Keresés

konzoltopik (ps/xbox/wii/ds/gc/stb)

2008. március 1., szombat 21:13
Hát egyelőre csak online demókkal tologatom (Lost Planet meg TimeShift). Valószínűleg a Lost Planetet jövő héten megveszem onnantól azzal masszívan fent leszek a neten. Később meg majd a Wipeout HD-nak jósolok nagy jövőt magam részéről (no meg az MGS4 online-nak) :) Persze becsúszhat más is de ezekkel 100% hogy multizni fogok.
0
2008. február 29., péntek 14:39
Milyen játékokkal tolod?Ha hazaérek felveszlek. Hátha egyszer valamin tudunk egyet tolni.
0
2008. február 29., péntek 14:20
Én is fennvagyok pár helyen:
UK: Kaszman_25
USA: Kaszman_HUN
Japan: Kaszman_JAP
0
2008. február 29., péntek 13:14
Töröltem a felesleges ID-ket, úgyhogy már csak a spongya79 ID-vel vagyok felvehető. Ha valakinek van kedve vegyen fel.
Üdv.
0
2008. február 27., szerda 23:13
Ez teljesen igaz, és egy filmben jó is ez a megoldás. De ez egy hentelős játék ahol létfontosságú lenne hogy folyamatosan lásd az ellenfeleidet (a felbukkanásuk után is). Más tészta lenne ha elbújnának (akkor tényleg nem kell hogy lássam őket), de nem bújnak el, egyszerűen csak ott állnak tőlem 2 lépésre és még így sem látom őket. Én nem tudom nagyra értékelni azt ha ilyen elég fontos információkat elrejtenek a szemem elől. Másrészt vannak hasonló játékok ahol ezt a problémát fényévekkel elegánsabban meg tudták oldani.

Apropó ha már multijátékok, én a Wipeout HD-n tuti fenn fogok csüngeni pár hónapig :)
0
2008. február 27., szerda 11:38
Én is nagyrészt egyetértek veled, de nekem tetszik a kamera megoldás. Szerintem így látványosabb, olyan filmszerűbb az egész. Az, hogy nem látod az ellefelet meg szerintem része a Ninja feelingnek. Szerintem érdekesebb, hogy néha a semmiből tűnik elő az ellenség. A lényeg, hogy gyakran kell védekezni, mert bárhonnan kaphatod a következő sallert. Az tény, hogy a DMC és a HS szebb.
Amiről igazából írni akartam az a Warhawk. Iszonyat nagy élmény a játék. Lehet, hogy Jama megkövez érte, de szerintem nagyobb feeling, mint a CoD4. A grafika nem olyan szép, mint a CoD, de rendben van. Csak a karakterek mozgása természetellenes, de ez talán belefér. A játékélmény nagyon ottvan. Nekem megvolt a lemezes változat, de sürgősen elcseréltem, mert inkább a letölthető verzió mellett döntöttem a kiegészítések miatt. (sajnos a lemezes verzió nem volt kompatibilis a ázsiai, álatalam letöltött kiegészítéssel, ezért inkább elcseréltem a lemezt és letöltöttem a kompatibilis ázsiai változatot)Mindenkinek csak ajánlani tudom a játékot. Letöltve nincs 7000 Ft az ára. Szerintem megéri.
Ha esetleg nyomja itt valaki vele, vagy a Tekken online verzióval vegyen fel.Warhawk ID : Spongya2Tekken online ID: Spongya
0
2008. február 26., kedd 12:16
A Ninja Gaiden Sigma nagy baja hogy minden percében ellene van a játékosnak. A kamera egy kicsit sem igyekszik úgy mutatni a terepet hogy az segítsen engem a hatékonyabb kaszabolásban, ha meg utánaigazítok manuálisan az pont annyi időt vesz igénybe ami idő alatt az életerőmet szépen bedarálják az ellenfelek. Ezek mellett meg maga a harc sem túl taktikus, inkább amolyan "button mashing" hangulat. A látvány mondjuk nem rossz, de eléggé első generációs PS3 cím. Azért egy Heavenly Sword de főleg Devil May Cry 4 mellé nem raknám oda, (nagyon) nem egy súlycsoport.
0
2008. február 25., hétfő 13:17
CoD-t cserélném le erre. Van olyan jó az online része, mint a CoD4? Grafika, játszhatóság, ilyesmi? Tudsz róla valamit?
0
2008. február 25., hétfő 13:05
csak ha hálóban akarsz játszani vele. még osztott képernyőn is elég nagy fun.
0
2008. február 25., hétfő 13:05
R3-as változat, azaz távol-keleti. teljesen vágatlan.
0
2008. február 25., hétfő 12:26
Ps3-as Warhawk-ról tud valaki valamit? Érdemes megvenni?
0
2008. február 22., péntek 16:51
x360-as eredeti játékok eladók. (karcmentes)

