Van, hogy én is sok ideig nem veszek elő 1-1 játékot, de ilyeneket, hogy BurnOut 3 Takedown, GTA3, FFX, MoH Frontline, FIFA05 (jaja elég régi verzió, de akkoriban még követtem a focit valamennyire, most már annyira nem) amúgy se cserélnék el és örülök, hogy itt vannak mind a mai napig :)
Ja és a gépem nem chippelt. Oké, biztos olcsóbb lenne játékokat kiírni, de a chippelés több szempontból árt a gépnek és amúgy sem illik DVD-t iratni :) Többek közt amúgy a chippelés lehetősége miatt futott be a PSX-PS1-PSOne és a PS2 konzolfronton... a Nintendo játékai mindig is magas szintű minőséget képviseltek, míg a Sony masináin inkább a mennyiség volt előnyben, persze a nagy mennyiség legalább annyi minőségi játékot termelt, mint a Nintendo. Csak a két cég más elveken alapult.
Amúgy tudtommal a PS3 NEM chippelhető és véleményem szerint ezért is tudható be egy kis visszaesés a gép terjedésével kapcsolatban. Pár hete olvastam egy cikket, miszerint a PS3 enyhe bukás a Sony számára. De úgyis a játékok hozzák majd be a kiesett pénzt.
Minden esetre azért örülök, hogy ezt a fajta minőséget igenis meg kell fizetni, mind hardver szempontjából (tévé, hangrendszer, stb.), mind szoftver szempontjából.
Mondjuk kicsit túlzásnak tartom a 18-20 ezer Ft-os árat 1-1 játékért, már a PS2-nél is túlzásnak tartottam a hasonló árakat... szerintem 9-12 ezer Ft a korrekt ár egy játékért. Bocs, ha hülyeségeket írtam... :)