Én már megvárnám az új generációs konzolokat. És PS...
0
2019. október 29., kedd 10:32
2001
Még mindig várom mások véleményét is konzol ügyben. Melyiket érdemes venni?
0
2019. október 29., kedd 10:28
2001
Én arra gondoltam hogy a játék specifikációi között nem szokott szerepelni ez az adat?
0
2019. október 29., kedd 8:50
111
Olvass konzolos forumókat.
0
2019. október 29., kedd 0:59
2001
Értem. Honnan lehet tudni egy játékról hogy pontosan milyen felbontású a képe?
0
2019. október 29., kedd 0:43
111
PL egy xbox s játékok csak nagy átlagban 900p míg a ps4 verzió legtöbbször 1080p. Észrevehető a különbség szemmel is a grafikán meg a framrate is kevesebb mint ps4-en.
0
2019. október 28., hétfő 21:39
2001
Mint lentebb írtam nem rendelkezek 4K-s megjelenítővel és valószínűleg a közeljövőben nem is veszek ilyet. Így aztán az Xbox One X kiesett a rostán. Milyen tekintetben jóval gyengébb az Xbox One S mint a PS4 slim? A jövő évben megjelenő konzolok azért nem izgatnak mert kezdő lennék játékkonzol terén, ezért sem gondolnám hogy jóval 100 ezer forint felett kellene keresgélnem.
0
2019. október 28., hétfő 19:27
111
Még annyit nekem van mind a két konzol a PS4prot csak az exek miatt tartom. Az XBOX X et meg a multiplatformok miatt mert ott minden jobban nézz ki és a legtöbb új játék natív 4k hdr-es.
0
2019. október 28., hétfő 19:23
111
Ha rendelkezel 4k hdr-es tévével akkor XBOX X-et ajánlanám (ami jóval erősebb a a PS4pro-nál) de mivel írtad hogy 100 ezer alatt akarsz maradni akkor viszont a ps4-et ajánlanám mert az xbox one s jóval gyengébb mint a ps4 slim. Az xbox-nak az egyetlen előnye a gamepass amiben nem csak a Forza van autos játék ha nem a Dirt 2.0 is pl. A döntés a te kezedben van. Illetve a jövőre érkező új konzolokról még nem tudni melyik lesz az erősebb és árban szerintem olyan 170-200 ezer körül lesz az áruk.
0
2019. október 28., hétfő 19:00
2001
Azért várom mások véleményét is, elvégre biztosan van itt a fórumban még más is aki játszik valamilyen konzolon.
0
2019. október 28., hétfő 18:59
2001
Nagyon szépen köszönöm az iránymutatásodat! Ebben a pillanatban az általad felvázoltak alapján nagyon úgy tűnik hogy az Xbox One S a nekem való konzol. :)
0
2019. október 28., hétfő 17:52
2601
Hosszabb távon gondolkodva érdemes kivárni az egy múlva érkező újgenerációs gépeket. A One X-ért szerintem különben is túl sokat kérnek, úgyhogy az, főleg, hogy már nem sokáig lesz a "legerősebb konzol" nem éri meg. A PS4 kontra Xbox One kérdésben, az előbbi mellett szól jópár remek exkluzív cím. Igaz ezek főleg akciójátékok. Az Xbox húzócíme leginkább a Forza, de ez csak akkor lehet döntő tényező, ha tényleg kizárólag az autós játékok érdekelnek. Ami egy nagyon jó dolognak tűnik nekem az Xbox One-ban az a Game Pass előfizetés. Egy havidíjért cserébe kb. 200 játékot kapsz, köztük az emlegetett Forza egyik részét is. Szóval én az Xbox One-t venném, de ebben benne van, hogy már kijátszottam minden játékot PS4-en, ami érdekel. Mivel tudásban nincs olyan egetrengető különbség, amit javasolni tudok, hogy mérd fel a játékválasztékot magad mindkét platformon, és ez alapján hozd meg a döntést!
