Keresés

Ereklyék, avagy még egy porfogó.

2017. január 27., péntek 18:31
Én is nagyon várom a Fekete vitorlákat, és dilemmában is vagyok, mivel a gyakorlattól eltérően, a Paramount idén nem hozza az amerikai premierrel egy időben, szinkronosan a sorozatot :( Azt írták, még tárgyalnak róla, elfelejtették volna eddig? Az a baj, hogy csak szinkronnal néztem eddig és nagyon szeretem így, úgyhogy vagy várok bizonytalan ideig a szinkronra, vagy nézem angolul...

Örülök neki, hogy a HMS Surprise még "él", reménykedek hogy egyszer folytatják is a Kapitány és katonát, nagyon megérdemelne egy folytatást. A Vasa eszméletlen, persze élőben nem láttam, csak fotókon, de gyönyörű. Az Anna királynő bosszúját is jó lenne látni, már amit feltártak. Életem egyik meghatározó élménye volt a Millenárison megrendezett Titanic kiállítás, épp a napokban néztem, milyen múzeumot emeltek neki Belfast-ban, oda is jó lenne eljutni, egyszer.

Sajnos sok legendás hajót nem kezeltek méltóképpen leszerelése után (RMS Olympic, RMS Queen Elizabeth vagy épp most az Enterprise-t szerelik le, a világ legelső atommeghajtású repülőgép-hordozóját). Most néztem, Németországban van egy pár U-boat, én egy Typhoon-t néznék meg, a Vörös Október óta nagy rajongója vagyok az osztálynak :) Amúgy, ha még egyszer maketteznék, akkor Enterprise-t építenék, vagy a most leselejtezésre kerülő CVN-65-öt vagy egy olyan vitorlást, ami a hetedik Star Trek mozifilmben szerepelt :D
0
2017. január 27., péntek 7:10
Na, igen, egy tengeralattjáró maketten gondolkodtam nagyon sokáig kezdésként. :D De sajna nem lehet már kapni azt amelyiket kinéztem.
Úgy tudom, hogy az HMS Surprise is szokta még szelni a hullámokat. Az még egy nagy vágyam, de San Diego anyagilag elég húzós lenne.

A Fekete vitorlák utolsó évadát már nagyon várom, én is szeretem azt a sorozatot. :)

És még a Vasa-t is szeretném meglátogatni egyszer, meg egy német II. vh-s tengeralattjárót. :)
0
2017. január 22., vasárnap 21:54
0
2017. január 22., vasárnap 21:46
Üdvözlök újra mindenkit az álltalam nyitott topikban.Remélem ismét kicsit feltudjuk lendíteni a forgalmat.)Tamás számítok rád.)
0
2017. január 22., vasárnap 21:43
0
2017. január 22., vasárnap 21:41
0
2017. január 13., péntek 12:46
Sziasztok!

Egy Hot Toys-os Eric Draven (The Crow) figurára vadászok. Akinek lenne egy fölös darab (bontott/bontatlan) vevő lennék rá!
0
2017. január 11., szerda 13:48
Szia! Egy itthoni gyűjtő vált meg tőlük, és a 2 figura együtt volt 50 ezer, ami szerintem teljes korrekt ár volt értük.
0
2017. január 9., hétfő 22:41
szia honnan és milyen árban sikerült hozzá jutni?
0
2017. január 6., péntek 22:26
El sem hiszem, hogy megvannak!!!! Jason volt a fő préda, de ha már volt mellé egy Freddy is, nyilván párosan szép az élet. :)

Kotobukiya Freddy vs Jason Bishoujo Statue

0
2016. december 29., csütörtök 21:20
Köszönöm szépen :)

Volt vele munka bőven, sőt :D Az ihlet a Fekete vitorlák c. sorozattal jött, ugyanis év elején kezdtem el nézni, és (újra) elöntött a rajongás ezen korszak és a hajók iránt. E hajó és a USS Constitution között vacilláltam (ez a hajó "csak" 219 éve van aktív szolgálatban az amerikai haditengerészet kötelékében, de pl. két éve még ki is hajózott), ez tűnt könnyebbnek, utólag jó vicc :D Jó lenne eljutni Portsmouth-ba, biztosan felemelő érzés egy ilyen sokat látott hölgyön tartózkodni :) Fú, a másik nagy szerelmem a tengeralattjárós filmek, nem tudtam, hogy ott rögtön egy tengeralattjárón is tiszteletet tehetnék, így még jobban vágyok oda :) És egyszerűbb is lenne a makettje :D
0
2016. december 27., kedd 17:48
Ez gyönyörű! :) Minden elismerésem a munkádhoz!

