Keresés

konzoltopik (ps/xbox/wii/ds/gc/stb)

2010. február 9., kedd 8:16
a részemről megvárok egy mindenki által leszedhető demót vagy magát a játékot (első körben kölcsönben, természetesen), ahogy olvastam, elég sok vacakolást igényel a demó begyűjtése. amúgy is halomban állnak az érintetlen játékok, mióta csak a MW2 multi megy. :)
0
2010. február 9., kedd 5:18
Heavy Rain demót teszteltétek?

Első blikkre az R2-s sétát leszámítva nagyon jó sztem, de nálunk valszeg nem lesz rekorder. Túlságosan beszélgetős, úgyhogy az angolt nem annyira beszélőknek nem fog tetszenni (a magyar feliratos lobbizásból nem lett semmi?), viszont az interaktív film ötletéért rajongók odáig lesznek :)
0
2010. február 5., péntek 14:43
Az AVP-re tényleg sokat (alsó hangon 20-25 perc) kellett várni, de nekem rohadtul bejött. Teljes áron én is kihagyom, de majd tavasz végén-nyár elején tuti kilövöm. Sajnos a single állítólag nagyon rövid, engem meg igazából a érdekel :(
Ha tudsz, vágódj hozzá egy 5-7 emberes csoporthoz, az nagyban növeli az esélyeidet. Kár, hogy nem voltál fent, amikor mi játszottunk behívtalak volna.

A BC-ből már az első se tetszett (csak demóztam azzal is), a második már nem is nagyon érdekel :P
0
2010. február 5., péntek 12:23
avp el sem indult, annyit nem ért h várjak.
a bf: bc2 meg elsőre ronda. másodikra hangulatos. harmadrész ronda és idegesítően bénáztak a tobbiek [pedig az elso résszel se játszottam].
egyelőre teljesárú nem játszik.
0
2010. február 4., csütörtök 20:28
UK store-on az AVP és az új Battlefield demója!
0
2010. február 4., csütörtök 20:14
Eladó, ps3-ra

Need For Speed Undercover
Dark Kingdom
The Darkness

csanapeti@gmail.com
0
2010. február 4., csütörtök 18:22
"...csak set 1-es kártyákat tudsz használni, a set 2 és set 3 as kártyákat csak akkor ismeri fel ha pénzért letöltöd hozzá a dlc-t a store-ról"

Azért ez mekkora buziság már...
Utálom a DLC-ket :P
0
2010. február 4., csütörtök 16:24
Az ingyen volt. Grat. :)
Sajnos leírni tényleg bonyolult, de ha ráérzel már egyszerűen fog menni. Arra viszont figyelj, hogy alapon csak set 1-es kártyákat tudsz használni, a set 2 és set 3 as kártyákat csak akkor ismeri fel ha pénzért letöltöd hozzá a dlc-t a store-ról. Ha kérdésed van szívesen válaszolok de a játék magyarázatába nem mennék bele, mert amit én letöltöttem az több mint 10 oldal tehát nem lenne egyszerű elmagyarázni. Az alapja az, hogy van 9 mező és amelyik játékos birtokolja több mint a felét, tehát 5 mezőt az nyer. Ez eddig az amőbás alap, viszont a lerakott kártyák támadni is tudják egymást és itt jön be a sakk rész. Körökre van osztva. Minden körben kapsz 2 pontot amit felhasználhatsz , hogy lényeket idézz a mezőkre különböző erősségű, tulajdonságú kártyákkal viszont az erősebb kártyák megidézése több pontba kerül egészen 1 pontosaktól (alap lapok) a 9 pontért megidézhető istenekig akik akár az egész pályát le tudják takarítani neked. Össze kell állítani egy 30 lapos paklit ezekkel a lényekkel + varázskártyákkal. Kezdetben felhúzol 5-öt, majd minden körben 1et. Ezeket kell úgy lepakolni, hogy te birtokolj 5 mezőt a győzelemhez. Minden egyes lapnak saját külön tulajdonságai vannak tehát meg kell ismerni az összeset. Elég nehéznek tűnik elsőre, de bitang jó ha belejössz.
0
2010. február 4., csütörtök 15:40
komplett volt :)
szal van leírás neten. akkor keresek. köszi addig is.
0
2010. február 4., csütörtök 15:35
5 Fontért volt Eye of Judgment? Az komoly. Remélem nem csak a lemez hanem a komplett box, mert állvány és kártyák nélkül játszhatatlan.
Sajnos annál sokkal bonyolultabb a játék, hogy el lehessen mondani, de én anno találtam a neten hozzá magyar leírást ami mindent elmagyaráz. Nagyjából egy amőba és a sakk keverékeként tudnám leírni. Ha összeállítottál egy jó paklit akkor vegyél fel és nyomhatunk 1et egymás ellen. :) PSN id-m: spongya79
0
2010. február 2., kedd 21:53
Annyiért a hülyének is megéri. Talán nekem is jut majd :P
0
2010. február 2., kedd 21:05
nos. megvan. épp az Eye of Judgement-hez lett meg. 5L -ért nem volt szívem otthagyni.
a kamera külön többet ér :)