0
2019. október 28., hétfő 16:21
2001
Tehát akkor azt mondod hogy ha nagyrészt autós játékokat akarok játszani akkor az Xbox One a jobb választás? Annak a tükrében hogy csak full-hd megjelenítőm van és még néhány évig nem is tervezek 4K-sra áttérni vegyek One S-t jóval olcsóbban, vagy érdemes hosszabb távon gondolkozva megvenni majdnem kétszer annyiért a One X-et?
0
2019. október 28., hétfő 15:44
2601
A PS4 jóval erősebb az exkluzívok terén, mint például a God of War vagy a Bloodborne, az kétségtelen, de te konkrétan az autós játékokra kérdeztél rá, és azok frontján az én tapasztalatom szerint nem áll jobban, sőt épp ellenkezőleg. Ami a kontrollert illeti, az Xbox One kontrollerei, ahogy utánaolvastam már tölthető akkumulátorral működnek.
0
2019. október 28., hétfő 14:44
2001
Ja amúgy 70 ezerért is van Xbox One S. :)
0
2019. október 28., hétfő 14:22
2001
Jó hogy említed a Forzát mert én is szemezek vele. :) Amúgy valaki szerint a PS4-re több és ütősebb játék van. Vagy akkor ez nem igaz? Tudom hogy apróság de az Xbox-nál a kontrollernek az elemmel való használata valahogy fura számomra és a netes tesztek szerint ez másnak is szemet szúrt. A 21. században nem beépített aksi legyen egy ilyen szerkezetben, ez megmosolyogtató. Mondjuk több tesztben is nagyon istenítik az Xbox One X-et hogy ilyen bivaly erős meg olyan komoly a játékok megjelenése.
0
2019. október 28., hétfő 12:07
2601
Ps4-en nem túl izmos a felhozatal ebben a műfajban, legalábbis árkád fronton, amit én favorizálok. Az Xbox-nak ott van a Forza-sorozat, amit a maga nemében a legjobbak közé sorolnak. Egy új Xbox One slimet már 80 ezerért meg lehet kapni, és ez a gép ráadásul visszafelé kompatibilis több X360-as játékkal. Ha nem volna már PS4-em és jövőre nem érkezne az új generáció, valszeg be is szereznék egyet!
0
2019. október 28., hétfő 11:54
2001
Lenne egy olyan kérdésem hogy milyen játékkonzolt érdemes vennem ha elsősorban autóversenyes játékokat akarok játszani? A szomszéd Xbox 360-asán játszok pár napja, leginkább Dirt3-at és baromira megtetszett ez az egész történet. Ahhoz képest hogy a full-hd projektor által vetített 2,4 méter széles vásznon játszok és a valós felbontás nagyjából 720 soros lehet, egész élvezetes az egész. Szóval véleményeket kérnék. Mindenképpen a 100 ezer ft-os határ alatt szeretnék maradni. Válaszokat előre is köszönöm!
0
2018. december 8., szombat 12:51
17
Igen, még az eredeti ps3-asra gondoltam :) A Gta is arra jelent meg ugye először és kapott egy "remastert" az új generációra.
0
2018. december 7., péntek 18:11
6264
The Last of Us az még a PS3 éra volt, nem? Azért az sem tegnap volt. :)
Vagy a Remastered-re gondoltál?
0
2018. december 7., péntek 13:24
17
Nem sajnáltam volna a Red Deadtől sem, de ennek jobbam örülök. Érdekes, hogy a Sony mindig akkor jön ki valami b*szó címmel, mikor a Rockstar is és elhappolja előle a díjat :) Legutóbb a Gta 5 vs The Last of Us
0
2018. december 7., péntek 12:45
6264
Megérdemelten. Az év legjobbja. :) Hihetetlen megújulása a sorozatnak.
0
2018. december 7., péntek 8:45
17
A God of War lett az év játéka a videójátékok Oscarján.
Sziasztok! Plafonra szerelt full HD projektort szerintetek milyen gyakran érdemes vinni karbantartásra/tisztításra. Több mint egy éve használom, problémamentesen.
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2018. április 24., kedd 15:47
2601
Pár napja játszom vele. Eleinte fura volt a váltás az előző részekhez képest, de kezd egyre jobban beszippantani.