Természetesen Kratos nem a story módban van. Hanem játszható karakter "only PS3":)
0
2011. április 27., szerda 23:11
6264
a Soul Calibur:Broken Destiny-ben is. ;)
ahhoz képest ,hogy egy antihős,elég népszerű lett. :D
0
2011. április 27., szerda 23:06
608
Már csak Kratos miatt aki vendégharcos benne:D
0
2011. április 27., szerda 23:05
608
Új Mortal Kombat? Kinek jött be? A Story mód nagyon ötletes volt számomra.
0
2011. április 27., szerda 23:01
6264
GOD OF WAR:GHOST OF SPARTA (PSP):
mit is mondhatnék ? egyik szemem sír...
úton az NGP a Sony következő generációs marokkonzolja (ami a hírek szerint egy kisebb atomerőmű lesz),de az igazi gyöngyszemek most látnak csak napvilágot PSP-re.
valahogy úgy éreztem a Sony évekig afféle mostohagyermekként kezelte a PSP-t.Óriási lehetőségek voltak/vannak benne,de mintha csak mostanság,azaz a kis handheld konzol lefutási időszakában jönnek ki rá végre olyan minőségű,mennyiségű és tartalmú húzócímnek,amiket már hosszú évekkel ezelőtt is megérdemelt volna.
de sebaj,mert a Ghost Of Sparta újabb ragyogó PSP exkluzívként és egy rendkívül jól sikerült God Of War játékként épülhet be Kratos lassan már családregénnyé avanzsált,véres küzdelmekkel teli sorozatába.
a God Of War:Ghost Of Sparta az első PS2-es God Of War játék kvázi "folytatása" ,s egyben remek epikus előjátéka a fenomenális 2. résznek.a grafika még szebb ,mint PSP-s elődjéé (pedig a Chains Of Olympustól is letettem anno a hajamat) ,a játékidő hosszabb lett,az ellenfelek erősebbek,a bossharcok bitang nehezek (normal fokozaton legalábbis) és nagyon látványosak,egyszóval mindenben több és jobb lett.
10/10
0
2011. április 19., kedd 13:57
958
Bezony ám :)
0
2011. április 19., kedd 13:39
6264
ez van Dreamcastre is ám ! anno azon találkoztam vele elsőízben.jó kis stuff. :)
0
2011. április 19., kedd 11:54
958
Nyami, ez felkeltette az érdeklődésemet :), asszem az alábbi klasszikust előásom ma:
:)
0
2011. április 19., kedd 11:50
958
A Condemned szintén nagy kedvenc. A fegyverhasználaton túl nekem nagyon bejött még a nyomozásos szál is. Érdemes kipróbálni a 2. részt PS3-on (csak arra jelent meg). Sajnos nem éri el az első rész szinvonalát, de azért hozzá a parás/beteg hangulatot és a nyomozási szál sem tűnik el teljesen. Abban szintén egyetértek veletek hogy a legutolsó igazán ötletes FPS a Bioshock volt, a COD, MOH, Crysis, stb. hangulatban/sztoriban nem tudott felérni vele. Argento barátom, a Devil May Cry abszolút tökéletes választás, én is ugyanúgy odáig vagyok ezért az apritós játékokért, lásd Splatterhouse a múltkor :).
0
2011. április 19., kedd 11:19
1729
én csak a 3-4-el játszottam de imádom mindkettőt, többször is végigtoltam őket
zene, grafika, történet, karakterek mind a helyén vannak én egy kicsit bántam hogy dante csak másodhegedűs lett a 4. részben, de nero sem sokkal marad el mögötte - a devil triggere nagyon király, csakhát dantenak ugye 5 stílusa van amivel változatosabban lehet hentelni
a reboot meg szóra sem érdemes, hozza azt az elbaszott mai trendet, hogy emos buzit csinálnak danteból
0
2011. április 18., hétfő 23:05
376
A Condemned tényleg elég innovatív....már ami az eszköz/fegyverhasználatot illeti: a szöggel kivert lécek eléggé drasztikusak voltak. No meg a hangjuk...Ott nagyon jól sikerült az arányokat eltalálni, mindig épp annyi lőszere volt az egyszeri usernek, hogy a legszorultabb helyzetekből ki tudja vágni magát, a többire meg ott voltak a lécek, vízvezeték csövek és társaik...
0
2011. április 18., hétfő 23:02
376
Nem tudom megunni a műfajt. A CoD MW1 az abszolút, megunhatatlan kedvencem, ugyanakkor a CoD Black Ops elvette a kedvemet a teljes áron történő vásárlástól....Csak én érzem úgy, hogy sokat markoltak és keveset fogtak vele a készítők? Az MW2 sztorija még rendben volt, kellően csavaros, de nem túlbonyolított, míg a Black Ops néha már már balladisztikus volt a hosszú-hosszú átvezető videóival, bár kétségtelen a hidegháborús feelinget jól hozta. Az új Medal of Honor viszont nagyon tetszik, különösen a Chinook helikopterrel történő zuhanás hagyott bennem mély nyomokat. Viszont ezeketa közhelyszámba menő, klisészerű, kötelező járműirányítós részeket rühellem.
0
2011. április 18., hétfő 22:46
6264
"A Bioshock a pályák stílusában pedig verhetetlen..."
igen,igen... :)
aminél nagyon tetszettek még a pályák és hasonlóan hangulatos volt,az a Painkiller és a hivatalos kiegészítője a Battle Out Of Hell volt.
persze ,azt még a People Can Fly csinálta,nem azok a félamatőrök,akik az újabb részeket (Overdose és bughalmazos tsai) fo**ák ki magukból bérmunkában. :)
0
2011. április 18., hétfő 22:43
4595
Egyik sem szigorúan vett FPS, de nekem mostanában a Mirror`s Edge és a Condemned tetszett a legjobban. A Bioshock a pályák stílusában pedig verhetetlen...
