Keresés

konzoltopik (ps/xbox/wii/ds/gc/stb)

2013. április 22., hétfő 21:41
Tehát, ha vásárolnék is, ahhoz kell a network. Ha csak ingyenes dolgokat töltenék le, akkor elég lenne a PS + is. Ugye így jól értem?
0
2013. április 22., hétfő 21:39
Igen ps+ mindenhez hozzáférsz az adott ideig azzonnal.
Ingyenes dolgok ,demók stb
0
2013. április 22., hétfő 21:29
Igen, ez így világos. Köszönöm!
0
2013. április 22., hétfő 21:28
Bankkártyámat regeltem, megvettem a plust és fél perc múlva töltöttem is le már egy ingyenes játékot. :)
0
2013. április 22., hétfő 21:26
Igen, de ha a boltban veszek egy PS+ kártyát, azt regisztrálom / feltöltöm azzal már elérhetem az ingyenes dolgokat, vagy a PS + reghez mindenképp kell a network is? Remélem ez így nem túl zavaros.
0
2013. április 22., hétfő 21:24
Én is értem már mit írsz. Igen olyan is van.
Network azért kell mert abból lesz pénzed.
0
2013. április 22., hétfő 21:21
Igen, köszönöm.
Én is valami hasonlót magyaráztam, vagy akartam magyarázni. Csak már lehet kapni PS + -t külön is a boltban. Nem csak a network kártyát. Azért kérdezgettem, hogy az egyből megy-e, ha azt veszek, vagy mindenképp kell a network kártya.
0
2013. április 22., hétfő 21:18
Nem muszaj bankkártya. Bár nekem vidéki csókának egyszerùbb.
0
2013. április 22., hétfő 21:17
Nemnem. Regisztrálni ingyen lehet.
Ezzel nézelödhetsz ingyenes dolgokat elérhetsz.
Van egy pénztárcád arra  Network kártyával tölthetsz pénzt.
Abból először veszel egy tagságit 90 napra vagy egy évre.
Innentől eléred az ingyenes dolgokat.
Ha akarsz venni dlct vagy mást amig van virtuális pénzed teheted
ha elfogy  veszel üjra network kártyát.
0
2013. április 22., hétfő 21:11
Tehát ha bemegyek az 576-ba és veszek egy PS+ előfizetést, akkor azt itthon már használhatom is? Vagy te bankkártyát regisztráltál és azzal vetted meg online?
0
2013. április 22., hétfő 21:03
Én annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy a legelső vásárlásom Plus előfizetés megvétele volt, ami akkor akciósan 3 hónapra 3000 ft volt. Bankkártyáról kifizettem és ennyi.
0
2013. április 22., hétfő 20:57
Nem, bankkártyás regisztráció nincs. Tehát akkor regisztrálok egy network kártyát, amivel már el tudok érni dolgokat, pl.: DLC-k, és ha plusz dolgokat akarok, mint az ingyenes játékok és kedvezmények a store-ban, akkor veszek egy PS + kártyát is és regisztrálom / aktiválom. De ha csak egy PS + kártyát veszek és nem veszek network kártyát ( bankkártyát sem regisztrálok ), akkor a +-os kártyával semmire sem megyek, igaz?
0
2013. április 22., hétfő 20:53
Nem. Network nem muszáj, ha a bankkártyát regisztrálod.
0
2013. április 22., hétfő 20:51
Tehát, a plushoz kell a network is. Ha veszek egy plus előfizetést, attól még azt csak akkor tudom felhasználni, ha van network-öm is?
0
2013. április 22., hétfő 20:49
Értem. Köszönöm újfent a segítséget mindkettőtöknek.
0
2013. április 22., hétfő 20:47
Én se ma kezdtem...

A PS+ egy regisztráció. A plus virtuálisan létezik csak. Network kártya vagy bankkártya kell, hogy pénzt toljál rá. Kezdésnek min. 4500 Ft. És onnantól kapsz egy virtuális sárga keresztet:)
0
2013. április 22., hétfő 20:44
Network kártya, olyan mint egy feltöltőkártya, X keret levásárolható. A plus pedig előfizetés, adott időre és azalatt válogathatsz az ingyenes és akciós(abb) tartalmak közül. De pl a network kártyás egyenlegedből vehetsz plus előfizetést is. :)
Jövő hónapban a Hitman Absolution ingyenes lesz a plus-ban. :D
0
2013. április 22., hétfő 20:42
Igen. Ez a bankkártya nélküli vásárlás. Gondolom gyerekeknek, meg akinek nem olyan a kártyája. Kóddal működik, mint a kártyás teló.
0
2013. április 22., hétfő 20:31
És ha plus kártyát veszek, annak feltétele a network kártya, vagy attól függetlenül is működik? Mert a lejjebb linkelt oldal hagyott bennem kérdéseket, hiába, nem vagyok mai gyerek....
0
2013. április 22., hétfő 20:29
Hú, ez nekem magas. A kettő nem ugyanaz lenne? Tehát ha veszek egy network kártyát ( gondolom azon valamilyen szám van amit be kell pötyögni ), már tudok is vásárolni? Gyakorlatilag úgy működik mint egy telefon feltöltő kártya?
0
2013. április 22., hétfő 20:22
Vagy network kártya...
0
2013. április 22., hétfő 20:22
" Vásárolhatsz simán is, ha regisztrálsz.Az nem kerül semmibe.  "
De akkor kell hozzá bankkártya szám, nem?
0
2013. április 22., hétfő 20:13
Igen az a 3 skin.
Vásárolhatsz simán is, ha regisztrálsz.Az nem kerül semmibe. A PS+ további engedmények, 15 ingyenes játék, amik cserélődnek, egy csomó minden, demók, avatárok, blabla.
90 nap 4500 Ft, egy év 15000 Ft. Néha ezt is akciózzák.

Az online sajnos szar lett, lassú, főleg, ha messzeb lévő a partner.
DOA 5 -ben tegnap egy Portugált vertem rongyá, engem meg egy vallon rendezett le.
0
2013. április 22., hétfő 20:04
Én a stroy módnak estem neki.
Az Arkham city DLC mit takar? Batman, Catwoman és Joker skinek? Vásárolni a PS + előfizetéssel már lehet, vagy még kell valami hozzá?
0
2013. április 22., hétfő 19:53
Én még else kezdtem a storyt. Előbb a létra mindenkivel...
Arkham City DLC, NEW 52 DLC, amit kaptam.
A zombi DLC 300 Ft és mindenki lehet zombi, a Blackest night is 300, de csak Batman kap ruhát.

A vendég szereplők a létrában vannak, amikor átvágsz valakit a falon,ők is megagyalnak pályától függően. 8 legalább van + az egyik pályán a háttérben lövöldöz valaki:)
0