Köszönöm, akkor Witcher 3-al kezdek, gyűjtögetős féle vagyok. :D
0
2015. június 5., péntek 18:04
2601
Én úgy másfél hét alatt vittem végig. Rá kell szánni az időt, de, ha nem akadsz túlzottan el és nem célod minden rejtett cuccot megtalálni, akkor nem olyan hosszú.
0
2015. június 5., péntek 17:53
3448
Kis huzavona után holnap végre meglesz a PS4. Bloodborne c. játékot kapom hozzá, valaki esetleg játszott már vele? Azt láttam, hogy kritikailag jó, csak érdekelne, hogy nagyjából mennyi időt emészt fel mert ha sok akkor a Witcher előtt nem kezdek hozzá.
0
2015. május 26., kedd 19:18
3448
Aki rendelkezik megfelelő PC-vel vagy konzollal ássa bele magát a Witcher 3 világába. Szökő évente egyszer jelenik meg ilyen játék. GTA V is nagyon várós volt, de ez azt is túlszárnyalta. Wild Hunt olyan lett amit évek múltán is példaként fognak emlegetni. Talán ennyire még egy játék sem ragadott el.
0
2015. május 20., szerda 22:00
3448
Kicsit alternatív úton, ideiglenesen sikerült elkezdenem. Talán hétvégén vagy jövő héten végre sikerül PS4-et venni. 8 órám van eddig benne, most ért véget a prológus. Eddigi tapasztalatok: nagyon elmegy vele az idő,de minden perce megéri. Nagyon jól átvette a könyvek humorát, sokat fejlődött a harcrendszer, és nehezebb kicsit mint az átlag játékok. Nem ismétlődnek a küldetések, eddig mind elég változatos volt. Negatívum csak annyi, hogy 1-2 hiba még maradt a játékban de gondolom ezeket még később javítják.
Szép nagy doboz, de kell is védelem a szobornak.
Szerintem nyugodtan kezdj neki a 3-nak. Majd az első végigjátszás után jöhet a másik 2 rész. Második is nagyon jó, de ehhez képest nagyon behatárolt benne a mozgástér. Másodikban is vannak elég emlékezetes pillanatok.
0
2015. május 20., szerda 21:43
1212
Ja, még valami. Azt az artbook-ot de irigylem! :D
0
2015. május 20., szerda 21:42
1212
Azóta sikerült már belevágni a kalandba? :)
Láttam a másik topikban a fotókat a gyűjtői kiadásról. Gyönyörű! Pikk pakk ponton vettem át a játékot, volt ott egy gyűjtői is, hatalmas a doboza! :)
Tegnap előtt megjött a Vaják könyv első része, tegnap a játék. Sajna még nem próbáltam ki a Witcher 3-at. Nem tudom, hogy meg tegyem, vagy sem? Ha kipróbálom, lehet soha nem játszom végig az első két részét. :D
Akkor gratulálok az új konzolodhoz! Sok jó játékot kívánok rá! :) Igen, elég csúnya dolog, hogy a PS3-as játékokat nem viszi. Pedig szerintem nem tartott volna semeddig, hogy megvalósítsák.
Nekem csak PS3-am van, PC-n fogom játszani a Witcher 3-at. Nem full grafikával, de remélem azért elég erős a gépem hozzá, hogy azért szép legyen a játék.
Nem ismerem a Castlevania sorozatot. Egyszer mintha az egyik részének a demóját próbáltam volna, de az oldalnézetes, 2D-s volt. Lehet keverem valamivel, nem tudom. Anno a Prince of Persia trilógiát szerettem nagyon. A második része, a Warrior Within volt a csúcs. Az a zene... ! :)
0
2015. május 16., szombat 23:10
3448
Ez szomorù minden szempontbòl, elsőben rengeteg kreativitás és epikusság volt. Másodikban a mùlt történetszála tetszett a többi fronton visszafejlődés. Pedig nagyon vártam.
