Az eredeti szinkron van rajta? (kérdések és válaszok)
2007. szeptember 1., szombat 18:03
3721
Ez szerintem is jó és vásárlóbarát ötlet, viszont nem ületbarát. Így erről ne nagyon álmodj szerintem, hiszen sokmindenkit elriasztana egy csomó terméktől, elég lenne arra a sorra pillantani, és eldönteni, hogy ja, így nem kell. Mondjuk egy normális (üzleti) világban korrekt és elvárható lenne a kiadótól, hogy tájékoztasson, hogy mit kapsz a pénzedért, hiszen ez is része a tartalomnak, így a termék alapvető, vásárlási döntést befolyásoló része. Hálisten az xpress teret enged a vevői hozzászólásoknak, és hálisten elég sok normális arc meg is írja, hogy mi a szitu.Más kérdés, hogy ehhez az kell, hogy legalább egy valaki beszopja a vásárlást, és megírja az infot.
0
2007. szeptember 1., szombat 17:50
6925
Votaképpen az adatlapra is felkerülhetne.Az xpress vagy eleve tudná,vagy valaki megírná nekik mindig.Sok embernek ez fontosabb,mint a különböző feliratok(van rajta lett is) vagy szinkronok (cseh és lengyel)felsorolása.
0
2007. szeptember 1., szombat 16:26
9489
Nem zavar, dehogy zavar, csak feleslegesnek tartom. De majd kiderül, mi lesz a sorsa.
0
2007. szeptember 1., szombat 16:23
2603
Most, hogy így mondod, igazad van, de szerintem ez még így sem feltétlen egyszerűbb. Sok filmnek nincs is külön fóruma és ott sem feltétlenül a szinkronról van szó, tehát így is-úgy is keresgélés a vége a dolognak. De ha téged ez a topic annyira zavar, szerintem egyszerűen ne használd.
0
2007. szeptember 1., szombat 16:20
9489
Az adatlapról pikk-pakk elérhetők.
0
2007. szeptember 1., szombat 16:14
2603
Ezzel csak az a baj, hogy a filmek fórumjai ha már kevésbé aktuálisak, hajlamosak eltűnni a süllyesztőben.
0
2007. szeptember 1., szombat 16:09
9489
Értelek, de ugyanezt megteheti a film fórumtémájában - ezt is írtam lentebb-, nem kell emiatt az adatlapra írnia. Ezért mondtam, hogy ha teszem azt, a Rózsák háborúja fórumtémájába írjátok bele, hogy milyen a dvd kiadáson a sziknron, akkor sokkal jobban megkönnyítitek az érdelkődők dolgát.
0
2007. szeptember 1., szombat 16:04
2603
Ez nem is adatbázisnak készült, hanem hogy ha valaki aktuálisan kérdezni vagy közölni akar valamit a témában az csak ezért ne írjon egy mondatot az adatlapra, ahol most már hangsúlyosan az igazi, teljes kritikáknak van helyük.
0
2007. szeptember 1., szombat 15:57
9489
Nem biztos, hogy okos ötlet volét a külön topic ebben a kérdésben. Merthogy pl. most az első hozzászólások majd a Rózsák háborúját vesézik ki, aztán jön a többi, node mi lesz akkor, ha lesz többszáz hozzászólás, akkor képtelensége lesz visszakeresni, hogy egy adott filmről mikor és mit írtak. Véleményem szerint a szinkron kérdésével foglalkozó hsz-eknek az adott filmek fórumtémájában van a legjobb helye.
0
2007. szeptember 1., szombat 15:51
8905
Hálistennek!!! Inkább recsegjen és zúgjon, de nekem mindig fontosabb az eredeti szinkron. Ennek a filmnek ráadásul szintén nagyon jól sikerült szinkronja van.
0
2007. szeptember 1., szombat 15:50
2603
Mivel ez a kérdés újra és újra előkerül egy-egy új kiadvánnyal kapcsolatban, gondoltam nem árthat egy külön topicot szentelni neki.
Itt válaszolnék is oasis egy friss kérdésére: - Igen, A rózsák háborújára az eredeti szinkron került. Néhol recseg-néhol zúg, csoda, hogy engedték. Talán mert ebben esetben nem létezett rtl-es tartalék.