Keresés

L´ecsó (DVD)

2008. február 27., szerda 18:40
Szingli-e vagy? :))
0
2008. február 26., kedd 7:02
Köszi!
A fél ágyat elfoglalják :)
0
2008. február 25., hétfő 22:36
nekem InterCom küldött második reklamációra (akkor se válaszoltak semmire) "mikulás csomagot" és abban kaptam egy makit az Aladdinból
0
2008. február 25., hétfő 22:32
milyen cukker plüsjeid vannak
0
2008. február 25., hétfő 21:28
Már teljesen letettem arról, hogy megkapom az ajándék pólót és csoda történt, ma hozta a Posta és éppen a méretem, úgyhogy semmi probléma :) Gondoltam szólok, hogy aki beküldte a két filmről a számlát valamit a kupont az mostanában várhatja a pólóját. :)

Íme:

0
2007. december 26., szerda 18:35
DVD kritika itt: www.dvdtesztek.blog.hu
0
2007. december 21., péntek 12:24

A szinkron nem szerencsétlenül van, hanem pontosan úgy ahogy kell lennie! Az angolban is elhangzik ott és akkor a patkány szó! Talán nem kiragadott szavanként kéne kezelni mondatokat! Sőt ott pont hierarchia szerint van kezelve az egyház! Először egy patkány múlik ki. Az emberek közül az egyszeri hal meg először, majd egy lovag és csak utánuk jön egy pap.
0
2007. december 21., péntek 9:35
De persze nem lehet őket előhozni... :(
Itt utánanéztem:http://dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=11958
Az R1 változaton tényleg van 4 rejtett extra + 3 kivágott jelenet.A hollandon már csak 1 van, amit én is megtaláltam + 1 kivágott jelenet.A mienkre már az az egy kivágott jelenet sem került fel...
0
2007. december 21., péntek 8:43
Még jó, hogy megnéztem a linket, itt van még 2 extra:)
0
2007. december 21., péntek 8:40
A rejtett extrát a beállítások menüpontról felfelé nyíllal, vagy a levitáció menüpontról lefelényíllal érheted el. Nem mindig jelenik meg az ikon a kis fazékon, többször kell próbálkozni.
A 38. hsz-ben képet is szúrtam be. Amúgy a rejtett extra a filmbeli kirakatban lévő patkányírtószerek eggyikének a reklámja :)
0
2007. december 21., péntek 0:06
És ha már nem akarjuk bélyegezni, akkor úgy fejezzük be: ennyi az egész. Nem pedig angolul irogatunk. Ugye? :)
0
2007. december 20., csütörtök 17:55
http://www.movieweb.com/dvd/release/98/131698/eggs.php
0
2007. december 20., csütörtök 17:00
A rejtett extrát én nem találom, hacsak a Levitáció című filecske nem az.
Más, a rögeszmés összeesküvés elméletem most sem tudott kikapcsolni.:-)A  Barátod a patkány filmecskében olyan szerencsétlenül van a szikron, hogy pont akkor hangzik el a patkány szó, mikor egy papot mutatnak.Ez a filmecske 0:03:00. percénél.A mondat valami ilyesmi, hogy: "és elpusztult a XIV. sz európa lakossága 1/3-a (ember, polgár rajzolva) és megölve ennyi, ha nem több patkányt (egy pap van rajzolva, nem, nem patkány)".Teljesen úgy értelmezhető, hogy a papok patkányok.Gondolom teljesen csak véletlenről van szó. E nélkül is olyan patkányos ez a film.A jelenet:
0
2007. december 17., hétfő 19:56
A mentaszószos lekváros pacalos nyominger családról meg nem is beszélve.
0
2007. december 17., hétfő 19:56
Nekem ez a Bede Róbert tudja felhúzni az agyamat :) Annyira f*sz, hogy az már fáj. Lehet, hogy mesterszakács, de hülyeségeket csinál a konyhában :) A másik p*cs, akit utálok az állandóan rángatja a fejét, nem tudom hogy hívják :)
0
2007. december 17., hétfő 19:52
Pedig már van kajásdvd is a Dzsémivincsesztertől, vagy ki a bánattól. :)
most posts by TM
0
2007. december 17., hétfő 19:49
Amúgy frankón nem tűnt fel senkinek sem az álhír az LSD formátummal kapcsolatban?:D
0
2007. december 17., hétfő 19:48
Csúsztatásban profi vagyok :)
A Lecsót meg se néztem moziban, valahogy a főzős műsorok nem izgatnak fel. Már így is tököm tele van a tvpaprikával...
0
2007. december 17., hétfő 19:46
Féligazság és csúsztatás.
Annyira nem vagyok oda a Ratatouille-ért, mint a korábbi Pixarokért, de nem kívánok belemenni további parttalan vitákba ezen a felületen.
most posts by TM
0
2007. december 17., hétfő 19:41
Én speciel nem elsősorban az 1500.- Ft-os indokokból írtam azt, amit.
Az éves fizetésemet nyár óta 40%-kal csökkentették önkormányzati döntés alapján, és nálunk nem a kormánypárt van hatalmon. Írásom úgy született, hogy saját helyzetemet is figyelembe vettem a véleményalkotáskor.
0
2007. december 17., hétfő 19:39
Nézd, én úgy gondolom, hogy multikra szükség van. Jó dolog az, hogy van egy hely, ahol megejthetsz egy nagybevásárlást mondjuk Karácsony előtt és nem 200 helyre kell elszaladgálnod a dolgokért. Egy helyen van a gyertya, a narancslé, a pezsgő, a szalámi, a DVD. Lehetne minőségileg is magas szinten árusítani, de sajnos a hatalmas logisztika és a nem odafigyelés miatt szerintem lehetetlen.  Tehát a véleményem szerint ez a jobbszélső kijelentés, hogy nem kell a multi, rossz, mert elutasítjuk elvből azt, amit még nem is ismerünk. Nem a multival lenne a gond, nem a létezése, hanem az a tendencia, amely külföldről beszivárgott hozzánk is és az a viselkedés is probléma, amit az emberek, igen, az itt élő magyar emberek produkálni tudnak saját természetüktől fogva. Kultúrálisan nem állunk olyan magas szinten, hogy megjelenjenek multik ebben az országban. Elismerem, hogy sok kis- és középvállalkozást tesznek tönkre a multik, de a magam részéről szívesebben vásárolok normális hentesnél, mint hogy megvegyem a tápos csirkét egy multiban. Ugye nem minden fekete és fehér - Tőled láttam InterCom topikban :) Érvényes a normális ember vásárlási szokásaira is. Bemegyek a multiba és ott is vásárolok, de jól megválogatom, hogy mit veszek. Ugyanígy bemegyek a kis boltokba, ha esetleg nem multiban járok és úgy gondolom, hogy a multiban vehető 0,7l-es Red Label whisky 2990 Ft-os áron a reális, nem pedig a kisbolt 6000 Ft-os árán. Azt se szeretem, mikor a kisboltban vásárolt Traubisoda mindegyik üvegének alja retkes, egy multiban meg lehet találni tisztát - higiéniai szempont, de jellemző a multikra is, hogy retkesek sok esetben.
Jobbszélről tudod-e miért hangzott el ez a dolog, hogy nem kell a multi? Mert a jobboldal semmit nem keresett belőle. Ha ők lettek volna kormányon, ők tették volna meg ezt a lépést. Ugyanez lett volna a helyzet, ha a másik oldalon hangzottak volna el ezek a dolgok.
Sajnos nem vagyunk kultúrált nép. Történelmünk kultúrálisan kimagasló, de viselkedésünk nem tükrözi nagy történelmünk szellemiségét. Ha nagyon ráérnék, csinálnék egy viselkedéstanulmányt kutatási célokból és azt hiszem elborzasztó lenne az eredmény.
0
2007. december 17., hétfő 19:38
Igazad van, de mégis több jót lehet felmutatni tőlük, mint a későbbiektől, a mostaniaktól. A folyamatos "még két nehéz évből" már-már akkora időtartamot lehet összerakni, amibe belefér a dinoszauruszok komplett biográfiája.
Viszont a mostaniaknak még van lehetőségük csiszolni a glórián, akár azzal is, hogy gatyába rázzák a dvdpiacot. NAGYON FONTOS terület ez, szerintem felismerik, hogy sokkal meghatározóbb, mint holmi metró, autópálya, oktatás, egészségügy. :)
most posts by TM
0
2007. december 17., hétfő 19:30

