Keresés

konzoltopik (ps/xbox/wii/ds/gc/stb)

2013. május 12., vasárnap 21:56
Szia!

A plus 90 napra 4500 Ft 1 évre 15 e Ft. Néha vannak kisebb akciók. Most legutóbb
1 év mellé adtak + 90 napot ingyen.
Ha egy játékot megvettél az örökre a tiéd ha letörlöd, újra letöltheted.
Ha plus-os ingyenes játékot húztál le, addig a tiéd amíg van érvényes előfizetésed. Ha lejár az ingyenes játék használhatatlan, még újra nem fizetsz elő.
A játékot reggelre megnézem mennyi.
0
2013. május 11., szombat 17:27
Köszi! Akkor nem is bonyolult.

Abban még tudna segíteni valaki akinek van Plus előfizetése, hogy azzal mennyibe kerül a Beyond Good & Evil? Mennyivel olcsóbb így, meg is térül a Plus havi díja? Egyáltalán mennyi a Plus szolgáltatás? Illetve amiket adnak havonta játékokat, azok csak az adott hónapban használhatóak, vagy bármikor?
0
2013. május 10., péntek 9:25
Nem kell trükközni, csak angolul kell kitölteni és egy angol címet kell megadni, lehetőleg nem .hu-s maillel.
0
2013. május 10., péntek 9:24
Nekem angol van. Elég jó választékuk van, csak hát fel kéne tölteni rá a zsugát...
0
2013. május 10., péntek 9:20
Nálunk árulnak az 576-ban 25 fontos kártyát. Az más kérdés, hogy mocskos drága, de mi nem az az 576-ban?
0
2013. május 10., péntek 0:36
Én a magyar store legnagyobb hátrányának nem is a magasabb árakat nevezném, hanem a kisebb választékot. Ugyan a magyar választéka folyamatosan bővül, de tény, hogy több mindent megtalálsz mondjuk egy brit store-ban.
0
2013. május 10., péntek 0:30
Egy gépről maximum három felhasználónevet csinálhatsz. Angolt csinálni annyi, hogy angol címet adsz meg az új készítésekor magadnak. Szerintem megéri magyart csinálni, mert úgy vásárolhatsz a PS Store-ból bankkártyával. Ha brit a felhasználód, akkor ezt csak PS Store kártyával teheted meg, melyet már az 576 üzletek nem is árusítanak, csak egyes független boltokban tudod beszerezni őket, 16, 25 és 35 Font értékben.
0
2013. május 10., péntek 0:27
Igen, azt hallottam, hogy nagyon drágák. Az angolon úgy tudom, hogy valamivel olcsóbbak. Azt hiszem csinálok egy szimpla magyar accountot, ha kell valami azt úgyis inkább lemezen szeretném megvenni.
Nem olyan régen találtam valami leírást, hogy hogyan kell pl angolt csinálni, de most nem találom. Kell trükközni valamit, pont az ip cím miatt, úgy emlékszem.

Teljesen véletlenül találtam ezt: http://hu.playstation.com/playstationstore/news/playstation-plus-a-majusi-kinalat.html
A manóba, mindhárom 60%-os játék érdekelne. De leginkább a BG&E. Milyen véletlen, hogy pont azt szeretném és pont az akciós most. :D
Kíváncsi vagyok, hogy így mennyibe kerül.
0
2013. május 10., péntek 0:07
Nekem csak magyar van. Meg vagyok elégedve, de az új játékok rohadt drágák.
Én mindent elértem amit lehetett. Demok, trailerek.
Én nem tudom angolt, hogy kell csinálni, de mondták már, hogy megéri azt is. Bár nem szúrja ki az IP címből?
0
2013. május 9., csütörtök 23:45
Amúgy még nincs account-om, segítene valaki, hogy magyart vagy más milyet csináljak? Az összes demó elérhető a magyarról is? Azokat nagyon szeretem kipróbálgatni.
Érdemes kettőt csinálni esetleg? Úgy hallottam, hogy az angolon pl olcsóbbak a játékok.
0
2013. május 9., csütörtök 23:41
Meg tudná mondani valaki, hogy a Beyond Good & Evil HD-t kiadták lemezen, vagy csak letölthető verzióban létezik PS3-ra? Elég sokat keresgettem, de nem találom sehol, úgy gondolom, hogy csak letölthető verzió van belőle, de azért gondoltam megkérdem, biztos ami biztos.

