Nna, egy pálya végigtolása után, a véleményem: a játéktér hatalmas, elég kötetlen a játékmenet: mikor/hova/mivel/hányan. A COD érához képest, teljesen más játékélményt nyújt, és persze a hatalmas játéktér, a sokféle szárazföldi/vízi/légijármű használata is kibővíti a taktikai lehetőségeket. A sokrétű taktikai lehetőségek, - a raj formációjának, pozíciójának, viselkedésének, fegyver használatának - szabályozása mind a raj pk. (játékos) kezében összpontosul, de ennek ellenére abszolút nem bonyolult, és nem a játékélmény rovására megy ez a feature. Lehet taktikázni, magaslatok, szurdokok, nyílegyenes utak, kerülők, minden a játékoson múlik, hogyan közelíti meg a célt. Itt nincsenek, - legalábbis eddig nem találtam - láthatatlan falak, megmászhatatlan sziklák. Az erdő, tényleg erdő, nem megközelíthetetlen statikus pixelhalmaz, itt tényleg lehet rejtőzködni, taktikázni. Persze, aki egy újabb COD -ot vár, az csalódik, nem az intenzív, háborús film feeling köszön vissza, ez közelebb áll a dokufilmes vonulathoz. A grafika - szerintem - átlagos, a COD - hoz nem mérhető, de hát a játéktér nagysága is összehasonlíthatatlanul nagyobb. Nincsenek scriptelt jelenetek, végig az események sűrűjében vagyunk. Az első pályát kétszer nyomtam végig, mert egy másodlagos feladatot véletlenül kihagytam, és meg kell mondjam, nem untam:-) Ja, és a tüzérségi csapás kérése nagyon látványos, és hatékony taktikai elem:-) Persze, ez csak egy pálya, a kézikönyv szerint, a későbbiekben még sok érdekesség várható.