Keresés

konzoltopik (ps/xbox/wii/ds/gc/stb)

2011. február 11., péntek 21:25
Mindenképp ajánlom. Szólj ha kipróbálnád, kölcsönadom :).
0
2011. február 11., péntek 18:29
"Ha azt mondom stilusra God of War akkor asszem mindenkinek beugrik a vonatkozó játékmenet."

Akkor számomra nem kérdés,hogy bitang jó lehet.Imádom a GOW sorozatot. :)
0
2011. február 11., péntek 17:26
Nos ebbe a topikba nem igazán szoktam irni de jó pár havonta elkap a hév és beszerzek ill. végigtolok Ps-en egy-egy játékot. Gondoltam h megosztom veletek a legutóbbi élményemet:

SPLATTERHOUSE

Igazándiból ha most hallottam volna elsőre hogy Splatterhouse akkor valószinűleg megvonom a vállam. DE..., homályosan jött vmi nosztalgikus érzés és kisebb gondolkozást követően felugrott előttem egy kép: vmikor a 80as évek végén a Vidámparkban vadul püfölök egy gépet ahol egy maszkos fickóval kell irtanom az ellent vmi romos kisértetjárta házban. A hangulat iszonyat cool volt és a játék brutálisan nehéz volt, ráment a teljes zsebpénzem. Ennél többet csak egy gépbe dobáltam be anno : Cadilacs and Dinosaurs... Szóval láttam hogy érkezik PS3ra a remake, le is csaptam rá izibe (nem volt könnyű itthon felhajtani mivel hivatalosan meg se jelent), lássuk hogyan jártam...

Ha azt mondom stilusra God of War akkor asszem mindenkinek beugrik a vonatkozó játékmenet. Megyünk lineárisan, ütünk-vágunk mindenkit ahol érünk, kombózunk, szedjük fel a HP-t és a cuccokat, upgradelünk, az ellenfeleket/bossokat pedig speckó mozdulatokkal kivégezhetjük (ezek után persze extra javadalom és animáció jár)...
Ez mind szép és jó, de kell köritésként egy történet is. Rick barátnőjével éppen Dr. West házában jár hogy infot gyűjtsenek és néhány képet készitsenek tanulmányukhoz. Volna itt nagy szerelem, leánykérés stb. de váratlanul megjelenik Dr. West, Ricket lekaszabolja egy általa idézett szörny, barátnőjét pedig elarbolja az őrült doki, emberáldozat céljából. Ricket az utolsó pillanatban megmenti egy furcsa antik maszk a halál torkából. Egyesülvén vele hősünk kétajtós szekrény méretű izomkolosszussá válik és kalandra kel szerelme kiszabaditásáért...
Innen kezdődik a játék, ahol a West Manorból kiindulva kell átvágnunk magunkat megannyi rémisztő, lázálmokkal teli helyszinen és kreatúrán. A hangulat sztem remek, már-már a beteg jelzőt is rá lehet aggatni. A pályák eléggé lineárisak (DE, néhány alkalommal megelevenedik a klasszikus balról-jobbra scrollozó menet a 3D helyett ami nagyon megdobja a nosztalgikus hangulatot) , de megfelelően nehezek és mindenek előtt rémisztőek (a teljes sztori természetesen menet közben bontakozik ki). A grafika ás a hanghatások teljesen rendben vannak, megadják a kellő hangulatot. Az irányitás is teljesen korrekt, kis tanulással hatékony kombók tömkelegét vihetjük be és szerezhetünk extra pontokat, amiket aztán fordithatunk képességeink fejlesztésére. Külön hangulati elem a gyűjtögetés, ahol különböző cuccokat (barátnőnk pucér fényképeinek a darabjai, hangfelvételek a doki őrült kisérleteiről, stb) szedegethetünk össze, szépitve a játékban elért statisztikákat (Trophy gyűjtemény van). SŐT, a játékot végigtolva rejtett extraként unlockolhatjuk a klasszikus játékokat (3 rész) is, igy még azokkal is játszhatunk megint (borzasztó nehezek).
Összességében nagyon kellemes-borzongató játékba futottam bele. Ajánlom mindenkinek akinek bejön a God of War stilusú hentelés és anno temérdek zsebpénzt dobott bele a játékteremben :). Egy nyugodt 10/7.

Természetesen már megvannak a következő tesztalanyok is, ime egy kis kedvcsináló:
http://www.gametrailers.com/video/return-of-duke-nukem/709618
http://www.gametrailers.com/video/be-strong-crysis-2/710063

0
2011. január 18., kedd 9:25
PS3-ra ajánlana nekem valaki jó deszkás és/vagy snowboardos játékot?

