Keresés

Dotkom Média Kiadó

2008. december 5., péntek 0:32
Szép párhuzam.:)
Tudtam, persze, sőt - egészen véletlenül - már színházban is láttam. Na, pont olyan, mint a filmeken. :)
Igazán nagyot viszont az Óz, a csodák csodájában alakít, ami sajnos mégsem jelenik meg. :(((
0
2008. december 4., csütörtök 23:13
Bence, te tudtad, hogy ez a Stefanovics (aki Angéla) az ugyanaz, aki a Budapest Bank-reklámban a Lelkes Emese? Nekem ez csak most esett le, amikor az Úristen kukacban megláttam őt foghíjas kurvaként. :)
most posts by TM
0
2008. november 29., szombat 12:52
Ez szomorú. Mit jelent a bizonytalan: lehet, h (mégis) megjelenik, vagy úgy néz ki, h tuti nem?
Köszi, üdv
0
2008. november 28., péntek 21:49
Gőzerővel dolgozunk rajta, hogy még karácsony előtt megjelenjen.
0
2008. november 28., péntek 21:48
Kedves tom991! A Monty Python DVD-k és a díszdoboz 2 héten belül megérkezik a raktárunkba.
0
2008. november 28., péntek 21:35
T. Dotkom Média!

Bmx banditák?????
0
2008. november 28., péntek 21:02
T. Dotkom Média!

Mikorra várhatók a Monty Python DVD-k?
0
2008. november 28., péntek 19:52
Az alkotókkal egyelőre nem sikerült megegyeznünk, így a DVD megjelenése egyelőre bizonytalan. Sajnálom, hogy korábban ígéretett tettünk a megjelentetésre. Akkor nem volt kétséges, hogy megjelenik a Libiomfi és a többi kisfilm. Mindenkitől elnézést kérek!
0
2008. november 28., péntek 19:13
Ajánlom figyelmetekbe egyik új megjelenésünket, amelynek a gyártásából is kivettük a részünket: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=10297&VID=066-585570129-76701383325309287 Az indigóember :) A 39. Magyar Filmszemlén bemutatásra került alkotás.
0
2008. november 28., péntek 18:02
Kedves Dotkom!

A második Kálmánchelyi-Stefanovics-Végh dvd-vel mi a helyzet?
Mikorra várható?
Várható..?

Köszönöm, üdv!
0
2008. november 26., szerda 22:53
Jó éjt, Béla! :)
most posts by TM
0
2008. november 26., szerda 13:58
Elnézést, hogy az utóbbi időben nem adtam életjelet itt. Hamarosan jelentkezem! Mindenkinek szép napot! Béla
0
2008. november 8., szombat 17:27
Kedves Béla!

Még mindig türelmetlenül várom a BMX banditákat és a Három férfi és egy mózeskosár c. filmet! A Vox-ban már volt megjelenési dátum hozzá, asszem 20-a után! Van esetleg valami pontos dátum?!

Előre is köszi!
0
2008. október 16., csütörtök 22:22
Mindkettőtöknek köszönöm, holnap reagálok rá. :-)
0
2008. október 16., csütörtök 10:12
no majd én. :)

visszapillantó: macbeth (1971)
0
2008. október 16., csütörtök 10:09
Na, ezért kéne a próbalehetőség.

http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2008/10/12/visszapillanto_macbeth_the_tragedy_of_macbeth_1971/#comments

0
2008. október 16., csütörtök 10:08
Szia ZS!

Abban a blogban jönnek a hírek elég sűrűn, 4-5 nap alatt le is kerül egy-egy szöveg a főoldalról, és utána szerintem már ember meg nem találja őket. :))

Remélem, működik az alábbi link. (Miért nincs az Xpressen próbalehetőség az üzenet elküldése előtt?)

Macbeth
0
2008. október 16., csütörtök 0:52
Kedves Dotkom!

A Kálmáchelyi-Végh-Stefanovics trió 2. dvd-jével mi a helyzet?

Üdv
0
2008. október 16., csütörtök 0:34
Szia Field!

