Keresés

A pusztító - szinkronizált változat (DVD)

2023. július 18., kedd 12:05
Végre újra kapható ez a kiadvány! (Konkurenciánál ha jól emlékszem 20.000-ért árulták, vagy árulják még most is) Jöhetne a Tango & Cash, és A specialista is!
0
2018. augusztus 24., péntek 14:00
Végre elolvastam én is közben a Holtak harcát (jó könyv, amely egy jövőben játszódó detektív-bosszú-történet, és nem akcióregény, vicces beköpésekkel)! Hát azt mondom -ahogy utána néztem ennek-, "inspiráció" ide vagy oda, annyi köze bizony van a regénynek ehhez a filmhez, hogy Nemere István nevét feltüntessék a "krediteknél" (mert például a Kobra című mozinak -ha már ugye Sly- sincs sok köze Paula Gosling történetéhez, az írónő neve mégis olvasható a Kobra stáblistáján és plakátján...), de helyette inkább a tolvaj "Steven" Fazekas neve virít ott... Nemerének, bár ő végül hiábavalónak tartotta azt, szerintem mégis perelnie kellett volna.
0
2016. október 28., péntek 20:09
Igen, valóban kár (kiváltképp a Stallone-Ventura harcért)! Pár Nemere-könyvet olvastam, főleg a természetfelettiről szóló könyveit (Titkok könyve-sorozat: Ufo, öngyulladás, stigmák, a Jeti, stb., stb.), bár csak szórakozásból, mivel nem igazán tudok hinni ezekben...de sajnos fikciós regényeit nem -ahogy a szóban forgó könyvét sem-, bevallom. Viszont még nem késő, az antikváriumoknak (online is, ugye) hála.

jav 2: Schwarzi-val, és az "olvasgattam" szó pedig felesleges
0
2016. október 28., péntek 19:34
Kár ezekért a részekért. Bár így egy könnyed akció-vígjáték lett. Nemere István regényét én is olvastam, mert egy régi haverom mondta hogy onnan lopták a sztorit. Nos, van hasonlóság, de sok az eltérő.
A regény a közeljövőben játszódik, a főhős egy kemény zsaru, aki egy Pheonix-hez nagyon hasonló bűnözőt akar lecsukni. Egy interjúban "patkánynak" titulálja eme  bűnözőt, mire az kinyírja a zsaru családját, majd hidegre teteti magát egy hibernációs programban. Mivel a zsarunak semmilye nem maradt ő is lefagyasztatja magát, hogy a jövőbene gyszer még elkapja a bűnözőt. A jövő itt kicsit távolibb és reálisabb, jól megírva hogy kezelnek egy két évszázadot hibernált embert. Aztán persze jön a zúzás mikor újfent összecsapnak. Azt hiszem a végős harcuk az űrben zajlik és mindketten meg is halnak, egy mentőcsapat megy értük, de megmenteni már csak egyiküket tudják, és végül a zsarut hozzák vissza.

A koncepci óhasonló, de az indítékok és a narráció sokban más, mint a film. Én max inspirációnak nevezném.
0
2016. október 28., péntek 18:17
jav: "találkozik a film cselekménye során"
0
2016. október 28., péntek 18:14
Néhányan a film kapcsán biztos kiváncsiak -ahogy észrevettem olvasgattam a Pusztítóról szóló véleményeket olvasgatva, hogy pl. mivan John Spartan (Stallone) lányával, vagy a vége-leszámolásnál a többi kiszabadult kemény bűnözővel (mivel Sly ahhoz képest !keveset lő le, amennyien voltak összesen még az elején)... Engem is foglalkoztatott persze -mondjuk már régóta-, így utána néztem!

