Keresés

konzoltopik (ps/xbox/wii/ds/gc/stb)

2016. február 3., szerda 15:20
Ebben a verzióban legalább jó lesz. :)

https://www.youtube.com/watch?v=pLwc6TfIKmc
0
2016. január 25., hétfő 17:43
Ha esetleg valaki megválna egy PS4-es Lords of the Fallen játéktól én vevő lennék rá: janos.nemeth25@gmail.com
0
2016. január 4., hétfő 18:34
Dark Souls 2

Harmadik Bloodborne végigjátszás után úgy gondoltam ideje kicsit hasonló témában de más világba is ellátogatni.
Sajnos az első rész nem jött ki PS4-re így a 2-vel kezdtem. Az első halál után kioldott trófea "This is Dark Souls" névvel megmutatta, hogy ez a játék sem az a könnyen osztja a dicsőséget fajta.
Valamivel lomhább a Bloodbornehoz képest, kicsit más játékstílust is követel, de az alapok ugyan azok. Felfedezés, taktika, kutatás, fejlődés és sok sok türelem.
Minden hibás lépésünknek megvan a fájdalmas következménye, de minden nehéz út végén vár a dicsőség.
Nagyon jó játék lett, első rész miatt újra előásom a PS3-amat. :)
0
2015. október 17., szombat 12:16
Destiny újratöltve. - THE TAKEN KING (PS4) kritika:

http://filmbook.blog.hu/2015/…/17/destiny_the_taken_king_ps4
0
2015. július 27., hétfő 8:11
Kölcsönadtam 3 lemezt egy ismerősömnek és nagyon új lenyomatosan kaptam vissza őket, sajnos a gyerekek nem vigyáztak rájuk. Hogyan tudom letörölni, eltávolítani a foltokat?
0
2015. július 16., csütörtök 0:43
Az időrabló csapat:
0
2015. július 11., szombat 19:57
Nekem is ùj a Dragon Age. Szerdán kezdtem el de nagyon ìgéretes. Mellette meg ott van még a Bloodborne, jelenleg mindhármat nyüstölöm felváltva. De a Witcher főszál végéig csak abban voltam elmerülve.
GTA is megvan de ezek most jobban lekötnek.
0
2015. július 11., szombat 19:25
Köszi, igazi élménybeszámoló:).

Egyre jobban hangzik. Azt olvastam máshol is, hogy hatalmasak a terek, és hogy vannak mondjuk benne komplett 5000 fős városkák, 5000 jól elkülöníthető figurával, nem csak egyen-skinek a "fémvázon". Ami a méretét illeti, a sokszáz órát, ez nálam egyszerre áldás és átok, túl szívesen próbálok ki sokféle játékot ahhoz, hogy hónapokra szívesen ragadjak le egynél, és az Oblivion óta ez nem is annyira vonz. Ráadásul most éppen megvan ilyennek az említett GTA V, azutánra meg már bérelt helye van az új Dragon Age (már amennyire és akinek az Inquisition új:)) azzal is alig haladok éppen ezért, meg amúgy is nyár van :) ... De tényleg jól hangzik.  
0
2015. július 11., szombat 16:44
Witcher 3: Wild Hunt

Elég régóta foglalkoztatnak a játékok viszont kevés olyan cím van amiről írtam is volna valaha valamit.

Witcher fő szálának végeztével olyan hatást éreztem amit a kiválóbb filmek után is, újra szerettem volna élni a kalandot. Persze ez nem ritka a játékok terén (jórészt a játékmechanika miatt) de külön a történet és karakterek miatt most éreztem ezt igazán először. Minden karakter szövegében érezni a súlyt, a terhet amit cipel, ami visszatükröződik a szavaikból, ezért is annyira nehéz meghozni benne a döntéseket.

