Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2007. november 14., szerda 18:53
Köszönöm a választ, ebben az esetben nem várok dobozra, vagy "egybekiadásra", azonnal rendelve lesz amint lehet.

További sok sikert! :)
0
2007. november 14., szerda 18:39
Kedves Arata!
Köszönjük a jókívánságokat! :) Természetesen utánajártunk más Won Kar-Wai filmeknek is, különös tekintettel a Szerelemre hangolva című produkciónak, azonban a rendező úr visszavonta a film forgalmazási jogát egész Európára. Magunk se tudjuk, miért. Azért továbbra sem tettünk le róla, hogy más filmjeit is beszerezzük, de jelen pillanatban csak a 2046 szerepel a megjelenési tervünkben.
Az előző hozzászólásban elírtam az árat, emiatt elnézést kérek. Az ajánlott ár 2.990 ft.
0
2007. november 14., szerda 17:14
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni csodás kiadványitokat!!
A kérdésem az lenne, hogy ha kiadjatok a 2046-ot, akkor semmi esély nincs egy szép (Bosszú trilógiához hasonló) Days of Being Wild / In the Mood for Love / 2046 kiadvanyra? Gondolom, hogy nem, de egy kérdést azért megér, mar régóta várok egy ilyen csodára...
Természetesen így is vevő vagyok a filmre, hiszen az egyik kedvencem!
0
2007. november 14., szerda 16:28
úgy néz ki akkor továbbra is minden kiadványotoknak a polcomon a helye. remek, remek:)
0
2007. november 14., szerda 15:16

kedvcsinálónak a film előzetese:

0
2007. november 14., szerda 15:08
Kedves Filmbarátok!
Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük idei harmadik DVD-megjelenésünket, Wong Kar-Wai különleges hangulató romantikus sci-fijét, a 2046-ot. A film duplalemezes kiszerelésben érkezik: rétegprodukció lévén csupán 1.000 példányt gyártatunk belőle, melyeket néhány helyen - például itt, az Xpress.hu-n - lehet megvásárolni. A kiadvány ajánlott ára 2.900 forint, megjelenési időpont: december 6.
A kiadás részleteiről itt olvashattok:http://www.cornerfilm.hu/hir/?id=2983
0
2007. november 8., csütörtök 0:57
A kártya nekem már önmagában is megérte volna az emelést. :) Éppen az ilyen kiadványok mellett kardoskodom egy másik topicban. 9e? Who cares? Mikor lehet előrendelni, nem akarnék lemaradni. :)
0
2007. november 8., csütörtök 0:49
Nagyon szimpatikus ez a kommunikáció (mondjuk, ha kifejezetten Xpress-es vevőkört építetek, persze indokolt is), remélem, bejön nektek az üzlet ezzel a kiadvánnyal.Én ugyan még nem döntöttem el, h beruházok-e rá, de ez nem az "áremelés" miatt van. (A három filmből kettőt nem ismerek, a leg"közkedveltebb" darab pedig nálam nem százszázalékos.) De nagyon drukkolok, ez az Xpress-re szabott piaci megjelenés pedig nagyon jó kezdeményezésnek, és egy ésszerű alternatívának tűnik.
Hajrá!
0
2007. november 8., csütörtök 0:35
A CORNERfilm vásárlókkal szembeni hozzáállása (tájékoztatás, korrektség) és eddigi munkája példaértékű.A borító gyönyörű, a specifikációk minden igényt kielégítőek és a 9000 ft-os ár is több mint kedvező.Ha határidőre nem is készülne el, ne kapkodják el, legyen 100 %-os. A szintén ígéretes, sürgetett megjelenésű remény rabjai digit ugyanis messze nem kifogástalan állapotban vehettem kézbe (karcos, ragasztós borító).További sikeres munkát kívánok!
0
2007. november 7., szerda 19:24
Nagyon szimpatikus és korrekt hozzállás, ehhez csak gratulálni tudok!
Az 1000 forintos emelés pedig nem számít, ha azt nézzük, hogy 1 hajszál választott el attól, hogy a nagy hírzárlatban ne rendeljem be nyáron a koreai 7 lemezes kiadást, ami bár gyönyörű, de az extrákat még mindig nem látták el angol felirattal. Ehhez képest a ti kiadásotok a maga 9000 forintjával és a beigért mindenféle finomsággal együtt még mindig szinte ingyen van. Remélem olyan kiadás lesz, amiért a külföldi fórumokon nagyon megutálnak minket az emberek. :)
0
2007. november 7., szerda 19:23
Akkor itt lesz az ideje, hogy bepótold:). Én is még csak az Oldboyt láttam, de az félelmetesen zseniális alkotás!
0
2007. november 7., szerda 19:14
Én nem láttam még egyik filmet sem sajnos, de nagyon korrektek vagytok, a kiadás is az lesz. 9000Ft meg semmi egy ilyen pazar kiadványhoz. Várom! Sok ilyet még! :)
0
2007. november 7., szerda 19:11
még ha 18.990 Ft lenne akkor is megvenném:)
0
2007. november 7., szerda 19:10
"Úgy gondoltuk, az áremelést valamivel kompenzálnunk kell, ezért szeretnénk meglepni minden vásárlót egy-egy számozott kártyával, melyen a filmtrilógiából készült egyedi montázs lesz látható."Már akartam kérdezni, hogy nem lesz-e hozzá valami meglepi:) Szerintem jó ötlet nagyon ez a kártya, az ár pedig mellékes, szerintem még így is olcsó.
0
2007. november 7., szerda 19:10
Csak lehetne már tényleg rendelni! :)
0
2007. november 7., szerda 19:07
Reméljük, hogy mások is hasonlóan gondolkodnak. :)
0
2007. november 7., szerda 19:06
Még egy információ: a Lady Vengeance-nek a moziváltozata kerül a dobozba. Mivel a rendezői verzió csupán annyi eltérést mutat a mozis változathoz képest, hogy a film végéig fokozatosan vált át fekete-fehérbe, s a rendelkezésre álló transzferekből a mozis verzió képvisel jobb minőséget, így mellette döntöttünk.
Hamarosan előrendelhető lesz a kiadvány. :)
0
2007. november 7., szerda 19:05
:D jézusom, azért egy 1000,- ftos áremelkedés még nem a világ vége!
szimpatikusak vagytok :)
0
2007. november 7., szerda 19:03
Kedves filmbarátok, „bosszúra” várók!

