Keresés

vicc

2005. január 22., szombat 21:27
Az oldal szar. Nem tudom letölteni egyiket sem.
0
2005. január 22., szombat 21:20
Helló!
Új Ferike videóklippek vannak az exoszajzbuk.uw.hu oldalon. Én szétröhögtem az agyam. Marha jó. Még a szöveg is illik. Nézzétek meg, nagyon haluz
0
2005. január 17., hétfő 11:05
- Anyu, hogy lehet, hogy te is fehér vagy, meg az apu is, én meg fekete vagyok??
- Kislányom, azok után ami azon a bulin történt, örülj, hogy nem ugatsz!
0
2005. január 16., vasárnap 23:22
Végignéztem már többször is a felvételeket, elsőre durva és röhögtető, meg nem is hiszek Ferikének, de meg lehetne magyarázni, hogy miért mondta azt a Sátán, hogy exercise book. Pl. ez a szó annyira benne volt a gyerekben (amit az angoltanár is elmond), hogy a gazdatesben ezt a szót "találta". :)
0
2005. január 16., vasárnap 22:47
Ferike szerint az Ördögűzés úgy van angolúl, hogy EXÖSZÁJZBUÚK!!!
Nézzétek meg az oldalt! Többek között megtalálhatjátok Zsán Rénót Magyarországon :) Hajrá!
0
2005. január 16., vasárnap 20:34
Pár vicces  karikatúra. :)
0
2005. január 8., szombat 13:39
...van itt egy pár internetes mittudomain, teccikérteni???

0
2005. január 6., csütörtök 16:37
kép szöveg nélkül(?):

0
2005. január 5., szerda 19:21
csontkollekció

0
2004. december 17., péntek 16:55
ITT van az igai Numerakirály!!!
0
2004. november 20., szombat 9:52
Mit csinál egy szöszi egy egy egyszer eggyes betonszobában két titánium golyóval.Egyiket elveszti másikat elrontja.
0
2004. november 20., szombat 3:20

:]]
0
2004. november 19., péntek 18:29
Két kiscsoportos ovis beszélget:

--Tépzed, tegap a jadiátojon tajáltam egy totont!

--Miaz a jadiátoj?
0
2004. november 18., csütörtök 11:33
Neandervölgyi ősember fia otthon megmutatja apjának a bizonyítványát, ami nem túl fényes.
Így az apa:
- Na fiam. Az, hogy megvágtak bölényvadászatból, az egy dolog, kicsi vagy még, nincs elég erőd, majd felnősz a feladathoz. Az, hogy meghúztak barlangrajzból is, az egy másik dolog, ez készségtárgy, neked meg igen kevés dologhoz van készséged, de idővel majd ezt is megtanulod.
De hogy történelemből nem voltál képes megtanulni azt a 2 oldalt???!!!!
0
2004. november 18., csütörtök 11:23
Abból élek, hogy bútorokat árulok. Az egyetlen gond az, hogy a sajátjaimat.

A nejem szerint túl kíváncsi vagyok. Legalábbis folyton errõl írogat a naplójában.

Aki az életet tréfának tartja, az gondoljon a poénra is.

Mindennap új alsógatyát veszek fel. Vasárnapra már 7 van rajtam.

Öregembernek a félrelépés már csak a tizedik emeleti ablakban izgalmas.

Egy nap 24 óra, egy ládában 24 sör... EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt?

Valahányszor randevúzom egy férfival, mindig arra gondolok, hogy valóban
azt akarom, hogy ezzel a férfival töltsék a gyerekeim a hétvégéket?

A kivégzéseken a méreginjekciót miért steril tûvel adják be?

A férfiak azért alszanak el gyorsan szex után, mert elõtte fél éjszakát könyörögnek érte.

Dudálj nyugodtan, éppen tárat cserélek...

A Balatonban mindenhol leér a lábam! Legfeljebb a fejem nem lóg ki...

Az élet folyamatos harc. Délelõtt az éhséggel, délután az álmossággal.

Ha az Isten számítógépes szakembernek teremtette volna az embert, akkor 16 ujjunk lenne.

Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tied.

Egy papban és a karácsonyfában az a közös, hogy a golyók csak dekorációk.

Az a legszebb a kopaszságban, hogy az ember hallja a hópelyheket.

A halász azért megy ki a tóra, hogy halat fogjon, a pecás meg azért, hogy ne legyen otthon.

A nõk olyanok, mint a pizza. A húsos jobb, mint a gombás.

Nem jön semmi, csak egy tehén... Az is IFA-n.

Ha a papok hisznek Istenben, miért van a templomokon villámhárító?

Beszélj már meg tanulni!

Hallotad, hogy Michael Jackson összeáll egy koncert erejéig?

Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet, a feleség
háztartást, az anyós meg áramot.

Bejön mint Quasimodonak a limbóláz!

Én már csak úgy vagyok a munkakedvvel mint az egyszerü lány
a szombati buli után. (vagy megjön vagy nem...)

Világhírû vonosnégyesbe keresünk elsõhegedûst, brácsást, és csellistát.

A bank egy olyan hely, ahol köcsönadnak neked egy esernyõt, ha jó az idõ, de visszakérik, ha esni kezd.

Azok a nõk, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!

A nyuszika a tisztáshoz ért a farkas meg a villanyszereléshez de nem nagyon.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövõre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Akármilyen rossz is a kölyök, adókedvezménynek megteszi.

Andersen meghalt... Mese nincs...