Biztos én vagyok a béna, de nem találom. Linkeld be, légy szíves...

Köszönöm.
0
2008. október 16., csütörtök 0:07
Rajtam nem fog múlni. Ámbár a MACBETH-et ígéretemnek megfelelően már publikáltam, de ahogy épp az imént ránéztem, nem nagyon tolonganak az olvasók... :))
0
2008. október 15., szerda 23:42
Remélem a Micsoda? c. film is. :)
0
2008. október 10., péntek 18:24
Tudod az a "baj",hogy ilyesmi a valóságban nem fordulhat elő,így a rendező talán az esetleges tiltakozásokat is megelőzve ráerősített a kétértelműségre.
Több embert megkérdeztem,szerintük nem képzelődés.Csak ugye nincsen ilyen...
Hogy egy sátánporontytól mit várnánk,hát azt nem tudom.Az Ómenben sokáig csak egy hétköznapi gyerek.
0
2008. október 10., péntek 13:15
SPOILER!

Igen, és a sírás is a kétértelműséget erősíti, hiszen egyértelműen emberi hang, egy sátánporontytól pedig nem feltétlenül ilyet várna az ember.
0
2008. október 10., péntek 10:33
Nekem is inkább úgy tetszik, hogy Rosemary fejében jelenik meg inkább a kép.
0
2008. október 10., péntek 10:23
SPOILER!!!!

Tegnap este meregettem ám azokat a ronda nagy szitakötőszemeimet, miközben újra megnéztem a film befejezését, vagyis a DVD-n a végefőcím előtti utolsó jelenetet. Én továbbra sem fedeztem fel, hogy mutatnák a baba arcát, sőt bármit is a babából, csak a sírását lehet hallani. Egy pillanatra ugyan bevágnak egy fekete arcot, ijesztő sárga szemekkel, de szerintem az nem a babáé, hanem csupán Rosemary idézi fel maga előtt a Sátán arcát, mivel szerinte a gyereknek is ugyanolyan a szeme. Mindenesetre a közeljövőben majd újra megnézem az egész filmet.

TRIVIA

1. A ROSEMARY GYERMEKE két főszerepét Polanski eredetileg Sharon Tate-nek és Burt Reynoldsnak szánta. A VÁMPÍROK BÁLJA forgatása közben azonban beleszeretett Sharonba, noha eleinte nem kedvelte, és feleségül vette. Férjként már etikátlannak tartotta, hogy feleségét ő ajánlja a szerepre, a Paramount illetékeseinek viszont nem jutott eszébe Tate. Sharon mégis látható egy pillanatra a filmben mint Rosemary partijának egyik vendége. A valóságban ő és a főszereplő Mia Farrow nagyon jó barátnők voltak. Burt Reynoldsot Polanski az utolsó pillanatban cserélte le John Cassavetesre, aki részben színészi gázsijából fedezte kis költségvetésű rendezéseit.

2. Polanskit a MACBETH rendezése után Andrew Braunsberg producer felkérte, hogy vegyen részt a FRANKENSTEIN új változatának elkészítésében. Roman azonban egy idő után kiszállt a vállalkozásból, mivel a MICSODA? és a KÍNAI NEGYED elkészítése jobban érdekelte. Mégsem szakította meg teljesen a kapcsolatot Braunsberggel, aki mellé betársult Carlo Ponti is. A két producer ugyanis úgy döntött, hogy a FRANKENSTEIN mellé megcsinálja a DRAKULÁ-t is, kis költségvetésből, a szexet erőszakkal párosítva, egyedi vonzerőként térhatású technikával. Polanskit érdekelte a térhatású filmezés, a MICSODÁ?-t ő is három dimenzióban akarta forgatni, ezért egy kicsiny szerepet elvállalt a BLOOD FOR DRACULÁ-ban. Túl sok tapasztalatot nem gyűjthetett, mert Pontiék anyagi okokból úgy döntöttek, hogy csak a FRANKENSTEIN-t csinálják meg térhatásban (ezt a változatot a 90-es években nálunk is bemutatták). A MICSODA? végül hagyományos módon készült el.
0