Ha egyszer valaki filmre is szeretné ültetni a Vaják regényeket remélem a videó-játékokból is fog meríteni, mert nagyon szépen megtámogatja a könyveket. Sok történet lehet ismerős a regényeket kedvelők számára, mégis sokat is tesz hozzá valamint kibővíti azt.
Világ terén hatalmas városok, falvak, hegyvidékek és egy kiterjedt szigetvilág vár a játékosra. Minden terület jól megkülönböztethető valamint jellegzetességei miatt mindegyik a maga módján emlékezetes. Talán tényleg az a legegyszerűbb ha úgy írjuk le mint a fantasy-Witcher világba oltott GTA. Viszont az én szívemhez közelebb áll egy griff levadászása mint a rivális drogbanda felszámolása. A világ itt már tényleg szó szerint él és lélegzik nem csak a szokásos marketing dobás.

Döntéseink hatással vannak nem csak a történet de maga a birodalmak alakulására is. Fő szál végén a főbb választásainkból alakul ki a végeredmény, az dönt majd mindennek a sorsáról, hogy milyen karaktert adtunk Geraltnak. Én próbáltam úgy meghozni a döntéseket ahogyan a való életben is tenném, szerencsére a lehető legjobb befejezést sikerült elérni. Már csak a kimenetelek miatt is érdemes lesz újrajátszani. Döntéseink nyomán maradhatnak ki küldetések vagy alakulhatnak át teljesen attól függően, hogy mennyire vagyunk vérszomjasak vagy éppen kegyelmesek. Még a játék elején van egy erdő szelleme nevű faszörny, az ő sorsa sokak életére van hatással attól függően, hogy életben hagyjuk vagy megöljük, mindkét esetben sajnos van veszteség ezért nagyon nehéz a döntés, és ez csak egy a sokból. Többször volt olyan, hogy egy percig néztem a válaszlehetőségeket, hogy na most melyik legyen...

A történet egyszerű, a most becsatlakozó játékos is megérti viszont vannak visszautalások korábbi részekre. Geralt fogadott lányát a Vad falka üldözi kegyelmet nem ismerve, spoiler nélkül ennyi épp elég a motivációjukról. Ciri menekülési útvonalát követve haladunk előre a játékban. Főágat olyan mellékszálak színesítik mint a birodalmak közti háborúk, faji üldözések, boszorkányüldözések, szörnyvadászatok valamint maga a felfedezés.
Harcrendszer első 2 rész óta szinte tökéletessé vált, kardok és egyéb vágóeszközök használata mellett van lehetőségünk a jelhasználatra, valamint főzetkészítésre is. Ezen 3 harci alkotóelem kombinált használatával lehet a leghatékonyabb szörnyvadász belőlünk. Mellékküldetések nem a szokásos szedj össze 12 db ágat meg 2 db fűcsomót tematikára épülnek, sőt van amelyik majdnem túltesz a fő szál eseményein. Persze van benne gyűjtögetős szál is de az mind a felszerelésünk javítására szolgál. Mindennek van értelme és funkciója.

Számomra tökéletes kikapcsolódás volt és még lesz is sok 100 órára. Talán negatívumként az előforduló grafikai hibákat tudom felhozni, de ezek javítása folyamatosan érkezik. Valamint normál fokozaton 10-es szint felett már túl könnyű lett a játék, következő végigjátszásnál biztosan a kemény utat fogom választani.

Nálam 10/10 Egyszer mindenki próbálja ki, már a látvány miatt is.
0
2015. július 10., péntek 9:19
Jöhet :) .
Csak az elsővel játszottam keveset, és nagyon idegen volt tőlem a harcrendszere, de ez a 3. egyre jobban érdekel :) .
0
2015. július 10., péntek 9:04
Közben meglett és de jò vétel volt. Witcher 3 utàn most megint elveszek pár napra. :)
Ha bárkit érdekel hétvégén dobok össze egy Witcher élménybeszàmolòt.
0
2015. július 3., péntek 14:33
Köszi, akkor legalább nem kell vennem:)

Mondjuk a visszafele kompatibilitás nem biztosítása szerintem butaság, de ők tudják...
0
2015. július 3., péntek 11:47
Xboxra megvolt a bejelentés az E3-on, a Sony viszont nem tervez ilyet:
http://gadgets.ndtv.com/games/news/sony-explains-why-ps4-will-not-get-backward-compatibility-for-ps3-games-704710
0
2015. július 3., péntek 11:32
Kicsit lemaradtam a témában, de a szakértők nyilatkozhatnának, hogy várható-e fejlemény a ps4 ps3-játékok kompatibilitásának ügyében?

