Keresés

konzoltopik (ps/xbox/wii/ds/gc/stb)

2007. december 28., péntek 0:55
a játékok többsége (kb 100%) nem használja ki a blue adta lehetőségeket,és ne felejtsük el,hogy PS3 elsősorban játékkonzol..arról nem is beszélve,hogy bármennyire is csúnya dolog meg minden,a ps2ből mégiscsak a warezolás miatt lehetett eladni nem tudom hány millió darabot (a hihetetlen játékkínálatról nem bezsélve..),annak idején sokkal egyszerűbb volt megbuherálni ps2-őt,előbb is tudták a játékokat feketén terjeszteni,míg jelen pillanatban meg sem érné ps3-mal warezolni,és ez még igy is lesz igen sok ideig..kíváncsi lezsek,hogy megéri-e a sony-nak a warez mentes konzolozás ebben a körben..én nekik szurkolok. (meg az olcsóbb szoftvereknek)
0
2007. december 28., péntek 0:54
No problem, lassú voltam, és kevés a pénzem, megsz*ptam.:D
0
2007. december 28., péntek 0:53
Nekem a kedvenc stílusom az fps, és utálok pc-n játszani.;)Blu-ray: én pont emiatt döntöttem a Ps3 mellett... hosszú távon emiatt lesz sokkal jobb gép, iszonyatos lehetőségek rejlenek benne...
0
2007. december 28., péntek 0:48
" beletette a blue-ray-t,ami még legalább 2-3évig felesleges lesz"
ezt meg honnan veszed? én például pont a blu-ray támogatás miatt vettem ps3-at. és ezzel százezrek így vannak...
0
2007. december 28., péntek 0:38

nem értem,ettől miért hal meg a konzol?:) max a kontroller,de sztem egy kiadós Athens 2004-ezés is jobban kicsinálja a kontrollert mint egy FPS :)) amúgy sztem is az FPS-ezés PC-re való igazából,játszottam már jó párral ps2-őn,és valahogy nem volt olyan az élmény mint pc-n mikor dítmeccselek :) PS3-on talán más lesz a szitu.amúgy sztem egész kellemes PS3 ára,95ért már kevésbé infarktus közeli a helyzet,mint mondjuk nem is olyan régen 170ezerért..alapvetően sztem ott baltázta el egy kissé a sony,hogy beletette a blue-ray-t,ami még legalább 2-3évig felesleges lesz,addigra meg lazán előálhattak volna egy upgrade-elt PS3.1-gyel..bőven elég lett volna az X360as dual layeres megoldás,most ennek (is) köszönhetően kicsit hátrányba kerültek,de nem féltem a sony-t,ha igazán beindulnak a játékfejlesztések (amit egyelőre nem nagyon veszek észre),akkor gyorsabb lesz a növekedésük üteme..plusz megvan az a nagy előnyük hogy japánban nem nagyon vesznek X-et..

mellesleg PSP-tulajdonosok nincsenek itt?:)
0
2007. december 28., péntek 0:35
igaz!
a ratchet&clank már elkelt, sorry. :)
0
2007. december 28., péntek 0:21
Az FPS a konzolok halála, egér és billentyűzet kell hozzájuk, ami még a PS2-höz is hiánycikk manapság. Csak eszembe jutott hirtelen :D
0
2007. december 28., péntek 0:20
A cod4 nem is exkluzív.:P
Ratchet-et nem viszed le 10.000-re?;)
0
2007. december 27., csütörtök 23:29
dvdcompare.nethighdefdigest.comdvdactive.comblu-ray.com
ezekről az oldalakról össze lehet ollózni a kivánt infót.
assassin s creed? volt hozzá szerencsém: érdekes, de nekem kissé túl lassú.
0
2007. december 27., csütörtök 22:19
Így már értem:) bár én a sportjátékokat kedvelem leginkábba, a demo nekem is nagyon tetszett, hamarosan szerintem én is beszerzem.
0
2007. december 27., csütörtök 22:09

dehogynem :-) tetszett az Uncharted a demo alapján, meg tudom, hogy jó kis cucc, de valahogy nem éreztem eddig késztetést, hogy beszerezzem. Viszont egy DTS dzsungel? Ez megadta a kezdő lökést :)
0
2007. december 27., csütörtök 22:07
DTS nélkül nem is kéne a játék? Hmm, érdekes.
0
2007. december 27., csütörtök 22:00

egy kis off:
Jamamura egyszer beoltál valahova egy linket, ahol fenn van a megjelent blu-ray filmek specifikációi teljesen részletesen. Beírnád mégegyszer?