Tehát, csupán a fontosabb példák:  
Annak idején, mivel a Warner-studiónak nem tetszett a Pusztitó első, "nyers" vágása, Stuard Bairdet (a Tűzparancs későbbi rendezője) hívták... khmm, "segítségül", aki e részek kihagyásával nyírbálta meg a filmet, hogy az pörgősebb mozi legyen:
- a filmben párszor emlegetik Spartan lányát, akivel végül mégsem találkozik a cslekmény.  Nos, eredetileg meg is találta felnőtt lányát -csak minden ezt bemutató szál kihagyásra került-, aki idő közben Edgar Friendley főldalatti mozgalmának lett a tagja.
-töröltek egy-két bunyós-lövöldözős jelenetet a mozi fináléjánál a többi Simon által a jégbörtönből kiszabadított bűnözővel, köztük Jessie Ventura (a Ragadozóban Scharzival is szerepelt) által játszott gazemberrel (aki lelövi Dr. Cocteau-t). Ezért nagy kár!
-Kihagyták, mikor -szintén a film vége fele már- Phoenix megöli Zack Lamb-ot, Spartan régi rendőr haverját akit "mikor John utoljára látott, még zöldfülű pilóta volt".

U.i: Érdekes: A film állítólag Nemere István Holtak harca című sci-fi regényéből készült, aminek ötletét még Hollywood !"plagizálta el" tőle...
0
2011. április 6., szerda 16:51
Szerintem a kiadvánnyal nem a tok a legnagyobb baj :) Ilyen elcseszett magyar hangsávot még nem pipáltam( ja de, Tango és Cash).Ha valaki felveszi tv-ből,határozottan jobban jár, szinkronminőség ügyben mindenképpen.
0
2011. április 6., szerda 16:49
A régi Odeon kiadványok tokjának mi volt a márkája? Arra gondolok, mint amiben a Visszafordíthatatlan van. Nálam az ilyen csúcstok :)
0
2011. április 6., szerda 16:43
Ez az Amaray már csak halott-halovány utánzat, a régi masszív, na az tok volt a javából. A múlt héten vásárolt GHE-s Atomcsapda érdekes módon olyanban van. Nincs is ennyire gagyi kinézete...
0
2011. április 6., szerda 16:30
Ráadásul annyira pehelysúlyúak ezek a tokok, hogy amikor safer nélkül tornyosulnak egymáson a boltban, borzasztóan kell vigyáznom, nehogy meglökjem az oszlopot, mert garantáltan felborulna az egész.
0
2011. április 6., szerda 16:24
Hát, az új kiadás tokja valami siralmas. Kivitelre Amaray akar lenni, de harmatgyenge, fél kézzel össze lehetne gyűrni...

A lemez gondolom extra-mentességre, képre és eredeti hangra megegyezik az első feliratos kiadással, csak a szinkront csapták hozzá (jól tették, emiatt cseréltem évek múltán a régit).

A nemsokára megjelenő BD-re meg csak és kizárólag mi magyarok nem kerültünk fel, jellemző... :(((
0
2011. március 9., szerda 14:48
Még nem néztem meg a DVD-t, de a borítója nem a Kerülj Szinkronba-ás lett. A feliratos változat borítóját kapta, csak ráírták még azt is, hogy magyar szinkron is van rajta. Kár, mert én jobban örültem volna annak a borítónak a tokon.
0
2011. március 9., szerda 8:29
Én is egy Tango és Cashnek örülnék a legjobban, de a Bérgyilkosok is jöhetne:)
0
2011. március 9., szerda 1:27
Üdv!
Én csak azt szeretném kérdezni, hogy az új szinkronos kiadás miben más? Bár azt hiszem az első kiadáson sincs gyakorta extra - max talán DVD ajánló menü? Gondolom a képen se javítottak. :)

A Maverick szinkronos újrakiadása mikor jön?
0
2011. március 5., szombat 21:34
na végre! már csak a "Rambo? Az egy buzi!"-t kellene újra kiadni és elégedett lennék.
0
2011. március 5., szombat 20:49
vegyétek, vigyétek!!!ennyiért ajándék!!
0
2011. február 18., péntek 19:44
Ezt a levelet kaptam ma:
Tisztelt ................!
A pusztító kb. két héten belül újra kapható lesz, a Tango és Cash újbóli megjelenésének még nincs időpontja.
Üdvözlettel
Koloszár Péter
0
2007. december 5., szerda 8:29

Kedves Xpress!

Várható 1 hónapon belül vagy sem. a válaszért hálás lennék, ha rossz hír is.
0
2007. december 1., szombat 1:50

már rég eltelt az 1-5 nap, nekem pedig nagyon kell, mert tényxleg jók a beszólások és maga a film, meg a szinkron...
0
2007. október 19., péntek 22:33
0