Ne felejtsd el,a múlt mindig megszépül vagy az értékelése egyoldalúvá válik!Akkor is volt elég bajunk és a vezetõink sem voltak éppen hibátlan emberek.
0
2007. december 17., hétfő 19:28

Ők hozák vala létre az országot, amiben most mindenféle külföldi eredetű nagyvállalatok kiváltják itt a lakosságból az "ilyen hely Magyarország" jellegű végkövetkeztetéseket. A zavarosra sikerült előző hozzászólásban (amelyet sürgős géptőlelmenési okokból kifolyólag több fázisban írtam, elég nagy időbeli különséggel, s nem olvastam vissza...) csak azt akartam kifejezésre juttatni, hogy mindenki -amúgy persze érthető, kb. 1500 forintos indokból- bosszankodik itt egy auchan meg tesco trükközése miatt, s akkor jön a "szar hely Magyarország" felé kacsintgató megjegyzés. Ne ez határozza meg a milyenségét, bár tény, most valóban nem állnak jól a dolgok más téren sem.
0
2007. december 17., hétfő 19:20
Kezd irányt váltani a téma, de azért akkor is hozzáteszem, hogy Magyarországot szeretem, s büszke vagyok a nemzetiségemre. Nem Széchenyi adott kedvezményeket a külföldi multiknak azért, hogy méltóztassanak idejönni, ami kijelentés még önmagában nem jelent semmit, mert nem lehet összehasonlítani két országirányító szervezetet 160 év távolságból. Talán azért nem illúzió, hogy ha hozzá hasonló kvalitású vezetők töltötték volna ki az említett időintervallumot, esetleg máshol tartanánk. De ez csak bebizonyíthatatlan elmélet. Viszont volt olyan politikus pár éve, aki eléggé vehemensen kikelt a külföldi multik ellen, mondván, hogy tönkreteszik a gazdaságunkat, s hogy legjobb lenne, ha egy sem rontaná itt a levegőt, na meg minden mást. Akkoriban igencsak megvetették őt a szélsőséges kijelentése miatt, lám, nem telt el sok idő, s immár kezd beúszni a vélemény a jobbszélről középre, s akár tovább is. Multinagyhatalom leszünk (vagyunk), ahol szó szerint a multi a nagy hatalom, és szorgalmasan eszegeti a kisebbeket. Még nem látni e folyamat végét, de a pillanatkép már most is elég lehangoló, s itt most nem pont csak a dvd iparág miatt zsörtölődöm. Na de veszett fejsze minden szó, hiába jártatjuk a szánkat. Majd ha elfáradunk, abbahagyjuk. Megmondták! :)
most posts by TM
0