Keresés

konzoltopik (ps/xbox/wii/ds/gc/stb)

2013. december 5., csütörtök 22:33
Köszi, elolvastam. Egy kissé elvetted tőle a kedvem. :( Nem tudom, hogy így áldozzak-e rá pénz?

A Black Flag-et próbáltad, az neked tetszik? Próbálok közös vonást találni az ízlésünkben, hogy mire számíthatok ha mégis megvenném az AC3-at.
Mondjuk elvárásaim nincsenek, mert az előző részeket nem ismerem. Tapasztalatom szerint ilyenkor hajlamos vagyok olyan dolgokat is megemészteni, amiket az előző részekkel játszók nem. Az első részt próbáltam, azt untam már eléggé az elején, nem is játszottam végig. A negyedik résznél sem tartok még sehol, mert elég bugos PC-n, gondoltam várok egy javítást. Illetve a kontrolleremet sem támogatja (a jobb analóg karral nem tudok körbenézni), pedig Logitech, csak épp nem Xbox360 kompatibilis. Ezért bánom, hogy nem PS3-ra vettem meg. Most vehetek egy kontrollert 10000 körüli áron, vagy megveszem a PS3-as verzió Skull Edition-jét és így lesz sok szép extrám is a játékhoz. :) (Igazából mindkettő nem kívánt költekezés...)
0
2013. december 5., csütörtök 22:09
Még év elején írtam az AC3-ról itt:

http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=2822&TKEZD=670

Röviden és stílszerűen az tudnám mondani róla, hogy nálam nagyon kiásta a csatabárdot:).
0
2013. december 5., csütörtök 21:16
Szerintem nagyon jók a játékok! Én régen (több, mint tíz éve) sokat játszottam, aztán elapadt jócskán. Májusban vettem egy használt 160 GB-os slimet és azóta újra képes vagyok hosszú órákat játszani (már ha nagy ritkán itthon vagyok és nem melózom). Szóval a kis PS3 szerintem szenzációs! Nekem nagyon teszik, pedig mindig is csak PC-n játszottam!

Most megvettem az AC - Black Flag-et PC-re, de kicsit bánom, hogy nem PS3-ra. Valahogyan számomra van varázsa a kis konzolnak és nagyon szeretem a trophy rendszert is. :)

