Keresés

M.A.S.H. - 1. évad (3 DVD) (DVD)

2007. szeptember 1., szombat 17:37
A Ne lopj! átugorható.Az epizódok címei,alkalmanként a tartalma,tényleg nem stimmel. Trapper helyett pedig Vadász szerepel.A mozifilm felirataiban ugyanezt a figurát Csapd le-nek hívják.Sasszem pedig Sólyomszem.Néha tényleg filmet is nézhetnének a szinkronrendezők és a feliratozók.
0
2007. augusztus 26., vasárnap 17:43
A lemezeken a régi TV3 szinkron van,de érdemes próbát tenni az eredeti hangokkal.Egészen kiválóak.Ahogy Alan Alda beszél...A felirat is jól sikerült.
0
2007. augusztus 20., hétfő 21:59
Náluk még nem jelent meg /szept. 24 - 1. évad/. Szinkron: cseh, magyar, lengyel - mono.
0
2007. augusztus 20., hétfő 18:20
a cseheknél asszem már 3 évad kijött (vagy ki fog jönni), és azokon emlékeim szerint  van magyar szinkron (nézzetek utána, mert lehet, hogy tévedek)
0
2007. augusztus 20., hétfő 18:11
Engem igazán az első négy évad érdekel.Eddig ment a sorozat az induló szereposztással.Tényleg kérdéses hány évad jön majd ki...Talán jobb lenne, ha nem adná le semmilyen tévé.Így a sorozatot kedvelőknek nem marad más csak a DVD.
0
2007. augusztus 19., vasárnap 20:59
Háááát szerintem elég optimista vagy!

1. Először éljen meg annyi évadot a kiadás, amihez van szinkron.
2. Ha az 1. pont teljesül - ismerve az jelemző eladott példányszámot dvd-n soroztokból - nem tudom megérné-e pusztán a dvd miatt leszinkronizálni?

Abba viszont lehet reménykedni, hogy több résznek van meg a szinkronja, mint amit leadtak. Esetleg abban, hogy valamelyk csatorna újra elkezdi adni.
0
2007. augusztus 19., vasárnap 18:26
A TV3 a 11 évadnak hozzávetőleg a felét adta le.Kiváncsi vagyok sikerül-e összeszedni a fennmaradó részekre a korábbi szinkron csapatot.Általában nem szokott...Lásd a szintén csak részben vetített Dumagép vagy Ally első évad MTV szinkron,majd a többi Viasat3 szinkronnal.
0