0
2011. április 18., hétfő 22:41
6264
ma ennek kezdtem neki(újra),ki ismeri ? :)
ILLBLEED:
egy nagyon hangulatos kis horrorjáték,egy vidámparkban játszódik.néhol elég ijesztő. :O
komolyan mondom örülök,hogy PC-re csinálnak emulátorokat,mert mikor behalt a Dreamcast konzolom (RIP),azt hittem soha nem fogok tudni ezekkel a klasszikokkal újra nyomulni,hisz PC-re nagyon kevés konzolos átirat jelent/jelenik meg.
akinek van egy P4-es gépe és legalább 2 GB ramja ,meg egy minimum 128 megás videokarija ,az ugorjon neki ezeknek a régi stuffoknak(nullDC és Demul emulátorok már rengeteg Dreamcast játékot futtatnak),mert rengeteg jó és emlékezetes pillanatot fognak okozni. :)
azért behidalok,hogy még mai szemmel nézve is ,hogy tud kinézni 1-2 régebbi konzolos cucc:Shenmue 1-2 vagy Soul Calibur pld...
0
2011. április 18., hétfő 22:32
6264
a 2. rész azért már messze nem volt olyan jó. ;)
0
2011. április 18., hétfő 22:31
6264
én a DMC 3. részével ismerkedtem meg PS2-őn elsőízben,a sok rajongó által legendásnak tartott első rész mára újonnan már beszerezhetetelen idehaza,így a PCSX2 emuval kezdtem el tolni,de nekem az túlzottan a RE játékokra hajazott (persze gótikus tálalásban),így abba is hagytam,annyira nem jött be.
a 3. részt - ami prequelnek készült - viszont imádtam,a harc pörgős és a piszok nehéz bossharcok tartogattak benne kihívásokat.
a 4-ik rész végre meghozta a vérfrissítést és egyben a legjobb főkaraktert is Nero személyében.nem bántam,hogy Dante itt már csak másodhegedűs és nem róla szólt minden.tényleg ez a legjobb DMC játék,amit valaha csak készítettek. :)
kár,hogy rebootolják az egészet most.az új Dante inkább néz ki valami szerencsétlen narkós emósnak,mint egy kardforgató hősnek...már a trailere sem tetszik.
0
2011. április 18., hétfő 22:20
1193
bizony, a Bioshock tényleg csúcs. csak pár hónapja ismerkedtem meg a játékkal (szégyen tudom :) és teljesen beleszerettem. a második rész is rendben van, de a Minerva s Den DLC közel ugyanolyan ütősre sikeredett mint az első rész szvsz.
0
2011. április 18., hétfő 22:20
1729
ebből nem lehet kinőni szerintem a dmc4 a kategóriáján belül a csúcs
0
2011. április 18., hétfő 22:11
6264
az FPS vonalból egyre jobban kiszerettem az évek alatt.
míg a Quake 3. (na meg a Team Arena) és az Unreal Tournament meghozta hozzá a kedvemet,úgy az utóbbi évek klónjátékai le is vették tőle.az utolsó igazán jó és hangulatos fps (szvsz) a Bioshock első része volt.
nagyon nem tudnak már újat mutatni ebben a műfajban...
0
2011. április 18., hétfő 22:05
376
A Killzone tervbe van véve, (a KZ2-t nagyon szerettem) sőt a Crysis is, de mostanában úgy vagyok vele, megér néhány hónap várakozást az, hogy kissé barátibb áron tudjam megvásárolni a játékokat. FPS vonalon a Fear3 is erősen várólistás nálam amúgy.
0
2011. április 16., szombat 22:48
6264
ma vettem egy ilyet (creeper kolléga rá a tanú :D):
azért csak ki kéne már nőni ezekből a fránya hack and slash játékokból. :)
0
2011. április 14., csütörtök 20:18
958
Igen, tulajdonképpen az elmúlt években nagyon jól továbbfejlesztették a PS3 koncepciót és mára már tényleg a maximumot hozzák ki a hardverből. Persze még mindig a PC adja a legszebb grafikai hatást de ehhez aztán kell az izmos hardver :). A CoD-ot én sem zártam a szivembe, az Avp pedig ennyiért szinte ajándék :). A friss ujdonságok közül tudnám még ajánlani a Killzone 3at illetve a Crysis 2őt, itt aztán lehet látni hogy mire képes a Ps3 :).
0
2011. április 14., csütörtök 13:40
376
Én pont fordítva voltam vele: elsősorban játszani vettem, aztán kaptam rá a BD filmekre. (oké, egyelőre eléggé andante, még csak 6 db van) Én sem bántam meg a konzolt: abszolút megérte, - főleg, hogy PC vonalon egy vagyon a gépbővítés, annyit nem ér az egész - bár a játékokat leginkább tényleg csak használtan éri meg beszerezni. Úgy viszont simán: az Avp-t vettem legutóbb 4k-ért, annyit bőven megért. Viszont a CoD Black Ops csalódás volt, pláne teljes áron:-(
0
2011. április 14., csütörtök 12:46
958
Nekem a PS3 az első (és lehet hogy egyben utolsó) konzolom, abszolút nem bántam meg a vételt. Elsősorban a Blu-ray lejátszás miatt vettem meg, aztán kezdtem el játszani is vele. Ahogy Argento barátom emlitette gazdaságossági mivoltát, érdemes támaszkodni a használt játék piacra, nagyon jó áron nem túl régi stuffokhoz már hozzá lehet jutni.