Sikolyos figurát honnan szerezted? Nekem is kéne hasonló.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 10., szombat 19:47
4956
szia Yakuza!
Én személyszerint , nagyon kedvelem az airbrusht. Ez gyönyörű munka. Gratulálok a készítő(k)nek! Tiéd a CRX?
0
2007. november 10., szombat 14:39
2232
Nagyon nagy, gratula.
0
2007. november 10., szombat 14:06
191
Megvettem a világító Alien plakátot. Nagyon szép és ékes dísze szobám falának...
0
2007. november 8., csütörtök 22:31
2232
0
2007. november 7., szerda 22:42
2517
Bontatlan 300-as Immortal figura nem érdekel valakit 4000 Ft-ért?
Fennakadt a vámon a csomagom, úgyhogy nem tudom mikor tudnám átadni, de ahogy lehet értemegyek. Cserélhető feje van (maszk / maszk nélkül), meg 2 kardja, bele lehet tenni a praclijába vagy a hátán a kardhüvelybe.
0
2007. november 6., kedd 12:15
2232
SIN CITY-MARV 40cm-es, infrás, beszélős. Dobozában eladó 15000Ft.
0
2007. október 31., szerda 20:01
2232
Mai szerzemények:
0
2007. október 29., hétfő 23:00
2232
0
2007. október 24., szerda 21:57
2232
Próbálok összehozni egy figura katalógust amiben benne van egy széria összes darabja.
0
2007. október 24., szerda 21:29
2517
Én mindig nézem az oldalad, nem lehet megunni a képeket :) 5x már simán átnéztem a galériákat, most kezdtem bele a linkekbe, épp az "www.aptoys.atw.hu"-n nézegetem a "csináld magad" cuccokat, elég ötletes dolgokat leműveltek az Alien fanok
0
2007. október 24., szerda 19:39
2232
Szerencsére jövőre kész lesz a mozis és ereklye szobám 25négyzetméter csak a hobbynak, addig zsúfolom!!!:)Köszönm elismerő szavaidat, remélem az oldlamon(www.dvdfilmeink.gportal.hu) ahol sok link található azzal is segitséget nyújtok eme világba be-be tekintőknek.
0
2007. október 24., szerda 19:30
123
Kedves Yakuza! Gyors válaszodat köszönöm. Kedves Részedről a sok segítség. Megnyugodtam, igaz igen drága "kacatok" ezek, de legalább azért kissé méretesek ... nem olyan miniatűr, amelyre először gondoltam ... :-) Azért ez elég nagynak számít ... Az nagyon jó, hogy a "Rémálom az Elm utcában" "moziposzter" ki is támasztható ... így a polcra is lehet tenni. Azt hiszem akkor jól láttam a fotón, azért viszont gondoltam, hogy inkább megkérdezlek, hiszen Te nagy gyűjtő vagy-e téren, ahogy látom. Több éve regisztrált tagja vagyok az Xpress.hu-nak, és sokszor csendben olvasgatom a fórumban lévő topic-ok tömkelegét.:D Így az általad nyitott (jelen) topic-ot is, már az elejétől fogva. Megmondom őszintén, nagyon jó nézegetni a sok fotót, amit készítesz/készítenek egyesek ... Sok érdekes és jópofa dologra lehet bukkani, amit az ember megmosolyog, vagy megtetszik neki ... Viszont láttam a szobád ... és megmondom őszintén, hogy tényleg zsúfolásig vagy ... félek, lassan kilakoltatnak a saját szobádból a "saját" ereklyéid.:) Azért az ágyadat ne add át a "kis kedvenceidnek"!:DDD Üdv: CradleLove
0
2007. október 24., szerda 19:20
2232
35cmx25cmx7cm Valósághűek a fényképek, d az éeltben sokkal jobb.Falra akasztható. A Freddys kitámasztható. Ja, lassan tényleg nem férek el. Igen láttam őket meg az enyimeket is látom nap mint nap.
