A ps4-et nem ismerem, de nekem a ps3 egy hd kábellel van rákötve a hazimozira és 5.1-be szol a rendszer, feltéve amelyik jaték támogatja. A lényeg, hogy nem kell külön erősítő.
0
2016. november 30., szerda 12:24
129
Az alap PS4-en és a PS4 PRO-n van digitális optikai kimenet (a SLIM-ről lespórolták) azzal tudod házimozira kötni, illetve a komolyabb házimozikon van HDMI ki-bemenet, az a legjobb megoldás. Ha a házimozin csak digitális koax bemenet van, vagy PS4 SLIM-ed van akkor vehetsz HDMI-Audio leválasztót (jó drága) ez "kiszedi" a HDMI-ből az audio jelet -a képet továbbengedi- és csinál belőle 2 digitális (optikai-koax) és 1 analóg sztereo hangkimenetet. A kérdésed végét viszont nem egészen értettem, erősítő nélkül nem szól a hangszóró...
0
2016. november 29., kedd 20:13
372
Tud valaki segíteni? PS4-et milyen módon lehet csatlakoztatni házimozi rendszerhez, hogy annak a hangszórói szóljanak, erősítő nélkül?
0
2016. november 12., szombat 16:57
3448
Helló! Nem is tudtam, hogy az S viszi az UHD-t, ha tényleg így van akkor majd én is azt veszek.
0
2016. november 12., szombat 16:24
7
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy van e itt a csoportban olyan ember akinek van "Xbox One S" konzolja és azzal játszik le UHD BD -et ? Tapasztalatok érdekelnének, rendesen lejátssza e, nem szaggat ilyesmi. Tudom, hogy Magyarországon jelenleg kb. 4 film elérhető UHD BD -en de azért hátha... UHD BD lejátszáshoz szeretném használni a konzolt elsősorban, de nem tudom megéri e, mert láttam videókat a Youtube-on, hogy nem minden UHD lemezt játszik le.
Előre is köszönöm a segítséget.
0
2016. július 6., szerda 14:36
1212
Kedves konzol tulajok! Ti hogyan választottatok tv-t a gépetekhez? Esetleg konkrét típust is írhattok, hogy jelenleg min játszotok.
0
2016. június 21., kedd 15:03
265
Természetesen a Neo is viszi a 4K-t.Ez egyébként "csak" azért jön,mert állítólag elég jól fogynak az UHD tv-k is,és a Sony ezt nem akarja kihagyni.Szóval inkább meglovagolja ezt a lehetőséget.A normál PS4 tulajoknak nem kel megijedni.Nem lesznek külön Neo exkluzív címek.Mondom, ez csak azért lesz,h akinek van lehetősége,tudjon élni vele,h még nagyobb felbontásban élvezze a további játékokat.
0
2016. június 21., kedd 14:29
129
Én is szeretem a Sony címeket régebben volt ps3-am és x360-am is és tervben van egy PS4 és a PS-VR is de mindenképp megvárom a Neo-t
0
2016. június 21., kedd 13:49
3448
Remélem a PS4Kban is lesz, én maradok a Sony konzoljánál. Exklùzìv játékok terén sokkal jobban bejön.
0
2016. június 21., kedd 13:29
129
Nos helyesbítek, az Amazon adatlapja szerint tényleg lesz UHD-BD meghajtó az Xbox One S - ben. "Stream 4K video on Netflix and Amazon Video, and watch UHD Blu-ray movies in stunning 4K Ultra HD." Ez örvendetes hír már csak azért is, mert talán jöhetnek a játékok a nagyobb tárkapacitású UHD lemezeken. Van pár játék ami nem fért rá 50 GB-ra és a "maradékot" úgy kell letölteni (pl: Halo 5)
0
2016. június 17., péntek 13:58
1256
Én az elsővel kezdtem anno, de a harmadik rész is jó lett. Az Ascension környékén viszont már halálosan untam a dolgot, kicsit olyan volt, mint a Prince Of Persia:) De ez a videó nagyon adta a dolgot, lassan kezdem magam ráhangolni a ps4-re az új címek miatt, de ez a visszafele nem kompatibilitás nagyon idegesít még mindig.
0
2016. június 16., csütörtök 21:54
129
Én nem hiszem hogy az új konzolok le fogják játszani az UHD-BD lemezeket, legalábbis arról nem szóltak hírek hogy ilyen optikai meghajtót kapnának (se a PS4 Neo se az XBOX ONE S). Szerintem a 4K lejátszás itt csak azt jelenti hogy nézhetünk 4K-s Youtube és Netflix videókat vagy 4K-s mkv filmeket külső hdd-ről. Persze ha kiderül hogy nincs igazam, az annál jobb :)
0
2016. június 16., csütörtök 16:44
3448
Ohh tényleg a Skyrim, mire megjelenik talán el tudom engedni a Dark Souls 3-at. :) PS ùj változatára én is vártam. 4K miatt érdekel bár kétlem, hogy lesz magyar filmforgalmazò aki behoz egy harmadik formátumot is.
0
2016. június 16., csütörtök 16:40
129
Sony-éktól leginkább a PS4 Neo bejelentést hiányoltam (főleg a megjelenési dátum érdekelne)... Amúgy engem személy szerint legjobban a Skyrim felújítás érdekel, már kétszer kitoltam de meglesz a harmadik is :)
0
2016. június 16., csütörtök 16:19
3448
Szerintem a harmadik lett a legjobb. Bár én azzal találkoztam elsőnek. Ez pedig egyenlőre brutál jònak néz ki. E3-as mezőnyből ez a bejelentés jött be a legjobban. Legtöbb csak olyan meh volt. Talán még a Resident Evil VII.
0
2016. június 16., csütörtök 13:16
1256
Ráfért már a vérfrissítés, amennyire szeretem a GoW franchise-t, annyira önismétlöek és sablonosak voltak a ps3 játékok...
Grim Fandango és Day of the Tentacle kiplatinázva, az igen! :) PC-n is játszottál ezekkel? Netán te is LucasArts rajongó vagy? Felveszlek én is ismerősnek. :)
0
2016. április 4., hétfő 14:57
1212
Írhatnám a nagyon örömködős topikba is, de úgy döntöttem itt a helye. :) Nem is hittem igazán, hogy össze fog jönni, de csak sikerült vennem egy PS4-et! :))) Igaz használtan, de már kb másfél hónapja megvan és tökéletesen működik.
Nincs rossz PC-m, de amikor megláttam a Witcher 3-at a PS4-en, leesett az állam. :D Szóval szuper! Már elő van rendelve az Un-charted 4 is, nagyon várom! :)
0
2016. április 2., szombat 10:55
3448
Ha otthon leszek felveszlek. :)
0
2016. április 2., szombat 1:34
1847
El is felejtettem, hogy itt is van konzol topik. PS4-en tolom, aki gondolja, vegyen fel PSN-en ismerősnek: PaJKos82 néven vagyok fenn. ;)