Egyébként tegnap megtörtént a csoda. Mégis sikerült vennem egy PS3-at! :D Nagyon jó, szuper, oda vagyok érte, meg vissza. :) Kölcsön kaptam az új Tomb Raider-t, baromira bejön, nagyon szuper játék! :))))
Igaz, hogy használtat sikerült vennem és csak 160 GB-os, de nagyon örülök neki! :)))))))
0
2013. május 8., szerda 15:56
És 2 skin csomag is. 6 új ruha,köztük klasszikus Harley.
0
2013. május 8., szerda 0:46
Lobo letölthető. Erős...
0
2013. május 5., vasárnap 21:25
Tudom, már beszéltük. Nem is az előfizetésre gondoltam, hanem arra a network bizbaszra. Csak rosszul írtam.
0
2013. május 5., vasárnap 14:02
Netes játékhoz nen kell előfizetés. Csak simán fellépsz.
0
2013. május 5., vasárnap 12:02
Talán ebben a hónapban tudok kiszorítani rá, és akkor veszek előfizetést.
Jó ötlet, jobb egymás ellen játszani, mint a gép ellen.
0
2013. május 4., szombat 15:31
Írd be a gugliba hogy Injustice costumes. Leírja,hogy kell kioldani. Nagy része egyszerű,valami lehetetlen szerintem. Ja és egy csomót csak Ios old ki. Rohadt àrukapcsolás.
Ingyen skinem a New52 és az Arkham de ezeket te is megkaptad.
Venni meg a flashpoint-ot vettem. Az Deathstroke Aquaman meg talán Wonder Woman.
Ha feljösz online és nyersz egyet lesz Hal-nak sárga rucija.
De ott véletlenszerűen sorsol ellenfelet. Tegnap franciákkal és oroszokkal játszottam.
De csinálhatunk egy xpress szobát és akkor egymást püföljük.
Bàr most csillagot gyűjtök,geci egy dolog már elnézést.
0
2013. május 4., szombat 13:30
Ilyenek is vannak? Hány skined van már?
0
2013. május 4., szombat 11:11
Megvan, LG HB905PA 1hdmi kimenet, 2 bemenet, 2 optikai bemenet. Meg még 1-2  dolog amihez nem értek. :)
0
2013. május 4., szombat 4:03
Tudtam nyerni egy online meccset az Injustice-szal.
Van Yellow Lantern skinem:).
0
2013. április 29., hétfő 0:29
Köszi! Igazából az érdekelne, hogy hány darab HDMI csatlakozó van rajta, illetve hogy hol. :)
0
2013. április 29., hétfő 0:26
Most fejből nem tudom, holnap majd megnézem a papírját munka után. Annyi biztos, hogy LG. :D
0
2013. április 29., hétfő 0:21
Tényleg emlékszem a díszdoboz.
Remélem lesz DLC. Van egy pálya benne amikor Sarló-Kalapács Superman a ruszki himnusz dallamára veri agyon Batmant.
0
2013. április 29., hétfő 0:18
A sima van meg nem a Red Son.
0
2013. április 29., hétfő 0:04
Mikor a dilházban bunyózol nézi még talán jegyzetel is.
A többi akkor van benne mikor átdobsz valakit a pályán és ők is meggyalulnak.
A diliház kórtermében pl. Croc, Pingvin, Kétarc és Rébusz tart egy körpofozást rajtad, jobb esetben az elenfelen.
Én már a S.T.A.R. Labs-ot csinálom. Van egy két beteg küldetés...
Red pack kódod aktiválva van? Vagy alapjátékba van integrálva?
0