0
2007. október 24., szerda 18:48
123
Sziasztok! Yakuza és csurmee: Köszönöm a választ, időközben megrendeltem 3 db "3 D-s" moziposztert, ebből sajnos időközben egy (Friday the 13th) elfogyott.:-( Yakuza: Gratulálok az újabb "porfogó termésedhez"!:) Egy idő után lehet, hogy már Te nem fogsz elférni a szobában, olyan szinten növekszik a gyűjteményed ... :-DDD Lenne egy kérdésem Feléd, mivel Te már rendelkezel ilyen 3D-s "moziposzter"-rel, biztosan meg tudod válaszolni Nekem, hogy ezek mennyire "valósághűek", legalábbis a neten látott képekhez viszonyítva ... Nem tudom, meg tudod-e mondani ..., gondolom Te már többet is láttál ilyet a "Holdfény Fantasy Kft.-nél személyesen ... (?!) A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ezeket a "posztereket" ki lehet támasztani, ill. mekkora méretűek? Igazándiból a méret érdekelne nagyon ... mert azért nem olcsó dolgok ezek, az egyik pedig pont ajándékba készül egy szintén "filmfanatikus" kollégámnak. Gondolom nem olyan nagyok, sajnos ... :-( Telefonon az eladó kb. 30 cm x 25 cm-re titulálta a méretüket, de sajnos Ő sem tudta biztosra megmondani. Esetleg Te jobban fel tudnál világosítani ez ügyben ...
Előre is köszönöm mielőbbi válaszod. Üdv:CradleLove
0
2007. október 24., szerda 18:42
2517
Holnap megyek érte Holdfénybe, 2990 Ft-ért alkalmi vétel :)
0
2007. október 24., szerda 18:34
2232
Ünnep utáni postai termés:)
0
2007. október 23., kedd 15:19
2232
A six faces, hat arc. Több nem jelent meg ebből a sorozatból. Én még nem találkoztam ebben a témában mással, hasonlóakat láttam már, de sokat kell túrni a netet. Azért csináltam az oldalamat, hogy mindenkinek egyszerübb legyen a keresés. http://holdfenyteam.hu/faces/
0
2007. október 23., kedd 15:08
16089
A Holdfényteam egyébként nagyon jó kis bolt. Mind a neten látható dolgok miatt, mind pedig a boltjukban lévő dolgokat illetően. :-) Ugyan, én csak egy darab figurát vettem eddig tőlük, egy Freddy-t, de nem bántam meg, és ha éppen nem tudom majd mire elköltenem a pénzem, biztosan fogok venni valamilyen jópofa filmes relikviát.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. október 23., kedd 14:57
2517
Six Faces Of Death jellegűeket, tehát ilyen történelmi figurákat horror beütéssel. Nem rendelni akarok, csak kíváncsi vagyok, van-e még másfajta figura is a témában
0
2007. október 23., kedd 14:52
2232
Milyen ilyen? Itthon ezekből nincs már?
0
2007. október 23., kedd 13:20
2517
Ilyen McFarlane-s cuccokat nem tudsz még véletlen? Olyan figurák érdekelnének, mint a Six Faces Of Death, de az Oz-os se rossz
0
2007. október 23., kedd 12:56
2232
Gratula a szenvedélyedhez, és az újabb porfogódhoz.:)!
0
2007. október 23., kedd 12:38
2232
Elnézést ha okoskodok: Holdfényteam:
mindent meg lehet nézegetni (de nem tapogatni) és a helyszínen meg veszed amit akarsz.(Bp.Weselényi utca) weboldalról megrendeled(nagyon valóság hűek a képek) és szállítja a posta. Ereklyecenter:
weboldalon megtekinted és postai úton vagy személyesen átveszed.(még nem készült el a bemutató termük).
A 3d poszterek kaphatók az Holdfénynél (a moziposzterek menüpont alatt) 7990Ft az áruk! Természetesen ha postán rendeled akkor+költség. Külföld:
A kintről vásárolt figuráim mint kézi pogyászként jött. Nem vállalnám be a postát, szerencse volt ismerősöm amerikában, .....stb. Amerikából +vám+postaköltség+áfa!!! Ezt hozzá kell gondolni minden esetben ha rendelsz! Hirtelen ennyi, ha valakinek van még valamilyen kérdése akkor ha tudok segítek!