Keresés

Dotkom Média Kiadó

2009. február 5., csütörtök 21:47
De, tervezzük. :) De, psszt! :) Ne hall, nem lát, nem beszél.
0
2009. február 5., csütörtök 17:02
Dotkom,

Ezeket nem tervezitek?

0
2009. február 5., csütörtök 0:05
jól emlékszel :)))
0
2009. február 4., szerda 23:39
Arra jól emlékszem, h Hollósi Frigyes volt Cápali hangja (vagy Cápetié)?
0
2009. február 4., szerda 23:30
most posts by TM
0
2009. február 2., hétfő 11:21
Én is kíváncsian várom a meglepetéses sajtóközleményt :)
0
2009. február 2., hétfő 11:15
Romper stomper? Lehet tudni a nagy késés okát? Lesz belőle valaha kiadás?
0
2009. február 2., hétfő 9:43
Jó munkát és várjuk a meglepi-listát.:))
0
2009. február 2., hétfő 2:07
Sziasztok! Dolgozunk a többi kiadatlan Monty anyagon. Többet egyelőre nem árulhatok el. :) A Zsaruvér és csigavér részek némelyike nem 100% MTV, így ez kicsit megnehezíti a kiadást, ugyanis a többi jogtulajdonossal is meg kell egyeznünk. De nagyon jó úton haladunk, úgyhogy szerintem nem lesz gond. Pár napon belül jelentkezünk egy 2009. I. félévi sajtóanyaggal. Remélem sokaknak szerzünk majd örömet és meglepetést. :) Üdv.: Béla
0
2009. január 30., péntek 22:45
Kedves kiadó! Kérdésem a Monty és Python kiadvány megjelenésének okán a  következő: Van még egy-két Magyarországon kiadatlan Monty Python mű. Például "A papagáj jelenetet nem tartalmazza" c. válogatás, vagy az a két műsor amit a MP németül forgatott le a WDR adónak. Vagy a Pre- illetve Poszt-Python érába tartozó művek. Gondolok itt elsősorban a "How to irritate peopl"-re. Tervezi esetleg a Dotkom Média ezek valamelyikét kiadni?

0
2009. január 19., hétfő 15:01
Kedves Kiadó! Várom türelmesen a válaszotokat a 945. hozzászólásban feltett kérdésemre, valamint megtoldom egy újabbal: tervezitek a honlapotok aktualizálását? Az "Előkészületben" fül még mindig a 2008-as első megjelenési terveket taglalja...vagy én csinálok rosszul valamit? Üdv: Balu
0
2009. január 17., szombat 13:13
Kedves Béla!

És mit lehet tudni a Három férfi és egy mózeskosárról? Mert én már azt a filmet is nagyon várom!

Köszi a választ előre is!
0
2009. január 16., péntek 20:30
Köszönöm a választ.
0
2009. január 16., péntek 10:26
Kedves Vader nagyúr! :) A VOX és általában az összes nyomtatott magazin 1-2 hónappal előre dolgozik, hogy az adott számban megjelenő hír, ajánló, teszt, stb. a lehető legaktuálisabb legyen. A VOX már decemberben kapott egy teszt-példányt, hogy meg tudják írni az ajánlót. A film hivatalosan februárban jelenik meg. Körül-belül február második hetében. Üdv.: Béla
0
2009. január 15., csütörtök 19:42
Sziasztok!

A VOX mozimagazinban már tesztelték a BMX Banditák című filmet, viszont a Dotkom Média Kiadó honlapján csak az van írva, hogy a terveik alapján megjelenik. Sajnos nem tudok többi infóval szolgálni. Remélem más viszont tud. Legyetek szívesek tájékoztatni arról-, természetesen csak akkor, ha valaki megtudja, hogy a megjelenés pontos dátumát, -hogy mikor jelenik meg a film. Előre is köszönöm a választ.
0
2009. január 10., szombat 11:28
Kedves Kiadó!
Szó volt róla, hogy a tv-bemutató után kiadják egy lemezen a "Zsaruvér és Csigavér" három részét. Ez tavaly tavasz óta várat magára - van ezzel kapcsolatban hír? B.Ú.É.K! Balu
0
2009. január 9., péntek 22:51
Hol lehet tőletek kölcsönzői joggal vásárolni?
0
2008. december 17., szerda 18:53
Sziasztok! Megérkezett a gyárból a "A hiba nem az ön készülékében van". Már be is szállítottuk a nyomdába ahol holnap bedobozolják és fóliázzák és az este folyamán átkerül az anyag az Xpress raktárába. Üdv.: Béla
0
2008. december 13., szombat 12:37
Sziasztok! A héten megérkezett raktárunkba a Végre itt az 1948-as Show, a Miló Viki fitnesz DVD és az Indigóember c. filmünk. A jövő hét elején jön meg a "A hiba nem az ön készülékében van" c. sorozat amely után gyorsan becsomagoltatjuk a díszdobozba a 2 sorozatot és beszállítjuk az Xpress-hez. Szinte biztos, hogy mindenki megkapja karácsonyra. A Romper Stomper, a BMX banditák és a Micsoda? c. filmünk egy kicsit késik. Ezúton kérek elnézést minden kedves vásárlónktól!
0
2008. december 5., péntek 16:57
Én és a konzervatívizmus..... Na, ez a vicc topikba való. :)) Csak nem akarom, hogy egy másik Mónika után prekoncepciókat gyártson bárki is irányomba. Majd megmutatom én magam, hogy mit tudok. :)))
0
2008. december 5., péntek 12:08
Nincs abban semmi kivetnivaló, ha valakinek konzervatívabb felfogása van a  testi dolgokról. :))
most posts by TM
0
2008. december 5., péntek 11:33
Még jó, hogy csak hozzá köthető az asszociáció .... A nevem nevében fellélegeztem.
0
2008. december 5., péntek 10:33
Mi mindenre jó az internet, már meg is van a válasz! Luinszki kisasszony címszó lett a magyar szlengszótárban. :)
Akkor ahogy Woody mondaná, csak akkor csúnya, ha jól csinálják. :))
most posts by TM
0
2008. december 5., péntek 10:24
Mivel kétágú tölcsér nincs, ezért innen és egyszerre gratulálok mindkettőtöknek! :)
Úgy hozta a sors, hogy tegnap láttam először az uristen@menny.hu-t ezért korábban nem volt alkalmam felfedezni az említett egyeződést, de most jól lelepleztem a kettős életet élő Emesét, aki másodállásban a belvárosban mónikázik. Jut eszembe, nem jut eszembe, hogy mit jelent az, hogy "mónikázik"?
Ez valami csúnya dolog? :)
most posts by TM
0
2008. december 5., péntek 9:43
Kapok jutalompontot, ha azt mondom, hogy én tudtam? :)
/Egyébként, ha van energiád bevállalni a 9 és fél randit, ott is játszik, ő az egyetlen értkelhető pillanata a filmnek./
0