Keresés

konzoltopik (ps/xbox/wii/ds/gc/stb)

2013. április 19., péntek 21:50
Hali!

Nem nagyon látszik, de ott van a doboz tetején az első képen.
0
2013. április 19., péntek 21:45
Nekem fél éve van PS3-am, olyan 23 dobozos játék, meg vagy 15 digitális. Érdemes előfizetni a + -ra sok olyan lett így meg amit szerettem volna megszerezni amúgy is és itt megkaptam ingyen vagy szép kedvezménnyel. Ha lehet kérdezni eddig mi az amiért a legjobban megérte venni PS-t? Én erre a Castlevania lords of shadow-t, God of Wart mondanám és az Un.charted sorozatot.
Bioshock engem is érdekelne, de most jön pár film ami jobban kell. Dead islandban meg elvagyok a régivel egyenlőre.
0
2013. április 19., péntek 21:23
Szia Jason!

Pólód van az Injustice-hoz?
0
2013. április 19., péntek 20:42
Szívesen! Nem sajnos még nem sok van, durván 2 hónapja van PS3-asom, még csak nem rég léptem át a tíz játékot. ( Filmekből, képregényekből és akciófigurákból van már több gyűjtői és különleges kiadásom.) De már jó pár dolgot kinéztem úgyhogy ez változni fog. A Bioshock infinite és a Dead island riptide különleges kiadásait szúrtam még ki, ha nem csúszok le róla.
0
2013. április 19., péntek 20:19
Köszönöm szépen a képeket, a lényeget látni. :) Tényleg ütősen néz ki ez a szobor.
Elvileg jutott nekem is Tomb Raider, egy haverom segítségével.
Egyébként sok ilyen gyűjtőid van, pont ma láttam képeket a Skyrim szobros kiadásáról, a sárkány igencsak jól néz ki benne.
0
2013. április 19., péntek 19:55
Azon én is gondolkodtam, de jó lesz a sima is. Viszont jó lesz ha sietsz, mert elég hamar elkapkodták. Az 576 oldalán még láttam, de máshol nem nagyon. ( Az Injustice ezen kiadásából is már csak a PS3-as verziót láttam az X-boxos elfogyott. Bár az is igaz, hogy nem ismerek minden forrást, lehet, hogy valahol még fellelhető. )
Magáról a játékról nagyon sok jót hallottam és geekektől, tehát valószínű tényleg jó. Volt egy fémdobozos kiadása is.

Egy kép a tartalomról:

Az én képeim ( ennél jobban nem szedem szét ) :

Bats háta mögött egy kis zacskóban van a Batarang és Wonder Woman lasszója, amit szétszedés után a kezükbe lehet applikálni.

Remélem azért kivehetőek a képek.
0
2013. április 19., péntek 19:24
Ütős még így is. Ha esetleg majd kiszeded a szobrot arról is szívesen néznék képet. Tomb Raider Survival Edition-ról tudsz valamit esetleg, én most azon gondolkodom.
0
2013. április 19., péntek 17:43
Köszi, igen valóban szép és meg is lepődtem milyen nagy a doboz.
Raktam mellé egy BD-t az érzékeltetés miatt. Sajnos csak telefonos kép, nem a legjobb minőségű.

Gyönyörű a fémdoboz is az van a gyűjtődoboz előtt. Már, amennyi látszik belőle.
0
2013. április 19., péntek 17:36
Ezt is a Mortal készítői csinálták. ( bár gondolom ezt tudtad )Én is láttam már róla youtube-on videókat, de engem a témája miatt fogott meg igazán. PSX-re az X-men Mutant academy volt a nagy szám, no és a Tekken 3. De amennyi kombó már azokhoz is volt, el nem tudom képzelni, hogy valaki ehhez a játékhoz mind betanulja. Pedig biztos van egy-két nerd aki be fogja.

0
2013. április 19., péntek 17:33
Gratulálok, szép kiadás lehet. Demót kipróbáltam, az tetszett. Hozza a Mortal Kombat minőségét, sőt van benne pár újítás is hozzá képest. Én majd akkor ruházok be rá ha kicsit csökken az ára.
0
2013. április 19., péntek 17:26
Szép darab... Hétvégén láttam mozgás közben egy expon, jó kis verekedős játéknak tűnt, de nekem megmarad a Mortal Kombat ebben a kategóriában.

