Keresés

konzoltopik (ps/xbox/wii/ds/gc/stb)

2009. december 4., péntek 10:54
Eladó

XBOX 360-ra

Doom3
Tekken 6
Wolfenstein
Left4dead
Crash Mind Over Mutant
X-Men Wolverine
Batman Arkham Asylum
x-Men Legends II
Star Wars Lego The Original  Trilogy
0
2009. november 1., vasárnap 18:32
Nem hinném, hogy lesz. Viszont a graf teljesen oké ha ki van kapcsolva a motion blur. Tessék bátran megvenni:)
0
2009. november 1., vasárnap 17:23
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy a Tekken 6-ból lesz-e játszható demó PS3-ra valamikor?
Amiket láttam videókat, az alapján a grafika nem győzött meg, ki kellene próbálni :D

Előre is köszi a segítséget
Enny
0
2009. november 1., vasárnap 16:52
szólóban próbáltam eddig - 10 kör.
0
2009. november 1., vasárnap 16:48
Szar gépeink vannak, úgyhogy a játék csak konzolon jöhet szóba. Olyan nehéz az életünk :(

Meddig jutottál el szólóban/csapatban? Nekem szólóban a rekord 8 kör volt, párosban pedig nemrég hoztunk össze 11-et, de ott a második hullámban le is mészároltak :D
0
2009. november 1., vasárnap 11:13
ááá...
csak mert pécén nagy vagyok benne.. ;-))
0
2009. november 1., vasárnap 8:04
Fúú ,de csúnya képek !
Phű,phű   ;-)
0
2009. november 1., vasárnap 7:17
ühüm /ps3 :)
0
2009. október 31., szombat 19:36
gondolom csak konzolhoz kerestek "egyént".
vagy nem?
0
2009. október 31., szombat 19:33
god of war 3, playstation 3 demo, ingame

0
2009. október 15., csütörtök 18:34
CoD: WaW - Nazi Zombies-hoz keresünk 2 vállalkozó szellemű egyént. Rohadt nehéz, úgyhogy birkatürelműek előnyben :)