Volt szerencsém személyesen meglátogatni a hölgyet. Fantasztikus élmény! Igaz az árbócok teteje nincs rajta, így kissé csonkítja a látványt, de akkor is felemelő érzés a belsejében barangolni. Kívánom, hogy minél hamarabb eljuss Portsmouth-ba! Van még ott sok szép dolog. A második kedvencem az HMS Alliance. Ha szereted a Das Boot című filmet, akkor azt is látnod kell! :)

Én is régóta szeretnék makettezni, de még nem volt bátorságom hozzáfogni. Hogy hogy ilyen nagy munkával kezdtél egyből?
0
2016. december 26., hétfő 23:15
Nekem is van egy rakás plakátom, igaz, hogy mind tíz-tizenöt évnél öregebb. Na, majd felkutatom, ha érdekel valakit. :)
most posts by TM
0
2016. december 26., hétfő 18:52
A plakátok ára lemaradt, 1000 Ft/db.
0
2016. december 26., hétfő 17:50
Sziasztok!

Gyűjteményből eladók az alábbi, nagyalakú (100x70 cm) mozis filmplakátok:

A csodacsapat

A hatalom árnyékában

A könyvelő

A megtisztulás éjszakája: Anarchia

A szenvedély királya

Abraham Lincoln, a vámpírvadász (az egyik sarka egy kicsit szakadt)

Devil (angol nyelvű, egyik sarka egy kicsit szakadt)

Eleven testek

Éjjeli ragadozók

Hópihe

Keleti nyugalom, Marigold Hotel

Óriásölő

Szilveszter éjjel

AZ ÁR EGY DARABRA VONATKOZIK!

Amelyikhez nem írtam semmit, az magyar nyelvű és hibátlan. Feltekert állapotban vannak tárolva, Budapesti személyes átvételt tudok megoldani. Ha több darab érdekel, alkudhatsz is! (Min. 3 db-tól.) Egyben 10 e Ft-ért elvihető.

Illetve egy Rumnapló plakát is gazdáját keresi, 120x175 cm a mérete, ennek ára 1500 Ft, ez is hibátlan, feltekert állapotban.

És egy Stephen King: 11.22.63 FOX sorozatos plakát, 48x68cm, utolsó darab, szintén 1500 Ft-ért elvihető, hibátlan darab.

Érdeklődni: bertram1@citromail.hu
0
2016. december 26., hétfő 16:52
Nem is értem a dolgot. Tegnap még nem volt itt... :)

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. december 21., szerda 17:43
Nem kimondottan filmes, de ez a topik áll hozzá legközelebb :)

Majd egy évnyi, többször megszakított munkálatok után nagyjából elkészültem a HMS Victory sorhajó Revell makettjével. Nem a legimpozánsabb makett, amit valaha láttam, sőt, de a legeslegelső amit életembe csináltam :D Ugyan jócskán fölé lőttem a kvalitásomat, de sajnos, mivel ez az egyik legrégebbi, még gyártott makett, eléggé sorjás és deformált alkatrészek által rendelkezésemre, no meg a nulla szaktudás :D De azért, messziről nézve annyira nem csúnya :D