Főleg a Zöld Lámpástól láttam vicces dolgokat:): http://www.youtube.com/watch?v=W6jrq2I8OKc
0
2013. április 19., péntek 17:14

Ma érkezett meg a drága. Ha lesz egy kis időm, ki is próbálom.
0
2013. április 6., szombat 20:09
Én is ilyesmiket olvastam róla. Majd egy akció keretén belül, azért lehet beszerzem. Kicsit most drágállom, közel 14 ezres árért. Pláne, ha nem is tetszene. A lista így is még mindig túl hosszú, amikre fáj a fogam.
0
2013. április 6., szombat 19:56
Közben akkor már azt is megmutatom, én mivel szüttyögök mostanában :): http://www.youtube.com/watch?v=lZzWVkJ5fZk
0
2013. április 6., szombat 19:49
A Racoon City-t még állítólag az akciójátékokon belül is érdemes fenntartásokkal kezelni, legalábbis a nemzetközi értékelések nem tartják sokra: http://www.gamestar.hu/resident-evil-operation-racoon-city-launch-trailer.html . Pedig a sztorija amúgy tetszene is, hogy egy Umbrella-osztaggal kell eltakarítani a cégre utaló nyomokat, leginkább a szemtanúkat...
0
2013. április 6., szombat 19:31
,,Igen, hisz Afrikában járunk, minden zombi ( vagyis inkább fertőzött, mert végig zombi hiányérzetem volt, míg játszottam ) színesbőrű. Néger, vagy arab. ( Ha jól tudom ezért a készítőket is érte kritika.)"
Olyasmi, hogy rasszista? :D
Klaszak ezek az újabb Resi-k, szép kidolgozás. Most néztem nem tudom melyiknek a játszásából részleteket youtube-on.
Jó lenne egyet végigtolni, de nekem a kis psone-omon nem igazán menne :(
0
2013. április 6., szombat 19:20
Jó, hogy mondod, mert épp be akartam szerezni a 6-ot és az Operation Raccoon city-t. Akkor lehet pihentetem a projektet. Addig is meglátom, hogy boldogulok Kane-el és Lynch-el.
0
2013. április 6., szombat 19:16
Az "akciósorozat"-szó nagyon igaz, főleg a 6.részre, aminek már tényleg alig van köze az eredeti RE-hez, ettől függetlenül piszok élvezetes és izgalmas, egész jó storyline-al és tele igen beteg külsejű teremtményekkel.
0
2013. április 6., szombat 19:03
Ha a gondolkodós-keresgélős játékmenetet keresed, akkor az RE5 utáni részekkel nem is érdemes próbálkoznod, ennek a stílusnak emlékeim szerint a 3. rész volt az utolsó darabja. Onnantól akciósorozattá vált az egész.
Sőt, tulajdonképpen évek óta nem találkoztam igazi "gondolkodós" játékmenettel, talán még a Dead Space volt emlékezetes, mert bár az is egy TPS, de legalább van "cidri".
0
2013. április 6., szombat 11:14
Resident Evil 5 Gold edition

Vegyes érzelmekkel raktam le a kontrollert. Szeretem a Resident játékokat ( bár még messze nem játszottam ki mindet ), elsősorban a gondolkodós, keresgélős játékmenet miatt. A nyomasztó, sötét atmoszféra, a durvábbnál durvább kinézetű bizarr karakterek mind emelik a játék élvezeti faktorát. Míg eljutsz A-ból B-be, be kell járnod egy egész labirintust, hol házakban, hol szabadtéren keresgélve, olyan dolgok után, amik nélkülözhetetlenek a továbbjutáshoz. Ergo: sokszor kell használni a szürkeállományt.

Ám ez ebben a játékban nem így van.

A nyomasztó, sötét atmoszféra felejtős, hisz majd végig fényes nappal bolyongunk ( Afrikában!! ), durva, bizarr karakterekben nincs hiány, kapunk eleget. Kezdve a gatlinges négertől, a láncfűrészes négerig. Igen, hisz Afrikában járunk, minden zombi ( vagyis inkább fertőzött, mert végig zombi hiányérzetem volt, míg játszottam ) színesbőrű. Néger, vagy arab. ( Ha jól tudom ezért a készítőket is érte kritika.) De végül is Afrikában vagyunk, nem várhatunk svéd zombikat, nem igaz?

Az A-ból B-be való jutás itt is adott, csak a labirintus redukálódott le folyosóra. Az egyértelmű, egyszerű feladatok teljesítése ( másodlagos szempont ) nincsenek túl nagy kihatással a továbbjutásra. Marad a gyilok, a hentelés, ám abból annyit kapunk, hogy azzal három másik Resi játékot meg lehetett volna tölteni.

A legnagyobb probléma mégis az, hogy nem egyedül játszunk. Segítőtársat kapunk, Sheva Alomar személyében, aki sokszor inkább csak hátráltatja a játékmenetet. Mikor rejtőzködni kéne, el kezd tüzelni a főgenyára, aki persze rögtön észrevesz, folyamatosan a célkeresztben áll, összeszed olyan dolgokat, amit nem tud használni, aztán támadás közben a valós idejű inventoryban lehet cserélgetni... Sokszor én magam lőném le, ha nem lenne rá szükség.

Miután teljesítettünk küldetéseket, kapunk plusz karaktereket, öltözeteket, és két két bónuszpályát, a Lost in nightmares-t, és a Desperate escape-et. Utóbbi szintén csak a gyilokról szól ( azt a jelenetet mutatja, hogy miután megmentettük Jill Valentine-t, hogy kalandozik Josh-al miközben mi a főjátékot játsszuk ). Viszont a Lost in nightmare visszahoz valamit a Resi játékokból. Sőt! Miközben játszottam vele, olyan érzésem volt, mintha az AITD és a RE keveréke lenne a játék. Itt kevés a hentelés, és inkább kutatni, gondolkodni kell. Chris és Jill utolsó kalandját meséli el, Mikor Jill Christ megmentve a mélybe veti magát Veskerrel, afféle modern kori Dugovics Tituszként. A kiegészítő játék nagyon jó. Egyetlen óriási hibája van: rövid.

