Keresés

konzoltopik (ps/xbox/wii/ds/gc/stb)

2013. április 29., hétfő 0:00
Megkérdezhetem, milyen házimozi rendszered van?
0
2013. április 28., vasárnap 23:55
Hugo Strange is szerepel benne?
Ezt nem tudtam, hogy ők is benne vannak. Csak a választható karaktereket láttam.
Te hogy állsz vele?
0
2013. április 28., vasárnap 23:48
Martian Manhunter,Grodd!!!, Killer Croc, Darkseid,Two Face:
Ezek kvázi már benne vannak, hülyén nézne ki, ha velük lehetnénk.
Bár Martian-nal ráfogjuk, hogy nem ő van a háttérben, hanem a fajtársa.
Grodd se fajtája mohikánja aszem. A többi viszont szerepel, meg még Trigon, Riddler, a doki a Terrorból, Atom meg még pár.
0
2013. április 28., vasárnap 23:42
320-asom van. Azért 1-1 játék elég tetemes méretű.  
Valamit meg is vettem ami nagyon megtetszett a Plus-ban, hogy azért fizikailag is meg legyen. Egyébként az a Mortal Kombat volt.
Splittert sem használok így erről sem tudok nyilatkozni.
Én úgy oldottam meg, hogy PS3-ból házimoziba HDMI és onnan tovább TV-be HDMI. Így játékok is mennek 5.1-ben.
0
2013. április 28., vasárnap 23:30
Nem játszottam azóta vele, a Kane és Lynch-et nyüstölöm. Úgy olvastam valahol, hogy az egyik Martian Manhunter lesz. Én Pingvin, Metallo, Grodd!!!, Killer Croc, Darkseid, a fia Orion, Clayface, Brainiac, Bizarro, Two Face feltűnésének örülnék. De Plastic Man-t is megnézném.
Solomon Grundynak nagyon örülök.
0
2013. április 28., vasárnap 23:04
762. Megnéztem az oldalakat. Eléggé eltér a pontozásuk. Az Gamespot elég szőrösszívű. Sok helyen néztem értékeléseket és igazán egyik részét sem húzták le nagyon összességében. Sokba fog ez nekem kerülni, már látom. :)

764. Köszi a segítséget! Neked mekkora a HDD-d a PS3-ban, hogy már be is telt? Jól hangzik ez a Plus szolgáltatás. Majd valamelyik nap jobban és figyelmesebben visszaolvasok, látom erről is volt nemrég szó. BD lejátszásra van lejátszóm, bár így megspórolhattam volna az árát, illetve már a PS3-ra költhettem volna. Na, mindegy. Nincs is már üres hdmi csatlakozóm. Hdmi splitter-rel nincs képminőség romlás?

766 & 767. Igen, a legális letöltésekre gondoltam.
0
2013. április 28., vasárnap 23:03
Szia Jason!

Hogy állsz a Injustice-szal? 7-én jön Lobo DLC. Ki lesz a másik három?
Személyes vágyaim: Blu Beetle, Firestorm,Black Manta,Hush,Huntress. De egy
Beast Boy is csodákat művelhetne!
Használod a Red pack kódodat?
0
2013. április 28., vasárnap 21:46
Szerintem a PS Store-ra gondolt.
0
2013. április 28., vasárnap 21:29
Szerintem is kevés a 12 GB. De ha torrentes letöltött játékra gondolsz, azok tudtommal nem mennek rajta.
0
2013. április 28., vasárnap 20:00
Nekem az Essentials-kiadás van meg: nincs belső borítója.
0
2013. április 28., vasárnap 19:56
Személyes véleményem:
Legalább 320-at vegyél, mivel létezik a Plus szolgáltatás ami előfizetéses de nem vészes az összeg, és hetente frissül. Kerülnek be új játékok amiket ingyen letölthetsz, és az előfizetési idő alatt játszhatsz velük. Nekem augusztus óta van PS3-am és pont az előfizetésem miatt mostanra értem el a HDD kapacitásának a végét, úgy, hogy kb már töröltem vagy 4-5 játékot.
Arról, hogy át lehet e helyezni nem tudok nyilatkozni még nem próbáltam.
BD lejátszás terén észrevételeim azok, hogy eddig nálam PS-en kívül 2 más márka fordult meg és a PS3 klasszisokkal gyorsabb és halkabb mint más lejátszó. Nálam a házimozim is úgy működik, hogy a PS3-ra van kötve és arról nézem a filmeket.
Használtat szerintem akkor érdemes ha előtte személyesen kipróbálod, és ha minden klappol akkor veszed meg.
0
2013. április 28., vasárnap 19:12
Köszi! Haza értem megnézem az oldalakat. A Size Matters-t sikerült kipróbálnom, nagyon tetszik! :) Jó lenne megvenni valahol. Tudod esetleg, hogy az essentials kiadásnak is van belső borítója? Az első kiadásról láttam képeket, annak volt, és most ez lett a mániám, hogy nekem úgy kell hogy meglegyen. :)
0
2013. április 28., vasárnap 18:44
PSP-n a Size Matters-t végigtoltam, az nem volt rossz. Amúgy ajánlom a Gamespot és az IGN nevű oldalt. Ha beírod a keresőjükbe, hogy "Ratchet & Clank" kidobja a régi kritikákat, és, ha nem is megy annyira az angol, a pontszámok elég beszédesek magukban is.
0
2013. április 28., vasárnap 18:33
Gondolkozom egy PS3 beszerzésén. Igaz, hogy csak tavaly év vége felé vettem egy használt PS2-t, de lapos tv-n eléggé zavar a gyenge, életlen, homályos képe.

Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy egy 12 GB-os PS3-ról az esetlegesen letöltött játékokat ideiglenesen át lehet helyezni egy külső hdd-re? Aztán ha újra azzal szeretnék játszani, akkor visszahelyezés után újra játszható lenne? Vagy nem érdemes ezzel vesződni? Minél kevesebből szeretném kihozni, azért fordult meg a fejemben ez a lehetőség is. Szerintetek érdemes használtat venni?
Ha esetleg van valami amire még oda kell figyelni a hdd méretén kívül, akkor szívesen olvasnék pár tanácsot.

Előre is köszönök minden segítséget!
0
2013. április 25., csütörtök 0:44
Pár perce futottam bele egy érdekes videóba, a Ratchet and Clank mozifilm előzetesébe. Ebből kifolyólag szeretném megkérdezni, hogy PS2-re illetve PSP-re meg tudná nekem írni valaki, hogy melyek a legjobb részek? Egyáltalán nem ismerem a játékot, ezért kérnék ajánlót, hogy melyiket érdemes kipróbálni.

Az említett videó: http://www.youtube.com/watch?v=FDDHd-reopY
0
2013. április 24., szerda 14:40
Pontosabban a harmadik résznek nincs felújítása, (nem is kell) de remélem érthető voltam.
0
2013. április 24., szerda 14:39
Az első három rész HD felújítását most féláron vásárolhatod meg a PlayStation Store-ban!
0
2013. április 23., kedd 23:12
Megéri végigjátszani a sorozatot. Egyébként a HD-sített részekkel együtt ez a hatodik rész. Történetbeli időrendet tekintve pedig a legelső.
Nekem legjobban a harmadik tetszett, lehetőségünk van egy komplett világot elgyepálni.
Kicsit írok akkor az Ascensionról is.
Harcrendszeren finomítottak egy keveset viszont pont ettől az eddigi legjobb. Egy példa, a kivégzések már nem csak megadott gombok nyomogatása hanem tényleges elgyepálás majd kivégzés(lehet, hogy így kicsit zavaros, de aki játszott vele tudja mire gondolok). Láncoskardok különféle "erői" ötletesek, és látványos a harc velük. Történet eddig nem tűnik olyan grandiózusnak mint a háromnál viszont elég változatos. Látványban kihoztak mindent a PS3-ból, akkora totálok vannak benne, hogy ez feladná a leckét egy esetleges megfilmesítésnél.
Megyek is vissza szétcsapni a görög mitológiát.
0
2013. április 23., kedd 22:47
Szép kiadás ez is. Gondolkodtam ezen is, de szeretném beszerezni az előző részeit is. Nem szeretem, ha hiányos egy-egy sorozat, még ha nem is kapcsolódnak szorosan egymáshoz. De sajnos nincs hirtelen mindenre ami kellene...
0
2013. április 23., kedd 20:29
Ma érkezett, 3 órám már benne van, és nyugodtan mondhatom, ezért is megéri venni PS3-at.
0
2013. április 22., hétfő 22:12
Ok, mihelyt intéztem ilyen kártyát szólok.
0
2013. április 22., hétfő 21:59
Bàrmikor. Szólj ha online fennt leszel. Egy csomó képet csak online oldhatunk ki.
0
2013. április 22., hétfő 21:57
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek! Bocs, a túlzottan körbejárt dolgokért!
0
2013. április 22., hétfő 21:51
így van. Ezért jobb a kártya mert azzal bármennyir tölthetsz a virtuális bukszádra.
0
2013. április 22., hétfő 21:49
Network vásárlás nélkül is elérhető, olyan mint az xpress ha kell valami fizetsz és megvan. Plus pedig egy előfizetés mint mondjuk a kábeltv-d.
0