Azt hallottam, mintha xbox-ra megoldották már...
0
2015. július 2., csütörtök 1:43
Esetleg ha van valakinek PS4-re megunt Dragon Age: Inquisition játéka szívesen megvenném. janos.nemeth25@gmail.com
0
2015. június 27., szombat 0:23
Szìvesen, én most látok neki a harmadik könyvnek.
Elsőből nekem a szépség és a szörnyeteges volt a leg emlèkezetesebb.
0
2015. június 27., szombat 0:17
Hoppá! Most nézem, hogy kevesebb, mint egy hónap alatt kiolvastam egy könyvet! Ilyen tuti nem volt még! Nem semmi! :D
0
2015. június 27., szombat 0:15
Meg merem kockáztatni, hogy még sosem olvastam ilyen jó könyvet! A klasszikus mesék szenzációsan vannak belefűzve a történetbe. Nagyon tetszett a könyv szerkezete is. A kedvencem talán az  Egy csepp igazság , szimpatikus volt benne a szörny és néhány dolgot tudtam a saját életemre asszociálni. Volt még Yenneferrel kapcsolatban is ilyen. Ezeket hosszú lenne leírni, meg gondolom nem sok mindenkit érdekelne. :D
Olyat ért el ez a könyv, amit tán még egy másiknak sem sikerült. Olvastam itthon is. Mindig csak amikor úton vagyok valahova, akkor szoktam olvasni amúgy. :)

Londonban nagyon hiányzott a könyv, bántam, hogy nem vittem magammal. Ma fejeztem be az első könyvet, holnap veszem meg a másodikat. :) Kösz még egyszer az ajánlót/biztatást, nagyon megérte megvennem ezt a könyvet! :)
0
2015. június 20., szombat 21:11
Köszönöm!!
0
2015. június 20., szombat 11:00
Tökéletesítened kell a kanyartechnikád, ehhez négy feltétel van: a tökéletes íven maradva, kellően magas sebességgel kell kanyarodnod, anélkül, hogy ütköznél, vagy hogy a kocsi hátulja nagyon megcsúszna.
0
2015. június 20., szombat 9:01
A Need for Speed - Shift játékban mit jelent a "master corners" nevű csillag, hogy tudom megszerezni, mi a feladat?
0
2015. június 19., péntek 11:47
Niwork: A Dark Souls azt hiszem, hogy nekem is sok lenne most. Talán addigra, hogy kijön a harmadik rész, gyűjtök elég erőt, hogy tegyek egy próbát vele.

mester-jani: Itt aztán tényleg rá kell szánni az időt a pályák kiismerésére, különben halott vagy, viszont itt látszik, hogy nem totál szadisták a készítők, mert minden főellenség közelében van egy kapu vagy lift, ami másodjára lerövidíti a hozzá vezető utat.

0
2015. június 19., péntek 11:13
Egyébként a játék nekem azt az érzést hozta vissza mint amikor gyerekként nintendòztam. Volt 1-2 játék amit csak akkor tudtál játszani ha ùgy ismertél minden sarkot mint a tenyeredet.
0
2015. június 19., péntek 11:10
Én tegnap estem neki 50 òra Witcher után, kellett egy kis változatosság. Megjegyzem iszonyù nehéz elszakadni tőle.
Eddig 3 òrám van a Bloodborneban de nagyon tetszik, annak ellenére, hogy tényleg elég kemény.

Jò a játék és az ìrásod is.
0
2015. június 19., péntek 11:00
Impozáns, de már a Dark Soulsba is beletört a bicskám. Talán az induló várból jutottam ki, és ott félre is tettem a "nyugdíjas" éveimre :) .

Nekem a Gothic volt ilyen "fedezd fel magad!" élmény, ahol kb. nulla információval és felkészüléssel dobtak be egy energiabúra alatt működő, frakciókra szakadt munkatáborba, és kb. öt óra játék után derült ki, hogy a nálam levő húsokat hogy tudom megsütni :) .
0