Tisztítás, újrapasztázás megoldotta a problémát. Köszönöm a javaslatot!
0
2020. április 13., hétfő 19:42
1492
Játszik innen valaki a Warzone-al? Az lenne a kérdésem, hogy az elején mi az a 60mp-es visszaszámlálás? Ami alatt bármit csinálsz, teljesen mindegy, mert csak utána kezdődik a tényleges játék. Baromi idegesítő.
0
2020. április 12., vasárnap 22:12
2001
Hozzáértők segítségét szeretném kérni. Hogyan lehetne a Forza Motorsport 7-nél egy restart-ot csinálni? Az lenne a cél hogy úgy induljon a program mintha most először játszanék vele, tehát ne mutassa azt hogy melyik pályákat játszottam már végig. Előre is köszönöm a segítségeket.
0
2020. április 9., csütörtök 10:24
1492
Hát egy felszíni takarítást kapott, mert elég koszos volt. Gondoltam is rá, lehet a belseje is poros?! Köszi a tippet.
0
2020. április 9., csütörtök 0:54
608
Ki kell lehet takarítani, vagy a procit pasztázni kell. Vidd be egy Konzolvilág shopba. Nagyon rendes társaság.
0
2020. április 9., csütörtök 0:15
1492
Van hely körülötte bőven, nem az a gond. Ma délutan ment néhány órát, letöltöttem a Warzone-t aztán játszottam valamennyit, brutál hangos, megfogdoztam a tetejét, főleg a jobb hátsó rész ahol nagyon meleg.
0
2020. április 8., szerda 22:05
2738
Van elég tér mögötte és felette, hogy szellőzzön? Nekem csak akkor zúgott istentelenül, mikor bepakoltam egy szűkös polcra.
0
2020. április 8., szerda 13:26
1492
Elfelejtettem írni, hogy slim. De köszi.
0
2020. április 8., szerda 12:43
315
Sajnos normális, a PS4 nagyon melegszik és hangos alapból, de a PS4 Slim elvileg már jobb ebből a szempontból.
0
2020. április 8., szerda 0:42
1492
Ps4 tulaj lettem. A ps3 után fura nekem, szerintem nagyon hangos és nagyon melegszik. Ez normális? Használtan vettem, ezért gondolom, hogy esetleg van vele valami. Viszont működik hibátlanul.
0
2020. január 6., hétfő 1:19
2001
Köszi a választ! Majd utána nézek. Egyébként a Mitsubishi 3000 GT-t megtaláltam a Motorsport 7-ben mint Mitsubishi GTO. Mint kiderült Japánban így nevezték.
0
2020. január 5., vasárnap 22:26
111
A F1 2019-ben biztos van Hungaroring.
0
2020. január 5., vasárnap 19:56
2001
Lenne két kérdésem Xbox One-nal kapcsolatban. Van erre a konzolra olyan autós játék amiben Mitsubishi 3000 GT-vel lehet száguldozni? A másik kérdés hogy valamelyik játék tartalmazza a Hungaroringet? Előre is köszönöm a válaszokat!
0
2019. november 26., kedd 13:21
3089
Aham. Hát akkor építsük ki a Tudatos Fogyasztói Társadalmat, és akkor többé nem tehetnek velünk ilyesmit;)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. november 26., kedd 11:23
2001
:) Arra gondolok hogy mivel a Heat vadi új cím ezzel is arra akarják ösztönözni a gamereket hogy inkább vegyék meg a játékot mintsem csak a trial verziót letöltsék.
0
2019. november 26., kedd 10:18
3089
Lehet, hogy közben a kiadó az ellenzékhez csatlakozott?:O
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2019. november 25., hétfő 21:35
2001
Az mitől lehet hogy az NFS Heat trial verziót nem lehet kormánnyal játszani csak kontrollerrel, míg az NFS Payback hasonló verzióját meg lehet kormánnyal játszani.
0
2019. november 22., péntek 22:43
111
Én elhiszem hogy te sok tv-ét teszteltél és azzal nem is vitatkozom veled. Persze fontos az inputlag és a magas fényerő kivaló kontraszt is. De van otthon PS4pro-d vagy xbox one x-ed ? Mert ha lenne akkor tudnád hogy az hdr10-et támogat csak mind a 2 gép. És ha nem 10bites panel szerelt a készülék akkor nem lesz hdr. (Tudom mert nekem van mind 2 kettő és nem dicsekvésből írtam) Ismerek nem egy embert akinek csak 8bit+frc-és tv-je van és nem volt hdr. Mint le írta neki PS4pro-hoz kell elsősorban azért írtam hogy arra figyeljen hogy 10bites panel legyen a tv-ében. Még annyit hogy Samsung QLED-ben csak Q7-es-ektől van 10bites panel. Abban viszont igazad van hogy nem IPS panel van bennük.
0
2019. november 22., péntek 21:27
1333
És már megint... :)
"Egyáltalán tisztában vagy azzal hogy mi az a 10bit (nem 8bit+frc)"
Köszönöm, tisztában vagyok vele! :)
Az elmúlt évtizedben több tucatnyi tévét teszteltem, többet lakás körülmények között. Az elmúlt 20 évben minden féle készülék a birtokomban.
