azt tudom, hogy vannak szuper játékok ps3-ra, ahogy ps2-re is voltak. csak egyszerűen időm nincs arra, hogy játsszak. így is talán egy évben veszem elő 1-2-szer a gépet vagy ha barátnőmmel játszom, mostanában ő is rákapott a fifa 05-re és a gran turismo 3-ra - igen, ilyen régimódi vagyok, ezek vannak meg.
tudok a gt prologue-ról, ezért írtam, hogy a következő részre várok, a gt5-re :) a burnoutot nagyon tudom ajánlani, autós játékok közül ez az, ami a legjobban kiaknázza a lehetőségeket, annak ellenére, hogy arcade játékról van szó, tehát fizikai realitást ne nagyon várjunk. egy nfs sem ér a nyomába.
fifa08-ban az nem bánt, hogy nincs rajta magyar kommentár, John Motsont már megszoktam a 05-ben :D "ooooh, what a fantastic goooaaal!" :D
a másik dolog ami miatt még nem veszek ps3-at, az az, hogy még nincs hozzá megfelelő televízióm (Full HD), illetve most mások a célok, tehát azt hiszem majd 5-7 év múlva bezsákolom ezeket a dolgokat, addig meg majd figyelemmel kísérem az eseményeket, utazgatok a világban, teljesítem a krediteket, stb. de mostanában amúgy is fogytam 8kg-t, de van az több is csak átalakult izomba, így nem igazán van kedvem sokat ülni a seggemen :D csak sokszor erre van szükség...
OFF
tegnap megnéztem a sympathy for mr. vengeance-t eredeti nyelvvel, (köhm) felirattal, direkt megvártam a végefőcím végét ;) szép munka. amúgy Te értesz koreaiul?:)