Ám annak ellenére, hogy ennyire savaztam a játékot, messze nem unalmas. A grafika szép, a karakterek hihetően mozognak, a játékélmény jó, ha nem is maradandó. Összességében nem bántam meg a vételt, csak mintha nem is Resi játékkal játszottam volna.

0
2013. március 5., kedd 19:53
A gyíkoknál tényleg ötletes volt.
A Fahrenheit-et nézegettem én is, de sajnos PS-re nem adták ki ( tudom, régi már ) szgépen pedig nem szeretek játszani. De ahogy olvastam jó cucc lehet az is.
A The last of us is jó lesz, ahogy nézegettem, azzal is jó lesz játszani. Meg a Rambo-ra vagyok kíváncsi, mit hoznak ki belőle. De az új Aliens is csikál valami veszettül, úgyhogy addig úgysem nyugszom míg meg nem lesz. :)
0
2013. március 5., kedd 19:37
A "rázogatás" nekem is furcsa volt elsőre, viszont ezt találtam a legnagyobb bulinak, mondjuk amikor a Gyíknál így kellett megtalálni a kulcsot:). Nekem a szögben megbillentés ment nehezen, kész csoda, hogy a Medvét sikerrel be tudtam fejezni:).

Óóó, a kedves Perverz Tata, annak milyen ujjongással állítottam a hátába a sarokcsiszolót:)!

A Beyondot én is néztem már; az biztos, hogy lenyűgöző lesz, de kicsit félek tőle, hogy a történetben nem tudnak majd ekkorát ugrani, hiszen az alapok és a hangulat elég hasonlók. Sőt, már a Fahrenheit is ilyen volt...
0
2013. március 5., kedd 19:33
Azt még hozzátenném, hogy a díler és a vallási örült is véletlenül lett lelőve ( na jó a díler talán nem annyira, csak a gyors döntés miatt, hirtelen nem is tudtam mit csinálok. ). Sőt, mikor a magánnyomozóval a vízbe estem a kocsival, először nem tudtam megmenteni a csajt, ezért gyorsan kikapcsoltam a gépet, nehogy mentsen és megcsináltam újra. Tanultam a hibákból. Tehát majdnem a prosti anyuka is meghalt. A vallási fanatikus lelövése után tök rossz érzés volt, hogy megmentettem a rendőrnyomozót, mikor már az eleje óta ellenszenves volt. De másodjára már tudom mikre kell figyelni, így biztos jobb lesz a befejezés. :)
0
2013. március 5., kedd 19:24
Tényleg, a dílert is lelőttem. Az építész fia nálam is megmenekült. Csak mikor kimentem vele a dokknál a fiú megmentése után, akkor, mivel már nagyon sérült volt a sebesülés miatt ( lógott a keze ) a genya rendőrnyomozó azt hitte fegyver van nála és tűzparancsot adott.
A boltban a rablót sem öltem meg, csak leütöttem a magánnyomozóval.
Az ügynököm nekem is összeroppant, a rendőrnyomozót vádolta meg, aztán elküldték valami foglalkozásra, hogy leszokjon és helyrerázódjon.
A csajt valami beteg Mengele utánzat nyírta ki nyomozás közben a háza pincéjében. Pedig valami Jehova tanúja :) kétszer is jött ( persze azt is megölte ), lett volna idő megmenteni, de rázni kellett a sixaxis-t és ez nekem még baromi szokatlan. Másodjára már jobban fog menni. De előtte kinyomom a Resi 5-öt és tervbe van a Kane & Lynch megvétele is, no meg az L.A. Noire.
Szóval azt mondod mindig a magánnyomozó lesz a hunyó? Azt hittem ez is változhat.
A Beyond Two Souls-ról olvastál már? A trailerek alapján az is elég mokány játék lesz.
0
2013. március 5., kedd 18:50
Ehhez képest happy-rózsaszín:).

A magánnyomozó szerepe mindig ugyanaz, de ő nálam a dokknál halt meg, miközben az újságírónővel vívott élet-halál harcot. Az építész túlélte, megmentette a fiát, úgy, hogy minden origamis küldetést megcsináltam a cápást (lődd le a dílert) kivéve. A végén összejöttek az újságírócsajjal és boldogan éltek, amíg meg nem stb.. Godry apját megmentettem, ahogy a fanatikus dilinyós is túlélte (jól jöttek a lassú reflexek:)). Az ügynök viszont nem élte meg a végét, túlterhelte az agyát a drog és az ARI, miközben a nyomokat próbálta meg összefésülni a fináléban.

A csaj hogy halt meg?
0