Nem vagyok "professzionális teszter/kalibráló", de azt hiszem, tudok egyet, s mást a televízió készülékekről.
Egyébként teszteltem olyan tévét, ami 8 bit+FRC panel mellett is jobb látványt adott HDR tartalommal, mint anélkül. Tehát bár a HDR-hez szükséges szabványt technikailag nem teljesítette, érdemes volt ilyen tartalmat isn ézni rajta.
Amúgy pedig a 10 bites panel csak az egyik szükséges komponens. Nem árt a magas fényerő, és a kiváló kontraszt sem.
"A Samsung Qled-ek amiket úgy dicsérsz közelében sincs az IPS-panelelével Sony-nak amit írtam."
A Samsung QLED televíziók egyike sem IPS paneles!
Az ráadásul az a Sony direct-ledes és azon nem lesz felhősödés
Ez sem igaz! A "felhősödés", "backlight bleed" Edge LED-es, és Direct LED-es televíziók esetében is éppen akkora valószínűséggel fordul elő, mint amekkorával nem.
Ugyanakkor a DSE nagyobb előszeretettel jelenik meg a Direct LED-es készülékeken, az Edge LED viszont egyes tesztek szerint kevésbé "lusta", tehát focimeccsekhez (például) a fenti kettő miatt talán még jobban is ajánlott.
Egyébként pedig az általam valóban dícsért Q9-es széria Direct LED-es, és FALD-os, mint az ominózus SONY.
A QLED meg csak a HDR-t támogatja.
Újabb téves állítás! HDR10, HDR10+ és HLG támogatást is kapott.
Dolby Vision-ra valóban nincsen terv egyelőre (legalábbis nem kommunikálták ki), ám jelenleg annak fő előnyét (12 bit) még egyetlen készülék sem tudja kiaknázni.
Ami a hangszabványt illeti... az valóban előny... ha nincsen a felhasználónak egy DTS szabványt támogató erősítője.
0
2019. november 22., péntek 0:56
2001
Ne vegyél 65 colosnál kisebb TV-t mert hamar ráfogsz jönni hogy 2-2,5 méter nézési távolsághoz kell ekkora méret.
0
2019. november 22., péntek 0:49
2001
Én is nézegettem az Evolution-t de azért is választottam a Challenge-et mert összecsukható és ezáltal alkalmasint a sarokban is tárolható ha hosszabb ideig nem használnám, bár erre kicsi az esély. :) Amúgy baromi kényelmes, olyannyira hogy mióta megvan azóta még filmnézéskor is ebbe ülök.
0
2019. november 21., csütörtök 21:19
111
Tudom mert a tesómnak QLED-es Samusungja van és amikor vette baromi sokáig nézeget a teszteket hogy melyik 10bites és csak 55 vagy afelettiek voltak 10bitesek. Barátom most nem OLED-et ajánlottam ha jól megnézed. Itt most nem 60hz-120hz-röl van szó. Egyáltalán tisztában vagy azzal hogy mi az a 10bit (nem 8bit+frc) mint írta hogy PS4-hez kell neki ott meg igen is számít hogy 10bites legyen mert anélkül nincs hdr. A Samsung Qled-ek amiket úgy dicsérsz közelében sincs az IPS-panelelével Sony-nak amit írtam. Az ráadásul az a Sony direct-ledes és azon nem lesz felhősödés se lesz míg a Qled-eseknél előfordul. Ja és ráadásul ez támogatja a HDR10,Dolby Vision,HLG-t is. A QLED meg csak a HDR-t támogatja. Sőt a DTS szabványt se támogatja ami nem hátrány főlleg a ps4 esetében ott ugyan is a legtöbb játéknak dts hangja van.
Samsung Q6 teszt - KÜLSŐ LINK Sony XF9005 teszt - KÜLSŐ LINK
0
2019. november 21., csütörtök 20:19
1333
"55-ős alatt ne nagyon vegyél főleg ne samsung Qled-et mert azokban nem 10bites a panel."
Minden tisztelettel, hogy segíteni akarsz, de folyamatosan dezinformálsz ebben a témában!
És tessék már elfelejteni ezt az "OLED tévét minden áron" hozzáállást!
A Samsung QLED tévék közül elvileg a 49 colos Q6-os az egyetlen, amely 60 Hz-es panelt kapott. Azon kívül a QLED modellek összes darabja 120 Hz-es!
Ráadásul Input Lag szempontjából majdnem kétszer olyan jó, mint a SONY FX9005.
Más kérdés, hogy "overall" én is a SONY-t választanám a kettő közül. (Mert QLED-ben a 9-es széri az, ami brilliáns televízió. Csak ugyebár az már nem ennyibe kerül.)
Másfelől egy 55 colos tévé, vs. 65 colos tévé összehasonlításban még akkor sem egyértelműen a SONY a jó választás, hogy az LCD prémium, míg a másik QLED "belépő" modell.
Azét a +10 col a gyakorlatban nagyon nagy fegyvertény.