Perfect Dark Zero 2500ft
Project Gotham Racing 2500ft
Halo 3      7000ft

ujhelyi.balazs@gmail.com
0
2008. február 19., kedd 14:08
Hülye lennék én is 18 rugóért játékot venni :) Annyira azért nem vok nagy játékos :) Beérem PS2 Platinum kiadásokkal is 6-7 rugóért :)
De volt, hogy én is cseréltem, például anno volt egy Nintendo 64-em, amit becseréltem egy konzolboltban és kaptam érte 5 használt PS2 játékot. Oké a gép kb 18 ezret ért akkor. Köztük volt Gran Turismo, Kingdom of Hearts...  :)
0
2008. február 19., kedd 14:04
Dobtam egy mail-t is. A biztonság kedvéért.
0
2008. február 19., kedd 13:59
Csak a luzik vesznek játékot 18-20e-ért. Én bevittem egy WWE Smackdown-t egy konzolboltba, rádobtam kemény 2 ropit és elhoztam a Devil 4-et. Így kicsit jobban megéri.
0
2008. február 19., kedd 13:57
A Ninja-t vinném.Melyik változat? Amcsi vagy Eu?
Csak azért mert az amcsi állítólag durvább a fejek levágásával.
0
2008. február 19., kedd 13:55
Van, hogy én is sok ideig nem veszek elő 1-1 játékot, de ilyeneket, hogy BurnOut 3 Takedown, GTA3, FFX, MoH Frontline, FIFA05 (jaja elég régi verzió, de akkoriban még követtem a focit valamennyire, most már annyira nem) amúgy se cserélnék el és örülök, hogy itt vannak mind a mai napig :)
Ja és a gépem nem chippelt. Oké, biztos olcsóbb lenne játékokat kiírni, de a chippelés több szempontból árt a gépnek és amúgy sem illik DVD-t iratni :) Többek közt amúgy a chippelés lehetősége miatt futott be a PSX-PS1-PSOne és a PS2 konzolfronton... a Nintendo játékai mindig is magas szintű minőséget képviseltek, míg a Sony masináin inkább a mennyiség volt előnyben, persze a nagy mennyiség legalább annyi minőségi játékot termelt, mint a Nintendo. Csak a két cég más elveken alapult.
Amúgy tudtommal a PS3 NEM chippelhető és véleményem szerint ezért is tudható be egy kis visszaesés a gép terjedésével kapcsolatban. Pár hete olvastam egy cikket, miszerint a PS3 enyhe bukás a Sony számára. De úgyis a játékok hozzák majd be a kiesett pénzt.
Minden esetre azért örülök, hogy ezt a fajta minőséget igenis meg kell fizetni, mind hardver szempontjából (tévé, hangrendszer, stb.), mind szoftver szempontjából.
Mondjuk kicsit túlzásnak tartom a 18-20 ezer Ft-os árat 1-1 játékért, már a PS2-nél is túlzásnak tartottam a hasonló árakat... szerintem 9-12 ezer Ft a korrekt ár egy játékért. Bocs, ha hülyeségeket írtam... :)
0
2008. február 19., kedd 13:52
mondasz valamit. :)
eladó ps3-játékok:
the darkness: 7.000 ftgenji: 4.000 ftninja gaiden sigma: 6.000 ftneed for speed carbon 7.000 ftfolklore 7.000 ftnhl 08 9.000 ft
egyben 40.000 ft helyett 35.000 ft
0
2008. február 19., kedd 13:41
A Ps2-es tapsztalatokból okulva én már nem halmozom fel a játékokat. Most 3db van és azokat cserélgetem 2hetente a legújabbakra. Több okból is beszívtam, hogy sok játékom volt. A végigjátszás után nem vettem őket elő egyhamar és mire megtettem volna már úgy elértéktelenedett, hogy még elcserélni is nehéz volt. Magamat ismerve egyszerre 2 játéknál többel úgysem játszom és így legalább nem marad a nyakamon sem. Neked is ajánlanám ezt a módszert, hacsak nem ajándékba kapod a játékokat, mert a végén a 12-15 e Ft-os játékaid érnek majd jó esetben egy 5-öst.
0
2008. február 19., kedd 12:50
a heavenly sword gyönyörű, jó sztori, jó karakterek, filmszerű az egész, viszont elég könnyű és nagyon rövid. vele szemben a ninja gaiden geci nehéz, jó hosszú, viszont a sztorija japánosan bárgyú, ellenben az is nagyon szép. a helyedben mindkettőt beszerezném. :)
0
2008. február 19., kedd 12:29
Téged mikor lehet elkapni egy CoD-re általában? Tegnap már elkezdtem gyakorolni a TD-t. Még nem megy úgy mint a FFA, de meg lehet szokni. Egy headsettel összebeszélve egész jó lehet. A csapatmunka még nem az erősségem.Egyébként tegnap láttam a gyűjtis topikban a ps játékaidat. Szép arzenál.:)A H. Sword és a Ninja GS. közűl melyik az ütősebb? Mindkettőnek megvan a demója és mindkettő elég jónak tűnik. A H.S. kicsit olyan God of war-os. Jól tévedek?
Én meg elhoztam Devil MC-t. Nem rossz.
0
2008. február 19., kedd 12:17
lehet, csak a lagtól félnek.
a CoD4-ben is érdemes nézni, milyen sebességgel csatlakozol a hosthoz (ha csak két sárga, vagy egy narancs színű csík van a neved mellett, akkor nem is érdemes abban a partiban játszani, mert állandóan mellé lősz :).
0
2008. február 19., kedd 12:07
Múlt héten sikerült megvásárolnom a store-ról a Tekken 5 DR Online-t. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon jó móka legyalázni a nagyképű japi arcokat. :) Az ára átszámítva olyan 4500 HUF. Ami viszont érdekes, hogy mikor a nemzetiség választásakor beállítottam a magyar zászlót szinte mindenki kivágott a partykból. Valamiért nem nagyon akartak velem játszani és főleg a japán zászlóval rendelkező játékosok részéről tapasztaltam ilyesmit. Na, gondoltam kiba..ok veletek és beállítottam én is a nevem mellé a japán lobogót és láss csodát, azóta mindenki játszik velem. Hát nem érdekes? Lehet hogy a japik kicsit rasszisták? :(Azóta külön örömet jelent hülyére verni egy japit.:)
0
2008. február 15., péntek 12:07
Mondjuk lényegtelen. Téged is szívesen megajándékozlak néhány skulóval, de a feltétlen szeretetem jele az RPG is. :-)
0
2008. február 15., péntek 12:06
naná. 10 pont fragenként.
0