PS2-re Tony Hawk-ot, és SSX-et toltam még anno, de most nem vágom, hogy mit érné meg elkezdeni...
0
2011. január 1., szombat 21:23
Eladó PS3 játék:

The Simpsons Game (új) – 3000 Ft (Ajánlott postaköltséggel)

szabimf@gmail.com
0
2010. december 2., csütörtök 22:49
Eladó ps3 játékok:

Little Big Planet - 5000
Burnout Paradise - 3500
Def Jam Icon - 2500
Fight Night 4 - 5500
NBA Live 09 - 3000
Stranglehold - 2500
Motorstorm - 2500
Gran Turismo 5 - 12000 (Bontatlan, fólia minimálisan sérült)

Valamint egy Blu-ray film:
Jégkorszak 2 - 4000 (Szinkronos)

A játékok bontottak de kitünő állapotban vannak (kivétel GT5)!
0
2010. december 2., csütörtök 20:56
Eladó ps3 játékok:

Little Big Planet - 5000
Burnout Paradise - 3500
Def Jam Icon - 2500
Fight Night 4 - 5500
NBA Live 09 - 3000
Stranglehold - 2500
Motorstorm - 2500
Gran Turismo 5 - 12000 (Bontatlan, fólia minimálisan sérült)

Valamint egy Blu-ray film:
Jégkorszak 2 - 4000 (Szinkronos)

A játékok bontottak de kitünő állapotban vannak (kivétel GT5)!
0
2010. november 29., hétfő 19:16
psp-re van két promós játékom:
- Everybody s Tennis
- Modnation Racers

mivel nekem nincs kézi konzolom, így ingyen (+postaköltség :) megválok tőle, amennyiben vki használná is. sok értelmét nem látom, h itthon hever, pénzt meg nincs pofám kérni érte. De ps3 játékot elfogadok, ha van valaki másnak is önzetlenségi rohama :D
0
2010. november 28., vasárnap 15:02
Call of Duty: Black Ops. Játéktesztecske.

11.000-ért viheti az, akinek kell.
0
2010. november 28., vasárnap 1:21
nos, valaki már megvette a gt5-öt? én tervezem, de azért érdekelne pár embernek, milyen benyomása van róla.
0
2010. október 23., szombat 20:53
SziaStoke!

Kérdésem: NBA live 10-em van XBoX*ra, s meg szokott állni, úgy fél másodpercre, meccsenként kb 5-ször (8perces negyedek), persze a hang megy tovább. olyan, mintha lemezolvasás miatt állna meg a kép egy pillanatra.

Keresem:
WWE Legend of Wrestlemania xbox játékot...megvételre!
0
2010. október 14., csütörtök 12:03
Budapesti átvétellel eladó egy 2010. áprilisában vásárolt, Jasperes, flashelt, 120 GB-s fekete Elite.
Bannolva nem volt, tökéletesen működik, alig volt használva, mert inkább az eredeti játékokat nyúztam a másik gépemen.
Kontrollert venni kell hozzá, viszont adok hozzá minden kábelt, tápot, nagyjából 200 darab papírtokos játékot, és pár eredetit is (Halo 3, Halo ODST, Halo Reach Limited Edition, Pure/Lego Batman bundle, The Saboteur).
Azt hiszem, ennyivel játékkal élete végéig elvan az, aki megveszi.

Ára: 70000 forint.

Email: bojtosgabor@gmail.com
0
2010. október 12., kedd 14:50
A lényeg hogy megoldódott:)!!!
0
2010. október 12., kedd 14:44
Köszi, közben kiderült, a fő baj, hogy lemerült az elem, de annyira nem, hogy más ne működjön vele.:D
Mire rájöttem...
0
2010. október 12., kedd 10:02
Próbáld meg újra regisztrálni az accessory setting-be...ott kiírja mit kell csinálni!
0
2010. október 12., kedd 4:22
PS3 remote controler-emet nem akarja felismerni a gép, a papírokat elpakoltam és nem találom.
Segítene valaki?
0
2010. szeptember 11., szombat 13:45
köszi
0
2010. szeptember 11., szombat 13:18
a prototype is elég hentelős.
0
2010. szeptember 11., szombat 12:33
Chaos Legion
Onimusha 3
0
2010. szeptember 11., szombat 12:31
nem konzol de azért megkérdezem: milyen devil may cry 3-4-hez hasonló hentelős játékokat adtak pc-re?
0
2010. szeptember 11., szombat 12:05
akkor köszi, maradok a bontatlan slimnél.
0
2010. szeptember 11., szombat 11:49
Volt nálam ilyen gép kölcsön és igencsak illúziórombolóan néztek ki rajta a PS2 játékaim(még felskálázva is).

De ha ez a mérvadó,akkor válaszd azt.
0
2010. szeptember 11., szombat 11:47
hát nyilván, csak a 60gb-os tud ps2-es játékokat is játszani.
0
2010. szeptember 11., szombat 11:42
4000 Ft-on nem vacakolnék...

nyilván az újat.
0
2010. szeptember 11., szombat 11:38
Sziasztok!
Szerintetek egy playstation 3 60gb-os használt, de teljesen jó állapotú gépet 38000Ft-ért érdemes venni, vagy pedig egy slim-et, teljen bontatlanul 42000Ft-ért?
0