedünk.
0
2014. december 7., vasárnap 18:16
Egészen véletlenül a Gyerekjáték (The Game Plan - 2007.) című film megvan? Azt szívesen megvenném tőled! Itt már nem lehet kapni, ezért merészelek rákérdezni.
0
2014. december 7., vasárnap 11:27

gondolom elég durva lett volna összeírni egy ilyen listát, de engem is biztosan érdekeltek volna újságok, poszterek, standee-k... :(
0
2014. december 7., vasárnap 10:13
Ha van valami Jurassic Park-os relikviád, gondolj rám tm :$
0
2014. december 7., vasárnap 9:31
Tényleg kidobálsz mindent? Ó... Szerintem tehettél volna fel egy listát. Ha valakit érdekelt volna valami, akkor pk áron megszabadított volna a gyűjteményedtől.
0
2014. december 6., szombat 18:27

Melyik utcába kell menni?
Házszám?
Jövök, segítek.

0
2014. december 6., szombat 17:41
Egyébként szelektív konténerek vannak, úgyhogy azokból nehezebb bármit is kinyerni. :)
most posts by TM
0
2014. december 6., szombat 17:40
Egyelőre a legkisebbik szobát pakoltam ki. Ezeréves reklámanyagok, dossziék, display-ek, reklámszatyrok, képeslapok, kártyanaptárak, 2-300 írott lemez és a két méteres Avatar-standee lett kipaterolva. Még itt vannak a filmes újságok, a poszterek, újabb standee adag, audiokazetták, puzzle-k, és azok a DVD-k, amiket jeleen állás szerint 200 Ft-ért sem vesz senki. Még párat fordulok estig. Viszont már most jobban érzem magam! :)
most posts by TM
0
2014. december 6., szombat 17:30
Remélem hétfőn viszik el a kukát, holnap lesz időn csak arrafele járni.
0
2014. december 6., szombat 15:59
Aktuális topik, most szórok ki mindenféle kacatot. Ha filmrajongó guberáló jár erre, most neki is Mikulás lesz. :)
most posts by TM
0
2014. december 6., szombat 15:42
Gondoltam jól fog mutatni a Karib-tenger kalózai filmek mellett. :)
(Amúgy a játék nincs meg hozzá.)

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130117031312/disney/images/a/aa/Disney_INFINITY_-_Hector_Barbossa.png
0
2014. november 20., csütörtök 19:42
Nem nagyon vannak filmes relikviáim, de ez kéne, de nagyon:

https://www.kickstarter.com/projects/madgeekcollectibles/mini-flux-capacitor-back-to-the-future-collectible
0
2014. november 13., csütörtök 13:41
Újabb porfogók, de imádom őket!

...még nem összerakott állapotban. (Kotobukiya-mágnes talpazat-19 cm)
Amerika kapitányból dupláztam, így még nem jártam soha: ahonnan először berendeltem, nem jött visszaigazoló email(a mai napig sem), 3 napra rá megrendeltem máshonnan, mert ugye nem szerettem volna lemaradni róla és mindkét országból megérkezett. "Teljes biztonságban vagyok most már!"

0
2014. október 27., hétfő 16:30
Eladó egy Carey Mulligan által dedikált színházi szórólap.

A Nagy Gatsby, a Drive-Gázt!, a Büszkeség és balítélet, a Szégyen c. filmek főszereplője a londoni West Enden jelenleg futó Skylight című előadásban játszik és ennek az előadásnak a szórólapját dedikálta az egyik előadás után. A szórólap kiváló állapotban van, nem szakadt, nem gyűrött, az aláírás nem kenődött el, igazi ritkaság, akár ajándéknak, akár saját részre.
Ára 6 ezer Ft, e-mailben küldök képet! bertram1 kukac citromail pont hu
0
2014. október 23., csütörtök 17:45
Sziasztok szeretném eladni napi használatból Breitling B14047 tipusú automata karórámat amit felhúzni is lehet.47óra a járástartaléka. Eta 2892 szerkezet ketyeg benne.Neten képek vannak róla szép állapotban van. Jelenlegi ára 1500euro körül mozog új ára 3950euro. Cserébe érdekel laptop,notebook,mobile telefon cserébe értékegyeztetéssel. 300000ft az ára. Jelzett csat és tüske, szíj nem breitling, varrott eredeti bőr.
0
2014. október 1., szerda 15:15
Neca Avangers Amerika Kapitány 20000Ft 40cm magas dobozában posta is mehet

http://news.toyark.com/2013/01/07/neca-avengers-movie-quarter-scale-captain-america-in-package-6997
0