Erről jut eszembe, az AC3-ról kinek mi a véleménye? Érdemes beszerezni? Egy Freedom Edition-ért nagyon fáj a szívem. Gyönyörű szép kiadvány. :)
0
2013. december 5., csütörtök 1:11
Skyrim és War in the North nekem is nagy kedvenceim. Éppen a Skyrim-mel játszottam, mikor kaptam egy sárga led hibát. Garancia már rég lejárt akkor. Elvittem szervízbe, azt mondták 10 nap, maximum két hét és kész. Két hónap után méltóztattak felhívni, hogy szétégett a grafikus processzor, 50000-ért cserélik, ha gondolom. Inkább vettem egy 160 gigásat 55000-ért újonnan. Mák, hogy akkor még épp lehetett kapni. 180 óra játékidőt cseszhettem...
Ahova ki akartam lyukadni, az az, hogy elvben a super slim már nem produkál sárga led hibát. A PS4-gyel kapcsolatban nekem azok a tapasztalataim, hogy azért van különbség, de valóban nem olyan egetverő mint anno a 2 és a 3 között. Én azért a jövő évben mindenképp tervezek beruházni rá elsősorban az új Star Wars Battlefront és a The Elder Scrolls: Online miatt.
0
2013. december 4., szerda 22:55
Én most vettem még egy kontrollert, hogy tudjam nyomni coop-ban haverokkal. Eddig forever alone harcos voltam... de ezentúl! :P
0
2013. december 4., szerda 22:48
LOTR: War in the North co-op-ban igen jó. Öcsémmel vagy most játsszuk vég ötödször.
Nekem a Diablo 3 kicsit csalódás. Viszont a Skyrimben meg benne van vagy 40 órám, és még nagyon az elején járok. :D
0
2013. december 4., szerda 22:45
Én most amúgy a Diablo III-at tolom, hát eszméletlenül hangulatos game, tele annyi felfedezni valóval, meg érdekességgel... Nagy kedvencem volt még a LOTR: War in the North, illetve a Kingdoms of Amalurral is sokat játszottam. Skyrim... jó, imádom az RPG-ket, na! :)
0
2013. december 4., szerda 22:43
PS3-ban szerintem ezek a legszebbek, egyébként mindkettő szerintem 2013 legjobbjai közé tartozik, minden téren:
http://www.youtube.com/watch?v=ivIQyL8kWk8
KÜLSŐ LINK
PS4 re áttérve videók alapján nem látok akkora különbséget mint amekkora volt anno a PS2 és PS3 között.
0
2013. december 4., szerda 22:42
Hát ezekre nem nagyon lehet szerintem objektív választ adni.
PS4-nek nézz utána, rengeteg review van már róla, nem csak angolul, de magyarul is. Én majd tuti át szeretnék állni rá, de egyelőre kivárok fél-egy évet, lévén, még nem tudnám teljes mértékben kihasználni.
A Super Slim tényleg ennyire rossz, már ránézésre gagyi, megfogva meg pláne, nem is értem, hogy történhetett ekkora visszalépés a Slim modell után.
Játékok meg attól függ... hát fejlődgetnek. Amúgy vannak kifejezetten filmszerű játékok is (Heavy Rain, Beyond: Two Souls), a többi meg... ahány, annyi féle.
0
2013. december 4., szerda 22:37
Kurva sokat bírnak. Sosem számoltam, de tuti, hogy bőven 3-4 óra felett, ha csurig fel van töltve. De ennél többet amúgy sem érdemes egyhuzamban játszani. Én amúgy úgy szoktam, hogy amíg Blu-ray-ezek, addig feldugom tölteni, kb. másfél-két óra alatt fel is tölt, utána meg lehet játszani bőven. :)
0
2013. december 4., szerda 22:36
Nem is tudom. :) Úgy rémlik intenzív játék mellett 3 talán 4 nap. Ha csak napi 1-2 óra akkor 1 hétig bírja. Bár lehet, hogy rosszul emlékszem. Viszont ha merül ráteszed a vezetéket és úgy is tudod folytatni a játékot. Vagy nekem 2 kontrollerem van, ha egyik merül az megy a töltőre és a másikkal folytatom.
0
2013. december 4., szerda 21:45
Véleményem szerint PS4-gyel egyelőre nem érdemes foglalkozni,főleg,ha még nem játszottál PS3-on.
Rengeteg baszott jó játék van rá,és elég sok exkluzív cím.
PS4 majd lesz olcsóbb,meg lesz rá több játék... később...
0
2013. december 4., szerda 21:42
Nem tudom, miért lenne rossz a 12gb-os super slim.
Ez is egy bizonyos célcsoportnak készült.Nyilván nem hardcore játékosoknak.
Ja,hogy felül töltős?Na és?Rosszul néz ki?Nekem semmi bajom vele.
Meg különben is használtra vettem,nem kiállításra:)
Amúgy nekem is volt másik PS3-am,egy 160gb-os slim.Azzal is tökéletesen elégedett voltam,sőt nekem még sok is volt a tárhely.
Csak tavaly eladtam,mert kb. fél évet kellett volna várnom rá,mire jött volna vmi nekem való játék rá.A régieket - amikre kíváncsi voltam - végigtoltam.
Nem akartam,hogy a polcon porosodjon.
Aztán idén nyáron vettem egy 12gb-os super slimet.Csoda vagy nem,tökéletesen megfelel.
Tény,hogy kizárólag egyszerre egy játékkal játszom csak.Időm sincs nagyon,és ha elkezdek valamit,akkor addig nem kezdek másba,míg nem fejeztem be.Ilyen autós,focis játékok nálam kilőve,szal azok nem foglalják a helyet.
Tény,hogy networkra se lépek fel.Nem is tárolok rajta semmit,és nem filmezek rajta.Mindennek megvan a maga "szolgája".
Amúgy ebből a 12gb-ból még le van foglalva az op.rendszernek,így olyan 9 gigánál egy kicsit több van rajt szabad.
Ez egy játékra bőven elég.Esetleg kettőre is,ha nagyon fontos.Ugye ritkán foglal le nagy helyet 1-1 játék.
Igen erős kivétel ez alól mondjuk a legújabb GTA.Az mondjuk nem fér rá eme gépre.
Nos ez engem annyira nem izgat:)
Szal,ha vkinek jó így,mint nekem,akkor nyugodtan vegye meg.
Vinyót meg lehet bele venni egyébként később is,ha nagyon fontos lesz.
0
2013. december 4., szerda 21:26
Átfutva pár helyet, láttam korrekt áron használt slimet, és nemcsak 500 gigásat.
Még egy kérdés: ezeket a vezeték nélküli kontrollerek meddig bírják? Milyen gyakran kell tölteni?
0
2013. december 4., szerda 21:06
Nekem mondjuk sima mezei Blu-ray lejátszóm van PS2-vel kiegészítve egyelőre, de elképzelhető, hogy jövőre beleinvesztálnék egy PS3-ba vagy PS4-be... mivel tud majd többet a PS4 a 3-nál? Tényleg ennyire rossz a Super Slim PS3? Annyira kiestem már ebből a konzolos világból, pedig anno még az 576 konzolt is járattam... mondjuk amúgy sem vagyok egy nagy játékos... kéthavonta egyszer...
Játékok mennyire fejlődtek? Már teljesen filmszerűek vagy azért megmaradt bennük a "játékosság"?
0
2013. december 4., szerda 20:57
Köszi a sok-sok választ. Erre még aludni kell párat. Okosabb lettem, de mégsem.:)
Annyi biztos, hogy ha veszek, akkor 500 gigás lesz. Lehet szétnézek használt cuccok közt is, mert ez a superslim nem túl bíztató eddig.
0
2013. december 4., szerda 20:55
Tudom, különben nem is próbálkoztam volna vele :).
0
2013. december 4., szerda 20:46
Még így is megérte, azt mondom. :)
0
2013. december 4., szerda 20:06
Nekem mondod:)! Tavaly az ünnepek környékén döbbentem rá, hogy már csak az a vacak van (ami mellékesen a kialakítása miatt eleve nem passzolt volna oda, ahova szántam), és napokig kajtattam egy fekete Slim verziót. Mert persze elhordták "karira" az összeset, és már csak a fehér meg a piros limited kiadás állt mindenhol, de az hegyekben. Végül ötven kilométerre tőlünk találtam egyet, az ottani utolsót, persze aranyárban.
0
2013. december 4., szerda 18:50
Nézz fel a Progame oldalára, én minden konzolos cuccomat tőlük rendelem, nagyon olcsó áraik vannak és nagyon jó arcok a srácok, mindig felhívják a figyelmed az akciókra, olcsóbb kiszerelésekre, stb.576 meg ilyenek a nyomukba se érnek.
0
2013. december 4., szerda 18:19
Ha rám hallgatsz;
a) veszel egy használt slim verziót (500 giga)
b) rászánod magad a PS4-re januárban
c) veszel egy 500 gigás super slim-et, bár ezzel jársz a legrosszabbul.
0
2013. december 4., szerda 18:05
Helló!