0
2009. október 9., péntek 20:02
Nna, egy pálya végigtolása után, a véleményem: a játéktér hatalmas, elég kötetlen a játékmenet: mikor/hova/mivel/hányan. A COD érához képest, teljesen más játékélményt nyújt, és persze a hatalmas játéktér, a sokféle szárazföldi/vízi/légijármű használata is kibővíti a taktikai lehetőségeket. A sokrétű taktikai lehetőségek, - a raj formációjának, pozíciójának, viselkedésének, fegyver használatának - szabályozása mind a raj pk. (játékos) kezében összpontosul, de ennek ellenére abszolút nem bonyolult,  és nem a játékélmény rovására megy ez a feature. Lehet taktikázni, magaslatok, szurdokok, nyílegyenes utak, kerülők, minden a játékoson múlik, hogyan közelíti meg a célt. Itt nincsenek, - legalábbis eddig nem találtam - láthatatlan falak, megmászhatatlan sziklák. Az erdő, tényleg erdő,  nem megközelíthetetlen statikus pixelhalmaz, itt tényleg lehet rejtőzködni, taktikázni. Persze, aki egy újabb COD -ot vár, az csalódik, nem az intenzív, háborús film feeling köszön vissza, ez közelebb áll a dokufilmes vonulathoz. A grafika - szerintem - átlagos, a COD - hoz nem mérhető, de hát a játéktér nagysága is összehasonlíthatatlanul nagyobb. Nincsenek scriptelt jelenetek, végig az események sűrűjében vagyunk.   Az első pályát kétszer nyomtam végig, mert egy másodlagos feladatot véletlenül kihagytam, és meg kell mondjam, nem untam:-) Ja, és a tüzérségi csapás kérése nagyon látványos, és hatékony taktikai elem:-) Persze, ez csak egy pálya, a kézikönyv szerint, a későbbiekben még sok érdekesség várható.
0
2009. október 9., péntek 16:41
Nincs, csak ez az egy szivat. :(
0
2009. október 9., péntek 14:21
Nekem is megvan a DMC4. Én sem tapasztaltam ilyet. Lehet a vinyó szarkodik. Más játékkal nincs ilyen gondod?
0
2009. október 9., péntek 12:25
Én már kikészítettem a DMC4-et, de semmi ilyet nem tapasztaltam. Sztem nincs a játékban semmilyen ilyen jellegű buktató, szóval passz. Emlékszem én még PS2-re voltam így valamelyik Prince of Persia-val. Asszem a 2. rész volt az. Azóta is görbe a lemez a tokban:) Eltörni nem tudtam, de megakadályoztam, hogy bármikor később ezzel vesztegessem az időmet:)))
0
2009. október 9., péntek 11:55
Aki ismeri a Devil May Cry 4-et árulja már el nekem , hogy az miért van, hogy végigmegyek mondjuk a 6-7. küldetésig, rámenetek folyamatosan, és amikor másnap elkezdeném újra ez a rohadék a 2. küldetés elejéről indul. Megint játszottam vele egy darabik csináltam egy új mentést, és amikor be akartam tölteni megint a 2. elejére rak vissza. Tegnap este már majdnem ketté törtem a lemezt :) (ja, ps3) Köszi!
0
2009. október 8., csütörtök 17:25
Az az igazság, hogy elszoktam már a hack n slash stílustól. A demo-t is azért találtam nehéznek, mert itt védekezni is kell rendesen. :) Én alap fokozaton kezdtem és most már elég könnyűnek találom, hogy picit belejöttem.
A néha előforduló v-sync problémán kívül (amit legendásan utálok) hibátlan a gém.
Nehéz fokozaton fájhatnak az ujjaid. :D
0
2009. október 8., csütörtök 16:19
a NINJA GAIDEN S2 nálam is befigyelt, s mivel a demót meglehetősen könnyűnek találtam, a nehezebb fokozaton álltam neki. hát, jó izzasztó - mint az első rész. :)
0
2009. október 8., csütörtök 12:28
Na arról írhatnál majd néhány dolgot, mert én is gondolkodom rajta. Kiváncsi vagyok érdemes e beszerezni a COD:MW2 mellett.
0
2009. október 7., szerda 21:06
Köszi az infót. Holnap jön az OP DR-em, már izzítom az ujjaimat:-)
0
2009. október 7., szerda 13:34
Mégis lett Ninja Gaiden Sigma 2-őm. Nem rossz amúgy, de nem egy könnyű darab. :)
0
2009. október 7., szerda 13:32
Én úgy tudom, hogy PSN kód lesz benne, amivel ingyen tölthető lesz a store-ról.

Egy Eu-s Fallout 3 érdekel valakit 5k-ért?
0
2009. szeptember 30., szerda 19:15
Egy kis retró: Army Of Two-t nem kezd valaki mostanában? Alkalomadtán beszállnék egy co-ophoz...
0
2009. szeptember 30., szerda 19:05
Erről a kiadásról tudja pontosan valaki, hogy csakugyan tartalmazza a CoD első részét is? Valaki azt mondja, hogy csak letölthető formátumban, mások szerint bonus disc formájában. Nekem az utóbbi lenne szimpatikusabb, inkább a steelbook kivitelről, mind a plusz lemezről mondanék le.

Én ezt várom legjobban, meg az Operaion Flashpoint DR-t. Kiváncsi vagyok, ez mennyit őrzött meg az előd "vért izzadva kúszok 3 métert félóra alatt" feelingjéből:-) Bár persze, ezeknél a fejlesztőknél csak a brand maradt, az eredeti OP-sok az Armed Assault-al villantottak, kár, hogy az nem tette tiszteletét PS3-on:-)
0
2009. szeptember 30., szerda 15:16
Akkor siess, mert a 22. az 16.(hivatalos bejelentés Eu) :)
0