Ráadásnak:
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van..."
0
2004. november 18., csütörtök 11:16
Bemegy egy nyápic fickó a kocsmába, és megkérdi:
- Bocsánat uraim, de nem a maguké az a pitbull kint az ajtó előtt, a parkolóórához kötve?
Egy kétméteres kopasz, dagadt, motorosruhát viselő fickó lassan megfordul, és felmordul:
- De, az enyém! Nem tetszik talán valami?
- Nos, uram, attól tartok, a helyzet az, hogy a kutyám megölte az Ön pitbullját.
- Micsoda? Hát milyen kutyád van neked? - kérdi döbbenten a kolosszus.
- Nekem? Egy négy hetes palotapincsi.
- És el is higgyem, hogy az a zsebcirkáló megölte az én kutyámat? Mit csinált vele?
- Megakadt a torkán...
0
2004. november 17., szerda 19:34
"Dolgozni mentem
5 perc múlva itt vagyok!"

:D
0
2004. november 17., szerda 19:31
Vicc:

Nagymamám 65 évesen kezdett el naponta 5 kilométert gyalogolni.
Most 72 éves, és fogalmam sincs, hogy hol van... :D
0
2004. november 17., szerda 15:03
Az ilyen Faline típusú embernek nem nevezhető moslék még azt sem érdemli meg, hogy komolyan vegyük, ezért vicces! :)) NEM? :D Bocs, ha egyébként sérülést okoztam neked, nem volt szándékos ;) én speciel már türelmetlenül várom vissza Faline srácot, kíváncsi vagyok, hogy akkor mivel fog minket megnevettetni! :)
0
2004. november 17., szerda 14:52
Dadogós meg akarja szivatni a kevés hajút:
- T-t-t-te,,,,fi-fi-fi-figyuzzz,,,me-me-mennyi-i-i-it
pe-ee-e-pe-pe-peee-pe-pepepe-eeeee-pe-perká-á-á-ááázo-o-o-oo
l a-a-a-a fo-fo-fo-borbélyooo-----ooo-o-o-o-fodrászodnaa-a-a-borbélyod
nak?
- 500ft-ot. Annyit, mint te egy helyi hívásért.

0
2004. november 17., szerda 13:59
Élt egyszer egy uralkodó Arábiában, Akbar király.
Ennek a királynak volt egy gyönyörû felesége.  Az udvarban egy Ahmed nevû hivatalnoknak nagyon tetszett a királynõ, a hosszú évek alatt, amit a szolgálatában töltött, teljesen magával ragadta a vágy, hogy a királynõ gyönyörû melleit csókolgathassa.  Egyszer aztán elmondta ezt a titkos vágyát a király fõtanácsadójának, Birbalnak.  Azt is hozzátette, hogy bármit megtenne, csak szájával a királyi keblekhez érhessen.  Birbal, - aki nagyon csalafinta ember volt - hosszas gondolkodás után azt mondta neki:
- Nézd, Ahmed!  Nem kis dolog, amit kérsz, ámde én segítek rajtad.  Természetesen nem ingyen, megígérem, ha fizetsz nekem 1000 aranyat, akkor büntetlenül csókolgathatod a királynõ melleit 4 órán keresztül!
Ahmed nagyon megörült ennek, meg is egyeztek, hogy a mûvelet elvégzése után kifizeti Birbalnak az 1000 aranyat.
Birbal másnap egy speciális anyaggal kente be a királynõ melltartóját, ami erõs viszketést okozott.  A király összehívta az orvosait - akiket Birbal persze jó elõre kioktatott -, hogy állapítsák meg a viszketés okát.  Az orvosok a vizsgálat után közölték a diagnózist és a gyógymódot:
- Ez egy nagyon veszélyes, gyors lefolyású betegség! Egyetlen gyógymód van ellene, egyfajta emberi nyál.  Sajnos egész Arábiában csak egyetlen ember nyála alkalmas gyógyí­tásra, mégpedig egy Ahmed nevû alattvalóé!  A király gyorsan elõkeríttette Ahmedet, és ráparancsolt, hogy nyálával gyógyítsa meg a királynõ kebleit.  Ahmed boldogan vette kezelésbe a kérdéses testrészeket, 4 órán keresztül nyalogatta, szopogatta nagy bõszen, majd földöntúli boldogságban úszva távozott.
Másnap megjelent nála Birbal, és kérte a jogos fizetséget, ám Ahmed kijelentette, hogy õ nem gondolta azt az 1000 aranyat komolyan, meg különben sincs annyi pénze.  Azonban nem számolt Birbal - aki, mint már említettük, igen okos ember volt - bosszújával.
Következõ nap Birbal a viszketést okozó szert becsempészte Akbar király alsónadrágjába... és Akbar király hamarosan Ahmedért küldetett...
0
2004. november 16., kedd 21:54
Gamma, ne szórakozz! Odaklikkeltem, mert azt hittem, hogy tényleg röhögni fogok, de csak a bicska nyílt ki a zsebemben, és megvágta a lábamat. :))
0
2004. november 16., kedd 21:11
A következő nagyon morbid lesz:

Milyen nyúlós ez a puding - gondolja a vak, miközben a tüdőbeteg köpetét kanalazza a kémcsőből.

Bocs :)
0
2004. november 16., kedd 21:00
Hát az tényleg vicces. De el is szomoít, hogy ilyen sík felfogású emberek is élnek ezen a bolygón.
0
2004. november 16., kedd 19:40
Akartok jót röhögni? Olvassátok el Faline beszólásait a Szilaj, és az Aladdin topicjaiban :) Garantáltan fetrengeni fogtok :D
0