Nekem lassan 2 éve van meg a Slim 500 gb-os kiadása. Nagyon jó vétel volt, mikor BD-t nézek szinte olyan mintha be sem lenne kapcsolva. Én is azt ajánlom, hogy valahol egy jó állapotban lévő Slimet próbálj beszerezni.
Ha nem akarsz vagyont költeni játékokra megéri előfizetni a PS +-ra de ahhoz tényleg kell az 500 gb. Havi 3 új ingyenes játék és addig tudod őket használni amíg aktív az előfizetésed rá. Viszont nekem a 2 év alatt vagy 5-ször telt be a vinyóm, párszor gondban voltam, hogy mit töröljek. Beszereztem az engem jobban érdeklő címeket  mint a GOW széria az Un.charted széria, Castlevania. Aztán azóta csak a plusban kapott játékokat használom. Jelenleg Far Cry 3, régebbről AC3.
3-szor vettem teljes áron játékot de azok maximálisan megérték a pénzt. GTA V, Last of Us, Diablo 3, ezeket én is tudom ajánlani.
Youtubozásra is tökéleset a masina, zenehallgatásra, netezni is lehet rajta de az nekem kicsit macerás.
0
2013. december 4., szerda 17:55
Ha több játékkal szeretnél játszani, akkor mindenképp az 500-ast ajánlom. Ha kedveled a GoW szériát akkor ez egy jó indulócsomag: http://www.konzolokszervize.hu/playstation3/playstation-3-superslim-alapgep-500gb-feher-limitalt-gow-mintas-kontrollerrel-god-of-war-ascension-special-edition-jatekkal-ps3
Én is itt vettem a második gépemet, miután az első elromlott. Olcsó és korrekt üzlet.
0
2013. december 4., szerda 17:48
Én is gondolkodom, hogy veszek egyet, így saját utánajárási tapasztalataimat tudom veled megosztani. A PS3-ból három model jött ki: A Fat, aztán a Slim, legutóbb pedig a Super Slim. Most már csak a Super Slim kapható újonnan boltokban, erről viszont elég rosszakat olvastam: a megjelenését, olcsójános technikai megoldásait és a teljesítményét (állítólag hangos és kevésbé megbízható, mint a korábbi verziók) egyaránt szídták keményen. Én most egy 320gb-os Slimet keresek használtan, ezekből is elég sokat hírdetnek, bár az is lehet, hogy végül inkább várok egy fél évet amíg a PS4 beindul.

Ami a kérdésedet illeti, az online tartalmak, főleg a PS+ előfizetés nagyon hasznosak. Évi 14 ezerért minden hónapban kap az ember játékokat , és ahogy elnéztem, elég komoly sikercímeket is - igaz ezeket csak az előfizetés időtartamáig birtolkolhatja. A 12 gigásnak tényleg csak akkor van értelme, ha nem tudod rákötni az internetre a gépet, viszont, ha igen, az előfizetés hosszú távon sokkal gazdaságosabb megoldás. A letöltésekhez pedig kell a nagyobb winchester, a 12 giga a letöltött játékok tárolásához édeskevés.
0
2013. december 4., szerda 17:48
Ez az újabb, felültöltős kialakítás szerintem eszméletlen gagyi. Még jó, hogy nekem anno sikerült a régi modellt bezsákolni.
0