ha van pár szabad perced esetleg elmondanád, linkelnéd h hogyan is kell játszani? :D
0
2010. február 2., kedd 15:03
utánanéztem. köszi.
már akár pc-hez is lehet használni. :)
0
2010. február 2., kedd 13:57
Nekem van. Eddig nem sok játék használja, de amivel vettem, az Eye of Judgment rohadt jó játék. Nézz utána ha gondolod. Amúgy a mikrofon részét lehet használni headset helyett, úgyhogy még arra is jó.
0
2010. február 2., kedd 2:27

Nazi zombies rip-off az AVP-ben!
0
2010. február 1., hétfő 17:13
Én csak az EyePet-et, és egy PSN játékot (aminek nem emlékszek a címére) ismerem, amihez jó, de egyik sem kihagyhatatlan, számomra legalábbis.
0
2010. február 1., hétfő 16:29
Playstation Eye-t használ esetleg vki?
érdemes-e ill. játékok hogy használják ki?
0
2010. január 30., szombat 18:41

Wesker has big balls!
0
2010. január 29., péntek 13:15
Úgy gondolom képekkel jobban illusztrálható egy gyűjtemény,úgyhogy kattintgattam egy párat ma.

PSP játékaim:

Gamecube (GC) kolleksön:

PS2 részleg:

A PS2 díszdobozban a Soul Calibur 2. és a Final Fantasy X-2 játékok vannak.

PC-s játékok (ezekből egy pár,csak a szebb és kedvenc kiadványok):

Díszdobozok:

Normál:

Konzoljaim (mindkettő limitált széria volt):

Sajnos a PS2-őm doboza már nincs meg. :(

Játék (ezekből) ALL TIME kedvencek:

Final Fantasy X. (PS2)
Baten Kaitos 1-2. (GC)
Resident Evil Rebirth (GC)
Silent Hill 2:Director s Cut (PC)
God Of War:Chains Of Olypmpus (PSP)
Silent Hill Origins (PSP)
God Of War 1-2. (PS2)
Grandia 2. (PC)
Command And Conquer:The First Decade (PC)
Command And Conquer:Tiberium Wars (PC)

Akárcsak a filmgyűjteményemben itt is erősen dominálnak a horrorjátékok.Meg persze az RPG-k amik abszolút a kedvenc játékműfajomat képviselik. :)
0
2010. január 29., péntek 8:27
valamelyik mediában vagy saturnban láttam 3e-ért, majdnem megvettem újra.

elég csúnya játék (főleg egy unchartedhez mérten), viszont méretes fun, ugyanis mindent, de mindent szét lehet benne lőni, ezzel s a kb. 32429383-as bodycountjával át is hozza a john woo-filmek hangulatát. :) szóval szerintem érdemes bepróbálni.
0
2010. január 29., péntek 7:25
jovan na, meg koran van. ;) (vagy inkabb mar keso?)

kb. amugy harom lenne, pont azert kerdeztem. de az uncharted most ugyis olyan magasra tette a mercet, hogy utana minden csalodas.

meg nem regeltem amugy.
0
2010. január 29., péntek 7:14
Az Stranglehold :)
Nekem megvolt, kb. 8 percig volt a gépben. Viszonylag hamar, az első nagy lövöldözésben ráuntam, úgyhogy inkább elpasszoltam. Ha mindenáron ki akarod próbálni, 3k-nál többet ne adj érte, simán ki lehet fogni 2-2,5-ért is.

A Store-ra regisztráltál már? Onnan le tudnád szedni mindkettő demóját, bár az NHL-ből asszem csak a legújabb van fent.
0
2010. január 29., péntek 6:53
szerintetek a strangehold meger egy probat?
az nhl 2009-nek (ea) vegre van nem koze a jegkoronghoz?
0
2010. január 25., hétfő 22:10
Feltörték a Playstation 3-at

"A 19 éves Hotz saját bevallása szerint öt hetet dolgozott a törésen, amiben hardveres buherálás és szoftveres támadás egyaránt szerepel. A hacker saját bevallása szerint még nem jutott be a PS3 minden védett rendszerébe, így a rendszermemóriába sem, de arra már sikerült rávennie a gépet, hogy a másolt, illetve a Playstation2-es játékok futtatását ne blokkolja."
0
2010. január 23., szombat 11:24
És még én sem játszottam velük mióta megvettem tôled. :] (Resi 1, 2)
0