0
2015. május 16., szombat 20:58
2601
Ha érdekel, itt van egy gyors összefoglaló arról, hogy miért lett a második Castlevania olyan amilyen:
Ráéreztél a dologra, pont ma vettem. :) Kedden jön a Witcher 3, addigra remélem a konzol is befut. :) Azt sajnálom, hogy a 3-as játékokat nem viszi.
PS3-as Castlevania sorozatot ismered? Első rész nagyon bejött a második meg nagyon nem. Nem tudom hogyan lehetett ennyire elrontani.
0
2015. május 16., szombat 17:45
1212
Vettél végül PS4-et? Azon fogod már a Witcher 3-at játszani?
0
2015. május 16., szombat 17:42
1212
Pontosan! Hatalmas tisztelet a készítőknek! Csak hogy lássák, hogy megérte magyar feliratot készíteni a játékhoz, hozzájárultam egy előrendeléssel én is ma éjjel az eladási arány növeléséhez. :)
0
2015. május 16., szombat 17:38
1212
Remek munkát végeztek a fiúk (esetleg lány(ok)), én is szeretem az Assassin`s Creed videókat. Tán jobban, mint az AC játékokat. :D
0
2015. május 16., szombat 17:35
1212
Az igen, már olyan régóta előrendelted? :) A könyvekkel is szemezek régóta, jókat olvasok róla mindenhol. A te buzdító mondatod volt az utolsó löket, megrendeltem az első részt. :)
0
2015. május 16., szombat 15:24
114
Egy szinkron tényleg ütött volna, de a feliratot is meg kell becsülni, mert az is kevés játékhoz készül.
Első részt én is nemrég vettem meg, másodikat mát többször végigjátszottam, elég jól sikerült. Harmadikat lassan 1 éve rendeltem elő, régóta várok már rá. :) Vaják könyveket is nagyon ajánlom amikből készült a játék. Elég jó humor van bennük, valamint sok régi klasszikus mesét újraértelmez szenzációs módon. Hihetetlen, hogy az első rész óta mennyit fejlődött az egész. Magyar szinkronnak én is örültem volna.
0
2015. május 14., csütörtök 23:05
1212
Szenzációs videók vannak a játékról, engem is elvarázsolt. Sajna az eddigi részei kimaradtak, de most nagy leárazások vannak rájuk, így beszereztem az első két részt. Életemben most játszom először rpg-vel. Azért kár, hogy csak az első részhez készült magyar szinkron. Egy igazán eltalált magyar hanggal még szenzációsabb lenne a harmadik rész. Sokára fogom az első két részét végigjátszani, de így is bennem van nagyon, hogy előrendeljem a harmadikat. :)
Remek film is lehetne belőle.
0
2015. május 14., csütörtök 22:20
3448
Lehet itt GTA V meg bármi de fantasy rajongóként ez lesz a legjobb: https://youtu.be/hiukIzzZD9E Valaki igazán csinálhatna belőle egy rendes filmet is.
0
2015. április 22., szerda 1:33
73
Sziasztok. Meg akarom szerezni a Scorpion figurát, amit a mortal kombat x mellé adnak, a gyűjtői dobozban. Tudtok esetleg helyet, ahol külön be lehet szerezni? (Elsősorban Magyarországon). Vagy tervezi valaki a gyűjtőit megvenni? Tőle megvenném szívesen a figurát. :)
0
2015. április 11., szombat 18:13
605
Sziasztok,
Ha valakit érdekel egy PS3 slim 250 Gb, keveset(csak BD filmnézésre)használt, kérem írjon.
mrchapel KUKAC indamail PONT hu
0
2015. április 4., szombat 14:12
2601
A hangulattal nincs is gond, csak a történettel, de ettől még nem lesz a játék sekélyes látványorgia. Ha az lenne, biztos nem öltem volna bele plusz órákat a mellékküldetésekbe.