Keresés

Godzilla - szinkronizált változat (DVD)

2007. október 15., hétfő 18:39
Igazad van. Engem csak az zavar, hogy nincs rajtuk extra, de úgy látom, hogy ezt kell megszoknom. A film viszont nálam is alap. Most, hogy így elnézem az én KSZ-es filmjeimet, annyira tényleg nem rosszak. Ötletes menü, szép kép, van amin nem, de általában szép, a hangminőség is oké. ENgem csak az extrák hiánya zavar. De ez van!
0
2007. október 15., hétfő 18:38
Na, ez már mindjárt hasonlít egy értelmes hozzászólásra. Úgy látszik, megértük azt a kort, hogy már ezért is azt kell mondani: bravó.
most posts by TM
0
2007. október 15., hétfő 18:34
Nem az, hogy bejön, de azzal kell megelégedni, ami van.. közel sem olyan borzasztóak a KSZ kiadványok, sőt, örülök, hogy néhány kedvenc kijön így szinkronnal. Képileg és hangilag mégsem a turkálós minőség, a borítójával nekem nincs különösebb bajom, úgyis a polcomon van a többi film között és feleslegesen nem veszek le egy kiadványt sem, hogy a csomagolására rejszoljak esténként. És tudod miért? Mert nálam a film az érték, nem pedig a csomagolás. Lehet szart aranyba csomagolni, de a szar attól még szar marad. A menüképek sem érdekelnek, ha kedvenc filmről van szó, lehet merev kép vagy mozgó menü, nekem mindegy. A lejátszómban úgyis a Filmindításra kattintok. A DVD gyűjtésben nem az a szórakozás/hobbi, hogy milyen egy film csomagolása, menüképe, lemez szitázása, hanem milyen értéket közvetít maga a szellemi produktum.
És igen, DVD gyűjtő vagyok, én is eredeti DVD-ket veszek, mint itt a legtöbben, de nem azért veszem, mert eredeti DVD, hanem mert jó film, szórakoztató, számomra értéket közvetít.
A DVD gyűjtés kultúrális hobbi, nem pedig trófea gyűjtés.
Trófea gyűjtési szenvedélyem nekem is van, van egy rakás poharam, amiket gyűjtök, mert szépek, de funkciójukat tekintve talán évente egyszer veszem elő őket ünnepnapokkor vagy egyéb különleges estéken. Amúgy meg porfogók.
Azt hiszem talán megérted ebből, hogy mi a baja veled mindenkinek, nem megbántani akarlak vagy ilyesmi, hanem arról van szó, hogy a fórumban lehetne másról is beszélni/beszélgetni, kivesézni filmeket, megosztani az élményeket, nem pedig menüképeket rakosgatni meg csomagolásokról képeket felrakni.

Te például mit szeretsz ebben a filmben?

Én megmondom őszintén, szerintem egy jópofa "katasztrófa" film és az egyik kedvenc színészem Jean Reno, aki szinte mindig nagyot alakít - bár sok francia film van, amit nem kedvelek, de Reno filmjeit mind be tudtam fogadni zseniális "karakterformálásainak" köszönhetően. Érdekes a film témája, mely felveti a nukleáris szennyezés hátulütőit is, persze mesés formában. Új fajok alakulhatnak ki nap mint nap és erre rádob egy lapáttal a sugárzás is. Matthew Broderick-et nem különösebben kedvelem, de elviselem a vásznon. Ahogy észrevettem sok időre el is tűnt a filmszakmából a srác, de mintha láttam volna egy újonnan készülő/újonnan készült film trailerében.
0
2007. október 15., hétfő 18:31
:)
0
2007. október 15., hétfő 18:23
Nálad még az is jobb.
most posts by TM
0
2007. október 15., hétfő 17:45
Látom nektek bejön ez az undormány KSZ!
0
2007. október 15., hétfő 11:51
És miért nincs hozzá Godzilla szobor?:DDDDDDDDDDD
0
2007. október 15., hétfő 11:24
És miért nem 5 lemezes digipackban, rendezői változattal DTS hanggal? Na ennyit róla! :-))))))))))))))))))))))))))))))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. október 15., hétfő 11:21

Jó, hogy megjelent szinkronnal ez a film. Jobban kedvelem, mint a Jurassic Park filmeket... Jean Reno meg csúcs ebben a filmben is :)
0
2007. október 15., hétfő 11:07
ha te abbahagynád a fórumozást, azt jelentené, hogy ő győzne... ennyiben hagyod?
0
2007. október 15., hétfő 10:36
Ugyan már, egyesek minden filmből tökéletes kiadást várnak... olyan meg nem nagyon létezik manapság.Szerintem is inkább annak kéne örülni, hogy megjelenik még rendes film, normális kiadásban, pl. a most tegnap felkerült SPHE-filmek (ki hitte volna, hogy nem magyar/lengyel hanggal jönnek, eredeti hang és felirat nélkül). Én speciel örülök, hogy az FHE kezd magára találni, bár amit a Warner mostanában művel képminőség terén, az vérlázító, de erről nem ők tehetnek, ezek a filmek külföldön is ugyanilyen szar képpel jelennek meg.
0
2007. október 15., hétfő 10:02
erre. én próbáltam már többször szólni, hogy egy kicsit fogja vissza magát, de ezek szerint nem lehet.
0
2007. október 15., hétfő 9:50
Tegnap este feljövök, nézem a megjelenéseket, és elkezdek örülni, mert vagy féltucat filmet találok, amit biztosan megveszek. Ahelyett, hogy örülnék, topicról topicra belebotlok egy kiskölök mocskolódó, fröcsögő, beképzelt "hozzászólás"aiba, és akárhogy olvasom a fórumot, már nem lehet kikerülni.
Ma reggelre meg egy másik böfögi oda különböző adatlapokra, hogy ez miért nem tavaly jött, az miért nem duplalemezes, emez meg miért nem extra.

Ha erre gondolsz, akkor megértelek, nekem is kezd tele lenni a tököm.
0
2007. október 15., hétfő 0:35
én azt hiszem egy pár hónapra felfüggesztem a fórumozást. eszméletlen már, ami itt folyik.
0
2007. október 15., hétfő 0:33
Be lehet fejezni végre.
0
2007. október 14., vasárnap 23:27
Komoly! KSZ=KurvaSzarok
0
2007. október 14., vasárnap 23:23
ahogy az illető mondta egykor az egyik fórumban: "már a szinkron is extrának számit"
0
2007. október 14., vasárnap 23:18
Pfff...
Ennyit az Extra változatról Jamamura!
0