Ez sok mindenkire igaz, De Niro már régóta nem szerepel semmi érdemlegesben, mégsem került parkolópályára,de mondhatnék sok más nevet is...
0
2019. augusztus 29., csütörtök 19:32
1194
Számomra ez egy felejthető akciófilmecske, csupa kiállhatatlan szereplővel (kivéve tán Sam Jackson), ennyi; az általam kedvelt Morse viszont szerepelhetett volna többet a filmben.
0
2019. augusztus 29., csütörtök 14:17
1333
Nekem igazából soha nem tetszett különösebben ez a film.
Geena Davies karaktere valahogyan "nem áll össze". Nekem nem hiteles a profi, képzett gyilkos szerepében. Ráadásul bizonyos jelenetekben tökéletesen súlytalan az alakítása, egyes jelenetekben pedig túl sok.
A főgonosz, Craig Bierko bárgyú képe pedig komolytalanná tette nekem az egész karaktert. Nem tehetek róla, de mindig az jut eszembe, amikor a jeleneteit nézem, hogy egy Leslie Nielsen főszereplésével készült, bond paródiafilmet nézek éppen.
A sztori is zavaros, döcögős több helyen...
Egyedül Samuel L. Jackson alakítása volt jó. Ő tényleg a "hátán vitte a filmet". Ám a sikerhez ez kevés.
0
2019. augusztus 29., csütörtök 9:29
2601
A páros, mely előző filmjével kinyírt egy stúdiót újra lecsap. - UTÁNUNK A TŰZÖZÖN kritika:
csabaga: Előbb kellett volna jobban megválogatnia a szerepeit.
0
2019. augusztus 28., szerda 20:19
6925
Most nézem,a film az USA-ban elhasalt (sok ilyen példa van), de világszerte azért hasznot hozott...
Davisnek lehet hogy Európába kellett volna elmennie filmezni egy kisegér anyukája szerepek helyett?
0
2007. augusztus 26., vasárnap 21:20
3025
És még az 5.1 logó is HIBÁS!
0
2007. augusztus 26., vasárnap 19:46
959
0
2007. augusztus 26., vasárnap 19:45
959
itt az igénytelenség a BUFI-tól. Ez a kiadvány a New Line sorozat szégyene. Egy nagyon jó film elb@szott kiadása: A menü és a felirat betűtipusa szörnyű A többi képekben.
Utóirat: van azért pozitívum, erdeti szinkron, jó 5.1 keverés.