On:
Assassin s Creed? Na az a nagy okosság:)
0
2007. december 27., csütörtök 21:46
az van neki. és gyönyörűen szól.
0
2007. december 27., csütörtök 21:45

hmmm télleg DTS hangja van az Unchartednak? Mert eddig nem akartam beszerezni, de így már igen:P
0
2007. december 27., csütörtök 21:36
uncharted: drake s fortune játékteszt
0
2007. december 18., kedd 14:47
jamamura! Küldtem mail-t. mission accomplished, várom a csomagot:-)
0
2007. december 16., vasárnap 18:52
Valójában az PS1-el indult el, és igazán a PS2 elterjedésével vált a konzol játékból életstílussá, nem kis mértékben a Sony marketinggépezetének köszönhetően. A PS3 sajnos még nem fogy olyan mértékben, hogy érezhető változásokat okozzon.

Pont tegnap toltam egy kiadós (kb 4 órás) Gears of War-t egy haverral co-op módban Xbox360-on. Na az is egy igen szép játék.

Eladó vagy cserélhető (Xbox360):
Call of Duty 2.
Tomb Raider Legend
Dead or Alive 4.

Keresem:
Bioshock
Halo 3
Tomb Raider Anniversary
Jericho
Condemned
F.E.A.R.
Call of Duty 4
0
2007. december 16., vasárnap 18:49
Valójában az PS1-el indult el, és igazán a PS2 elterjedésével vált a konzol játékból életstílussá, nem kis mértékben a Sony marketinggépezetének köszönhetően. A PS3 sajnos még nem fogy olyan mértékben, hogy érezhető változásokat okozzon.

Pont tegnap toltam egy kiadós (kb 4 órás) Gears of War-t egy haverral co-op módban Xbox360-on. Na az is egy igen szép játék.

Eladó vagy cserélhető (Xbox360):
Call of Duty 2.
Tomb Raider Legend
Dead or Alive 4.

Keresem:
Bioshock
Halo 3
Tomb Raider Anniversary
Jericho
Condemned
F.E.A.R.
Call of Duty 4
Lego Star Wars 2
0
2007. december 16., vasárnap 13:30
azt tudom, hogy vannak szuper játékok ps3-ra, ahogy ps2-re is voltak. csak egyszerűen időm nincs arra, hogy játsszak. így is talán egy évben veszem elő 1-2-szer a gépet vagy ha barátnőmmel játszom, mostanában ő is rákapott a fifa 05-re és a gran turismo 3-ra - igen, ilyen régimódi vagyok, ezek vannak meg.

tudok a gt prologue-ról, ezért írtam, hogy a következő részre várok, a gt5-re :) a burnoutot nagyon tudom ajánlani, autós játékok közül ez az, ami a legjobban kiaknázza a lehetőségeket, annak ellenére, hogy arcade játékról van szó, tehát fizikai realitást ne nagyon várjunk. egy nfs sem ér a nyomába.
fifa08-ban az nem bánt, hogy nincs rajta magyar kommentár, John Motsont már megszoktam a 05-ben :D "ooooh, what a fantastic goooaaal!" :D

a másik dolog ami miatt még nem veszek ps3-at, az az, hogy még nincs hozzá megfelelő televízióm (Full HD), illetve most mások a célok, tehát azt hiszem majd 5-7 év múlva bezsákolom ezeket a dolgokat, addig meg majd figyelemmel kísérem az eseményeket, utazgatok a világban, teljesítem a krediteket, stb. de mostanában amúgy is fogytam 8kg-t, de van az több is csak átalakult izomba, így nem igazán van kedvem sokat ülni a seggemen :D csak sokszor erre van szükség...

OFF

tegnap megnéztem a sympathy for mr. vengeance-t eredeti nyelvvel, (köhm) felirattal, direkt megvártam a végefőcím végét ;) szép munka. amúgy Te értesz koreaiul?:)
0
2007. december 16., vasárnap 12:41
a gt prologue japánban már kijött (asszem), jövőre meg érkezik a gt5 hd. a demója megvan, büntető. :) burnout is érkezik, a fifa 8 nem rossz, de kár, hogy nincs magyar komentár, final fantasy lesz, gta4 tavasszal jön.
jó és exkluzív játékok már most is vannak (uncharted, cod4, heavenly sword, motorstorm).
0
2007. december 16., vasárnap 12:38
majd akkor veszek ps3-at, ha ezek már lesznek rajta mind:

gran turismo (következő rész, még nincs)
burnout (következő rész, még nincs)
egy jó fifa focis játék (minden évben van)
egy durvulós final fantasy (még nincs)
gta (már van)

kell ennél több a boldogsághoz?:)))
0
2007. december 16., vasárnap 12:34
...már csak azért is, mert lenne 1-2 eladó játékom (eheh):
ratchet & clank ps3 12.000folklore ps3 8.000genji ps3 4.000egyben 22.000
0
2007. december 16., vasárnap 12:34
az új generációs masináknak hála a konzol most már nem csak játék, hanem életstílus. szóval szerintem kell egy topik. :)
0