Az utóbbi napokban azért küzdöttünk, hogy a következő bejelentést elkerülhessük, de valamennyi lehetőséget számba véve sem maradt más lehetőségünk: az előzetesen beharangozott 7.990 Ft-os bruttó fogyasztói árat kénytelenek vagyunk 8.990 Ft-ra megemelni. Előkalkulációnkhoz képest váratlan nehézségekkel találtuk szembe magunkat, melyek további anyagi terheket róttak ránk (például a koreai jogtulajdonos „elfelejtette” rendelkezésünkre bocsátani a trilógia grafikai anyagát, ezeket máshonnan kellett beszereznünk – de ez csak a jéghegy csúcsa).

Úgy gondoltuk, egy ilyen léptékű kiadvány esetében nem téveszthetjük szem elől eredeti célkitűzéseinket, hogy a magyar piacon egyedülálló megjelenést adjunk ki, mind külső, mind pedig belső tartalmat illetően. Két kompromisszum közül választhattunk: vagy az előre beígért árhoz ragaszkodunk, de akkor elképzelésinek egy részéről le kellett volna mondanunk: el kellett volna hagynunk az extrák egy részét, illetve ezek magyarítását, sőt, akár a digipak is csorbát szenvedhetett volna. A másik eset az ár minimális emelése. Hogy a kiadvány specifikációk, extrák és kiszerelés terén ne szenvedjen csorbát, kénytelenek voltunk e mellett dönteni.

Nagyon sajnáljuk, de reméljük, hogy egy minden szempontból tökéletes kiadványt foghattok majd a kezetekben. Egy olyat, amely példaértékű lehet a későbbi megjelenésekhez: legyen az Corneres vagy valami más…

A Bosszú-trilógia teljes egészében Xpress-exkluzív kiadvány lesz: a filmbarátok csak itt vásárolhatják meg. Úgy gondoltuk, az áremelést valamivel kompenzálnunk kell, ezért szeretnénk meglepni minden vásárlót egy-egy számozott kártyával, melyen a filmtrilógiából készült egyedi montázs lesz látható.

Köszönettel: CORNERfilm
0
2007. november 6., kedd 19:47
Nekem ez lesz a 6.:)Tényleg ez lesz az év megjelenése! Csak lehetne már rendelni...:)
0
2007. november 6., kedd 18:25
Jól beszélsz, de azért a Grave of the Fireflies mellett se lehet szó nélkül elmenni.

Kedvenc trilógiám, kedvenc rendezőm, kedvenc filmem, kedvenc filmzeném, túl sok leg kötődik ehhez a kiadáshoz, így idén csak a második helytől lehet számozni az év kiadásait.
0
2007. november 6., kedd 18:18
Nem csak neked. :)
0
2007. november 6., kedd 18:18
Nem kérlek. Ez az év megjelenése. 3 film, pazar szín és külvilág, 6 lemez, remek belbecs és ezen van külső tok is. Ez az év kiadása és amint rendelni lehet, én rendelem.
0
2007. november 6., kedd 17:59
Most már 3 fajta Oldboy-om lesz! :-)
0
2007. november 6., kedd 17:57
Ezt el sem hiszem! Óriási! Az év megjelenése a Remény rabjai mellett!
0