A Trafalgart megjárt hajó gyári (makett) színe ez a rikító sárga, de éppen manapság festették át az eredetit, a korszaknak inkább megfelelő, eredeti színére. Merthogy a hajó Portsmouth-ban állomásozik a mai napig, és bár már szárazdokkban, de hivatalosan sosem vonták ki az aktív szolgálatból, olyannyira nem, hogy a Brit Királyi Haditengerészetnél a mai napig neveznek ki parancsnokokat a hajó élére. 238 szolgálatban töltött évével a világ legidősebb aktív hadihajója a HMS Victory. A sok ezer tervem közül az egyik, hogy egyszer személyesen is ellátogassak Portsmouth-ba. Sajnos az öreg hölgy nincs a legjobb állapotban, lassan, évente fél centit, de a fedélzet süllyed és így az oldalak is kifelé "hordósodnak", de a tervek szerint kap majd belülről egy fémvázat, ami ezt meggátolná. Addig is még lesz egy-két dolog, amit még nekem is csinálnom kellene a makettel, de most egy időre a dokkban marad :D
0
2016. december 16., péntek 22:15
Bár a filmet még csak holnap nézem meg, ma egy kedves SW rajongó barátom ezeket szerezte nekem:

0
2016. június 8., szerda 8:51
Sziasztok! Eladó egy Benedict Cumberbatch Sherlock POP figura, hibátlan darab, saját dobozban. Budapesti átvétellel, 4000 Ft. Érdeklődni: bertram1@citromail.hu
Képek:

http://jatek.vatera.hu/jatekfigura_plussjatek/katona_harcos_akciofigura/benedict_cumberbatch_sherlock_pop_figura_2272049816.html

0
2016. május 16., hétfő 16:23
Sziasztok! Eladó egy Benedict Cumberbatch Sherlock POP figura, hibátlan darab, saját dobozban. Budapesti átvétellel, 4500 Ft. Érdeklődni: bertram1@citromail.hu
Képek:

http://jatek.vatera.hu/jatekfigura_plussjatek/katona_harcos_akciofigura/benedict_cumberbatch_sherlock_pop_figura_2257004756.html
0
2016. április 14., csütörtök 13:42
Sziasztok!

Gyűjteményből eladók az alábbi, nagyalakú (100x70 cm) mozis filmplakátok:

A csodacsapat

A fekete ruhás nő

A hatalom árnyékában

A megtisztulás éjszakája – Anarchia

A szenvedély királya

Abraham Lincoln, a vámpírvadász (az egyik sarka egy kicsit szakadt)
Devil (angol nyelvű, egyik sarka egy kicsit szakadt)

Eleven testek

Hópihe

Keleti nyugalom, Marigold Hotel

Óriásölő

Szilveszter éjjel

Feltekert állapotban vannak tárolva, Budapesti személyes átvételt tudok megoldani. 1000 Ft/db.

Illetve egy Johnny Depp: Rumnapló óriás moziplakát (120x175), vastag papírból, feltekert állapotban, ez 2000 Ft, szintén hibátlan.

Érdeklődni e-mailben: bertram1@citromail.hu
0
2016. április 13., szerda 14:14
ELADÓ egy vadi új NECA Predator 1/4 Jungel Hunter figura. (48 cm)

Kibontást követően vitrinben volt. Jó állapotú!
Mindkét led(kezén/fején) világít. A doboza nincs meg!

Bolti ára 39.900 Ft
Amennyiért kínálom 25.000 Ft

Csak személyes átvétel Budapesten! (Keleti környéke, max 1-2 megálló.)

Képpel nem bajlódnék szóval aki nem vágja erről a figuráról lenne szó:

https://www.youtube.com/watch?v=CPcwgbgmsl8

Érdeklődni: nemecza@gmail.com
0
2016. február 5., péntek 19:23
Megválnék több mozis plakátomtól, aki esetleg rég vadászik valami kedvencre szóljon.

Írja le e-mail címet és ráírok, hogy van-e az adott filmből avagy nincs.

Méretek: 67,5 cm széles, 95 cm hosszú
0
2015. november 23., hétfő 12:52
Az sajnos nincs, de ha jól értelmezem a dolgokat, az alábbi linken éppen meg lehet nyerni egy ilyen ereklyét.

http://www.sideshowtoy.com/boba-fett-life-size-giveaway/

Elvileg Magyaroroszágra is kiszállítják, neked "csak" a fuvarköltséget, a vámot és az áfát kell kiperkálnod:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. november 23., hétfő 0:17
Egy ilyen nem lenne rossz itthonra. Nincs valakinek felesleges 8.000 dollárja?

http://www.sideshowtoy.com/collectibles/star-wars-boba-fett-sideshow-collectibles-400111/
0