Keresés

Száguldó erőd (szinkronizált változat) (DVD)

2019. augusztus 22., csütörtök 22:50
Na ja. Vele meg lehetett volna tanulni kesztyűbe dudálni;)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. augusztus 22., csütörtök 22:16
"Erika Elenieak szilikonmelle nem hiányzott[..]"

Nekem nagyon hiányzott! A "tortás" jelenet volt az első rész egyik legjobb része. :P :D

Igazán kár, hogy a második részben Sandra Taylor nem vetkőzött! :)
0
2019. augusztus 22., csütörtök 20:19
Újranéztem, továbbra sem tetszik igazán.

Egy hajó az ezernyi helységével átláthatatlan.
0
2019. augusztus 21., szerda 21:41
Való igaz! :)
0
2019. augusztus 21., szerda 20:38
A genyák szerencsére mindkét filmben szórakoztatóak.
Enélkül unalmasak lennének ezek a mozik.
0
2019. augusztus 21., szerda 20:33
A Hajszál híján, tényleg nem rossz, egy 1952-es noir remake-je, sajnos nem ismerem az eredetit.

0
2019. augusztus 21., szerda 2:21
Pedig Krill parancsnoknál (Busey) nincs szórakoztatóbb genya (... vagy mégis?)!  :)
0
2019. augusztus 20., kedd 21:47
Tényleg, a Hajszál híján, Gene Hackmannel! Az egy remek thriller; Peter Hyams egyik legjobb rendezése.
0
2019. augusztus 20., kedd 20:51
Én maradok az első résznél. Ha vonatos akció-thrillert akarok nézni akkor inkább a Hajszál híján.
0
2019. augusztus 20., kedd 20:29
Nem tudom, nekem ez jobban tetszett, mint az Úszó erőd...
Egy vonaton több lehetőség van, a gonoszok mis szórakoztatóbbak.

Erika Elenieak szilikonmelle nem hiányzott, bár a strandról kukkolt nőnek itt is az van, de ez csak pár pillanat.
Szerencsére itt az unokahúgból nem csináltak fontos szereplőt.
0
2019. január 24., csütörtök 19:57
Ehhez azt tudom csupán hozzátenni, hogy ha a Lángoló jég esetét nézem, az a mozi lehetett volna kicsit jobb is -bár azt mondjuk már nem tudnám megmondani, mégis hogyan...-, de Michael Caine szereplése benne, mint a minden ízében mocsadék olajfinomító-tulajdonos üzletember, Mr. Jennings -és John C. McGinley-ről se feledkezzünk meg, aki annak ideggyenge, erőszakos főemberét játssza... na igen, úgy látszik, a főszereplőhöz képest itt is a gonosz karakterek "tarolnak" inkább- sokat emel azért a film nívóján!
0
2019. január 24., csütörtök 19:29
Remek, izgalmas akciófilm még az is, viccen kívül!
A Kurt Russell-mozi kb. 2 és fél órájából Steven szerepel benne összesen úgy 15 percet... :D Bizony meg is lepett ez, mikor a Tűzparancsot első alkalommal láttam, szintén a tévében.
0
2019. január 24., csütörtök 19:22
Azt hittem, hogy az Egetverő szenzáció. :)
0
2019. január 24., csütörtök 19:21
Szigorúan véve a lejtmenet már a Lángoló jéggel megkezdődött, amin én a film minden hülyesége ellenére baromi jól szoktam szórakozni. A Száguldó erőddel kevésbé tudok elnéző lenni, a megcenzúrázott bunyókra nincs bocsánat, de olyan nagyon én se bánom, hogy megvettem. Legalább a szinkron készítői ezúttal nem volt restek behívni Szakácsit. Mondjuk azon röhögtem, hogy Rosta Sándort képesek voltak egy másik szereplő hangjának adni, akit kb. az első húsz percben kinyírnak.
0
2019. január 24., csütörtök 19:08
Kedvenc Segal filmem a Tűzparancs...:)
0
2019. január 24., csütörtök 19:03
u.i.: Ez az Eric Bogosian meg -aki kiköpött úgy néz ki, mint Gergely Róbert és Csonka "Pici" keveréke-, a kemény ezredessel ellentétben, komolyan vehetetlen rosszfiú volt itt, s ezért jobb lett volna csak, ha Busey visszatér ebben a részben is.
0
2019. január 24., csütörtök 18:46
Először is: "majdnem kétszer annyiba került, mint elődje, mégis úgy néz ki, mintha feleannyit költöttek volna rá..."-Sajna, így van, amikor először láttam, akkor még a tévében, én is észrevettem ezt az első részéhez képest kb. "zs-kat.-stílust" és látványt a filmen.
Azon amúgy nem lepődtem meg, hogy "Stevie" rámozdult a kiscsaj Katy Heigl-re, hisz állítólag (ő is) olyan tipikus "nagy kujon" ám, tudod, s a mosolya is hamiskás... inkább hagyjuk.
A stúdió a filmen eszközölt, az MPAA-korhatárbizottság miatti cenzúrája (rohadjanak meg!) pedig különösebb odafigyelés nélkül is észrevehető szerintem, többek közt a Seagal-McGill verekedés egy-két pillanatán is, mivel azokat a "finomításokat" sem tudták az alkotók normálisan megoldani a film készítésénél: Everett figurájának arca csupa vér és égésnyom, viszont azok Seagal általi keletkezését nem látjuk, mert azt ugye kivágták, hogy az "ex-szakács" orrba vágta az ezredest a konyhában, majd a forró tűzhelyre nyomta annak bal orcáját ("A konyhában verhetetlen vagyok."-jelenti aztán ki ő, a harc végén)...
Mindezek ellenére nekem mégis tetszik ez a mozija is Stevennek (s örültem, mikor megvettem még a szinkronos dvd-jét a gyűjteményembe), kinek pedig, véleményem szerint, már ha a Sebhelyeket nem számítjuk most ide, nem ennél a Száguldó erődnél kezdődött az a bizonyos "lejtmenete", hanem a -különben elég kevés akciót, verekedést tartalmazó- Patrióta című filmjénél.

0
2019. január 24., csütörtök 15:03
Drágán add a vonatod! - SZÁGULDÓ ERŐD kritika:

https://filmekapolcrol.blog.hu/2019/01/24/szaguldo_erod_864
0
2007. szeptember 6., csütörtök 22:07
köszi  :)
és ne felejtsd ajánlatod,mert lehet hogy élni fogok vele.  :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 22:02
Én is gratulálok, hogy elment az eszed. (ez vicc volt) Majd szólj, ha szeretnél csatlakozni az elváltak klubjához. :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 21:58
köszi  :))))
0
2007. szeptember 6., csütörtök 21:56
GRAT HOZZÁ HAVER! :)
0
2007. szeptember 6., csütörtök 21:11
megmondom öszintén nem hallgattam bele,mert most nem sok időm van a holnaputáni esküvő miatt. sorry.
0
2007. szeptember 6., csütörtök 21:09
Egyébként ez az 5.1 hogy szól? Mert hiába, hogy van 5.1, attól még lehet rossz? Példának okáért Végképp eltörölni! ÉS hogyhogy nem KSZ-es a borítója?
0
2007. szeptember 6., csütörtök 20:30
Tényleg 5.1 a Magyar szinkronja!
0