Keresés

Frei dosszié: Elitváltást? - Gyurcsány kontra Orbán (DVD)

2007. október 29., hétfő 13:39
át is írom a nevem mindjárt "Frei deric"-nek :D
0
2007. október 29., hétfő 13:39
zoopop: szarból nem lehet aranyat csinálni: ezt kéne megtanulnia freitominak...
0
2007. október 29., hétfő 13:35
Főleg az olyan finom szerkesztői kérdések miatt, hogy "mennyiért ölné meg a magyar miniszterelnököt?". Vártam volna még: "hogyan fejezné le a pápát?", "milyen bombát dobna egy óvodára?" stb. Biztos ez is sok embert érdekelt volna.
most posts by TM
0
2007. október 29., hétfő 13:00
normális országban Frei-t soha többé nem engedték volna tévéképernyő közelébe
0
2007. október 27., szombat 21:49
egyébként van rajt extra? esetleg egy celebrity deathmatch, hova tovább egy sztárboxot össze lehetne hozni? OV vs GYF, bírónak meg talán Frei... Basszus, csak az extráért venném meg :)
0
2007. október 27., szombat 21:44
Abszolút nem érdekel Freitomi vagy a műsora. Attól lettem rosszul, hogy a téma miatt ami a címben van egyből megindult a szitkozódás. És sajnos nagyon sok minden ami a médiában és az életben mostanság folyik ide vezethető vissza...de erről nem szeretnék vitázni mert tegnap egy teljes nap erre ment rá. Megértem, hogy Frei olcsó, hatásvadász dolgokból profitál és egy csomóan bedőlnek neki. Anno mikor még láttam tőle műsorokat nekem is bejött. Valahogy az a kattantság amit felvett mint álca jól ment neki. Lehet a műsorai kutyaszart sem értek(nek) attól még elviseltem a sok gagyi tv műsor mellett. Egy jó ideje már hidegen hagy. Főleg mióta Jemenről alkotott ferde képet úgy, hogy egyik jóbarátom élt kint és a látottakat saját tapasztalatával kijavította. Az zavart, hogy megjelent egy tökmindegy milyen minőségű termék és a címe alapján mindenki nekiállt anyázni, holott nem ismerem(lehet azok igen) és egyből negatív képet festünk róla. Lehet, igazatok van. Amennyiben így van sorry!
0
2007. október 27., szombat 20:51
Nem "kell", hogy utáld. Csak szerettem volna megmagyarázni neked, hogy én miért utálom. Bocsánat, kicsit túllőttem a célon, hiszen a te érved kimerült annyiban, hogy "többet látott" a világból. Hát, ha neked ennyi elég...
Nagyon sajnálom, ha esetleg tönkretettem az illúzióidat. Megígérem, nem teszem többé, úgyhogy a további hozzászólásaimat bárhol, bármikor nyugodtan ignorálhatod. Nem én leszek (maradok) szegényebb tőle.
0
2007. október 27., szombat 17:36
Ok
0
2007. október 27., szombat 17:26
Viszont ha már a(z antenna)jelek szerint meghoztad a döntést, akkor botor dolog védeni valakit, akit már évek óta nem is nézel, így hogy milyen volt szőkesége, nem is tudod már. Amiatt vitázni meg igazán felesleges, hogy valaki masnival átkötve mondja Freiről, hogy gagyi, vagy csak azt mondja, hogy gagyi, a végeredmény ugyanaz. Mondjuk én nem bunkóznám le azokat, akik nézik, a kritikámmal inkább figyelmeztetnék, hogy ne egyék meg nagykanállal a műsort. Különben Gálvölgyi jól látta meg, hogy milyen eszközökkel operál Frei, s ezeket karikírozta ki paródiájában.
most posts by TM
0
2007. október 27., szombat 17:09
Manapság maga a tv félrevezet, szóval ilyen alapon mindenkit átvernek. nem olyan nagy dolog ez. Más kérdés, hogy már jó ideje antenna sem közelít a tv-m felé...
0
2007. október 27., szombat 17:02
Hát ha te butságokat akarsz nézni, meg hogy félrevezessenek, s ráadásul pénzt is adsz érte, akkor tényleg nincs miről beszélni. Érezd jól magad! :-)
most posts by TM
0
2007. október 27., szombat 16:58
Nekem semmi bajom vele, ezer éve nem nézem ugyan de nem fogom azért is lesz*rozni. Sokan nézték egy időben valami csak megfogta az embereket. Az előbb leírtam mi zavart.
0
2007. október 27., szombat 16:53
Érdekes, érdekes...Dehogy is...Tanulatlan és műveletlen népnek, ál-értelmiségi gagyi. Tipikus panel-proli műsor, hátha ettől többnek érzik magukat. Pszichológiailag pedig el kell ismerni tudják mi kell a népnek, Győzikét is sokan nézik mégis értéktelen műsor.
Na persze ha Frei közölné, hogy csak hazudik az más lenne...Tények feltárástól pedig olyan messze áll, mint ide Dubai. Igazságtartalomról meg csak annyit, hogy nem attól lesz valami igaz, hogy százszor elmondom, és főleg nem attól, hogy állitom! Fél-igazságokból pedig csak ilyen hablaty lesz, mint az ő műsora.
0
2007. október 27., szombat 16:32
Nem is kell, mint másokat legagyizni sem.
0
2007. október 27., szombat 16:30
