Keresés

Ereklyék, avagy még egy porfogó.

2017. március 8., szerda 10:36
Én úgy tudom, hogy a Smugglers Bounty nem szállít Európába. Hogyan sikerült megszerezned?
0
2017. március 7., kedd 19:58
Több helyre már nem teszem be, de nagyon örülök neki. :)
0
2017. március 7., kedd 19:54
Hosszú estéd lesz, mert még van egy pár topik...
0
2017. március 7., kedd 19:51
Nekem is megjött. :)

0
2017. február 20., hétfő 18:48
Szerdán lesz egy ilyenem.Már most odavagyok érte az unbox videók alapján:

http://geekstore.hu/termek/alien-xenomorph-tojas-szett-glow-in-the-dark/
0
2017. február 20., hétfő 12:17
Valahogy sejtettem :)
0
2017. február 20., hétfő 10:06
Hogy hibázhattál rá ennyire? :D :D :D
0
2017. február 19., vasárnap 23:18
Tied a Sailor Moon, Elza meg a hógolyók, Rapunzel, a rénszarvas és Maui. Az összes többi az asszonyé.
0
2017. február 19., vasárnap 22:20
Én is köszönöm az ajánlást.A Geekstore-on találtam Alien tojásokat ami nagyon megtetszett és meg is rendeltem.
0
2017. február 19., vasárnap 21:27
Nem akarok találgatni de nagyon jópofák ezek a figurák, ezért most én is összegyűjtök egy kisebb kollekciót. Ja, mellékesen a Tauntaun-os Han Solo nálam is kezd realizálódni, csak el ne kiabáljam.
0
2017. február 19., vasárnap 20:52
Nagyon aranyosak így együtt.
0
2017. február 19., vasárnap 20:27
Örülök, hogy segíthettem! Amúgy szívesen fertőzök meg embereket gyűjtőszenvedéllyel, főként, hogy idén most a sokadig gyerekkoromat élem. :D Feleségem soha nem gyűjtött komolyabban semmit. Aztán tavaly év végén rátaláltunk a POP figurákra. Na most lehet tippelni, hogy melyik figura kinek az ékessége... :))

0
2017. február 18., szombat 18:51
A Sorozatokról általában topikban írok mindjárt a Fekete vitorlák 4. évadáról :)
0
2017. február 17., péntek 19:29
Neked is köszönöm a segítséget! :)
0
2017. február 17., péntek 18:09
Mai szerzemények

Örök hálám RaptorZ-nek hogy felrakta az új szerzeményeit és ezáltal nekem is ötletet adott. Amúgy a Han Solo-jára nekem is nagyon fáj a fogam, de annak a beszerzése valószínűleg nem lesz egyszerű.
0
2017. február 17., péntek 8:46
Geekstore-t én is jó szívvel ajánlom. Sőt, ha kell, akár olyan figurák beszerzésében is tudnak segíteni, ami nincs a honlapon. Nekem így lett tőlük egy Ash vs Evil Dead-es POP figurám.

Amúgy keresgélhetsz még a GeekHub-on vagy a Kollekt.hu-n is.
0
2017. február 16., csütörtök 23:16
Több helyen is kaphatsz ilyen és ehhez hasonló figurákat... pl. HoldfényTeam, Geekstore, Fantasmania, Galaxy Játékáruház stb.
Némely figuránál érdemes előrendelni a terméket jóval a megjelenés előtt... így szinte biztosan megkapod ha megjelenik a termék.
Én személy szerint a Geekstoros csapat munkáját emelném ki... nagyon sok Kotobukiya, Marvel Gallery, NECA és McFarlane szépséget a vitrinembe segítettek már... nagyon segítőkész gyors és korrekt csapat.
0
2017. február 16., csütörtök 21:31
Ilyeneket lehet nálunk kapni? Ha igen, akkor hol?
0
2017. február 16., csütörtök 9:37
Szerintem a nyúl az... :D
0
2017. február 16., csütörtök 9:36
Az árakat sajnos jól látod, Han-ék 70 dollár körül voltak, Tim varázsló pedig 40 dollár körül. Ami az átlag, normál 15-20 dolláros árhoz (itthon 4-5e forint) képest igencsak több, mint ami jólesik, de szerencsémre nem sok ilyen exkluzív POP van a kívánságlistámon. Kotobukiya ArtFX vagy Sideshow (ők még csak álmok) annál több... :)
0
2017. február 15., szerda 22:39
50-70 dollár között látom az átlag árát a külföldi oldalakon...
0
2017. február 15., szerda 21:55
De jópofák! :D Sokáig nem láttam a Pops figurákba, mi annyira szuper, de már egy ideje felfedeztem én is, hogy cukik :D És, mi lesz a nyúlon túl? Vagy a nyúl az? :D
0
2017. február 15., szerda 11:00
Exkluzív? Sehol sincs készleten? Rendkívül cukik? :D

0
2017. február 5., vasárnap 19:50
Igen, tudtommal is csak bizonyos tárgyak kerültek felszínre az Anna királynőről, de azokat ki is állították, ha jól tudom a beauforti North Carolina Marine Museum-ban, vagy annak valamelyik tagintézményében.

Hajóval utazva bejárni ezeket a helyeket álom lenne :) Gyerekkorom óta szeretnék eljutni Pearl Harbor-be, a USS Arizona-hoz... A Titanic nyilván elérhetetlen nekem, mondjuk nem tudom, egyáltalán lehetséges-e még oda a merülés?

Addig-addig izgattam magam, hogy végül csak belekezdtem angolul a Fekete vitorlákba, szerda-csütörtök magasságában már felirattal is nézhettem :) Furcsa mindenképp, de kellett a betevő kalózfalat :D Aztán majd szinkronnal ismét, kár, hogy esélytelen egy dvd-s kiadás a sorozatból, Blu-ray meg pláne, legalábbis itthon...
0
2017. február 1., szerda 22:49
Pont ezen gondolkodtam, hogy vajon lesz egyből szinkronosan is a Fekete vitorlák? Hát, ez szomorú. Ha jól tudom a napokban volt egyébként az utolsó évad első részének a premierje.
Én amikor először megnéztem az első részt angolul, abba is hagytam a sorozatot. Aztán később adtam neki esélyt szinkronnal és ügy már bejött. Én biztos megvárom a szinkront. Remélem nem kell rá nagyon sokáig várni.

Nem hinném, hogy folytatnák a Kapitány és katonát. :( Pedig jó lenne. Bár érdekes lenne ennyivel idősebb színészekkel. Legalább a könyvsorozatot kiadhatnák magyarul. Vagy nekem kell megtanulni angolul. :)

Anna királynő bosszújáról nem csak ágyúkat hoztak fel? Bár lehet keverem. Egyébként hol láthatóak a maradványai?

Sok szép hely, illetve hajó van. Jó lenne 80 nap alatt meglátogatni az összeset. :) Vagy 800 nap alatt, ahová csak lehet hajóval utazva. :D
0