Engem speciel abszolút nem Frei dvd-je dühített, hanem a mostani témához leírt első reakciók. A két név hallatán elinduló idétlen gyűlölködés és kizárólag negatív vélemények. Tudom, sokaknak zavaró tényező az életben GY vagy O , de egy bármilyen a nevüket érintő dologról egyből, kizárólag anyázva kelljen hozzáfűzni mondandónkat az szánalmas...Azért mert egyesek szerint Frei kamu, lehet még másoknak akár érdekes is. Nem kötelező tudnunk (sok egyéb mással egyetemben), hogy mekkora az igazságtartalma.
0
2007. október 27., szombat 16:26
Ez után kezdem úgy érezni, hogy ne olvassam többé hozzászólásaidat.
0
2007. október 27., szombat 16:23
Frei olyan, mint egy rossz Michael Moore. Azért rossz, mert bár az amerikai médiaembert sem szabad maradéktalanul komolyan venni, de Frei sokkal inkább hatásvadász, kihasználja, hogy az emberek többségének még annyi lövése sincs a dolgokról, hogy kicsit is gyanakodjon arra, hogy amit lát, az nagyrészt humbug.
Nekem nem hiányzik, mert onnantól kezdve, hogy hamisság van a dologban, már azt sem hiszem el, hogy a butháni kávé valóban butháni. Emiatt mondjuk még nem fogom őt "utáni", de a dvd-je akor sem fog érdekelni, ha leárazás utáni
lesz. :-)
most posts by TM
0
2007. október 27., szombat 16:12
Nekem úgy is drága lesz.
0
2007. október 27., szombat 16:02
ez is lesz még 10 ft-os turkálós szemét... most még drága.
0
2007. október 27., szombat 15:40
Ez a baj, hogy médiaember, nem pedig egy oknyomozó riporter. Jó "műsort" csinál, bulvár mércével mérve, és nincs is benne rossz szándék, de inkább olvasgatom a wikipédiát ha érdekel valami téma, de nem akarom nagyon beleásni magam.
0
2007. október 27., szombat 15:30
sztem meg szólásszabadság van, ergó bárki bármit mondhat. pláne egy kötetlen fórumon.
0
2007. október 27., szombat 15:23
Azért mert szerinted az, másnak még nem kell utálnia igaz? Akkor meg tegyél egy szívességet és otthon magadban fejtegesd véleményed "gagyizós" barátom....
0
2007. október 27., szombat 14:36
Nem "pár értelmiségi" dönti el, hogy Frei szar, hanem ez tény. Konkrétan:
A NASA "titkos terveiről" készített műsora, ami tele volt a Top Gunból kivágott részekből.
Az amerikai autógyárak "titkos terveiről" készített műsora, amiben szatellit-dizájneriskolák hallgatóinak a terveit mutogatta, mint az autógyárak "titkos, jövőbeli" terveit. Aki minimális ismeretekkel bír az autóiparról, mert mondjuk legalább Iacocca alapművét elolvasta, az tudja, hogy az autógyárak titkos terveit még a CEO-k sem nagyon ismerik előre, nemhogy egy jöttment kelet-európai riporternek fogják megmutatni.
A kolumbiai drogháborús műveletekről készített műsor, ahol FT a partraszálló csónakban lapít, hogy most aztán qrva titkosan nagyon csendesen partra fog szállni a kommandó, hogy aztán qrva titkosan kommandózzon, ezért most nagyon halknak kell ám lenni. Majd vágás, és a qrva titkos partraszállást a partról veszi a kamera. Hogy kerül oda?
A nevezetes ál-bérgyilkos moszkvai zöldségesről nem is beszélve.
És akkor a legutolsó, az orosz gázos témából: a nagyon qrva titkos amerikai főfőtanácsadó qrva titkos megbeszélése Budapesten, ami annyira titkos, hogy FT kamerástul ott lehetett. Vagy a brit kormány volt legnagyobb orosz-szakértője, aki annyira qrva nagy szekértő, hogy láthatóan hosszan gondolkodnia kellett róla, hogy Magyarország határos-e Oroszországgal.
Na, szóval haggyuk ezt a gagyisztikus "értelmiség eldönti" dumát, jó?
0
2007. október 22., hétfő 13:46
Kicsivel azért többet látott a világból mint a nagyátlag. És nem tartom rossz médiaembernek sem. Sok száz sz*ralak látható naponta a "neves" tv adók műsorán, nulla tudással, nevetséges karakterek képében. Pontosan az ilyen általános felfogás dühít. Sok idióta aki még ma is képes jobb vagy bal oldalon harcolni a másik ellen úgy, hogy nem veszi észre mi folyik a háttérben....Mi a mentsége annak aki megveszi? Kb. annyi mint annak aki turkálóból kibányászott 99,-os szemetet visz haza tizesével. Akit érdekel a téma miért ne vegye meg? Mert pár értelmiségi eldöntötte, hogy Frei sz*r?
0
2007. október 22., hétfő 13:32
"Elhiszem, dühítő egy nagy nevű riporter dokumentummunkáját piacon látni hosszú évek késése után"

Nagynevű riporter? Dokumentummunka? Na, most köptem a kávét a monitorra... Ez nagyon rossz vicc volt.

Egy nyomorult szélhámos baromságairól beszélünk, könyörgöm. Szégyen kiadni, de legalább magyarázható, merthát lóvét kell csinálni. De aki megveszi, annak vajon mi a mentsége???
0