Keresés

CSAPNIVALÓ FOLYTATÁSOK

2017. október 5., csütörtök 15:51
Számomra meg a harmadik rész a kalap szar.
0
2017. október 5., csütörtök 2:12
Nekem megvan a 2004-es Special Edition DVD is, ahol azt hiszem harmadszorra festették át a Pajzsot. :)
Egyedi hangulatú film, a zene elég jó, a fényképezés szintén, bár közel sem olyan látványos, leginkább Micheal Ironside viszi a filmet. A film nem egy nagy szám, pedig nagyobbat akar szólni, mint az elődje, de sok helyen mégis lazára veszi magát. Két dolog hiányzik belőle nagyon: Skócia és a Queen zenéje.
0
2017. október 4., szerda 23:31
A negyediket mindenképp, ott keményen nyomják, Van Damme, Lundgren, Scott Adkins. Mondjuk Lundgren szerepe nem túl nagy. Kellemes b-kategóriás vacak mindkettő.
0
2017. október 4., szerda 17:46
Sőt, benne van a negyedikben is. Meg vannak még tévéfilmek is, azok még jobbak. :)
most posts by TM
0
2017. október 4., szerda 15:13
Most egy kicsit elszomorítottál / megnyugtattál.
Azt hittem, hogy a címhez méltón én vagyok az az EGY, aki szórakoztatónak találja a Hegylakó második részét (persze, csak a film hírneve alapján elvárt szinthez képest).
"Látatlanba nem lehet egy filmet utálni" alapon néztem meg, és bár jó filmnek én sem tudtam elkönyvelni, meglepetésemre egész jól szórakoztam rajta.
SPOILER!

Michael Ironside metrós jelenetén fülig ért a szám, pedig a megérkezésének módja elég nagy ba... kérdőjel. :)

SPOILER VÉGE
0
2017. október 4., szerda 14:53
Mindkét folytatás megér egy próbát, én kellemesen csalódtam bennük. Persze, az első rész szintjét egyik sem éri el, de a másodikat nevetve tapossák szét.
0
2017. október 4., szerda 14:05
Tökéletes katona 2 - A visszatérés

Kalap szar. Nem tudom ezek után érdemes-e megnézni a többit? Ugye a harmadikban visszatér Dolph Lundgren is.
0
2017. szeptember 29., péntek 22:51
Nekem a Renegát változat jobban bejön, persze még így is messze van a koherens folytatástól. A 3. is sántít, persze sokkal jobban illeszkedik és passzol az első filmhez. Elleben a 4. nem tudom mit akar folytatni, keveria z első filme tés a sorozatot, bár a sorozatban is canon volt az első film.
0
2017. szeptember 29., péntek 18:05
Az van, hogy a Hegylakó 2-Visszatérés egy olyan folytatás, aminek szerintem soha sem szabadott volna elkészülnie! Különben is: mi a fene akart lenni benne ez a Zeist bolygó-baromság?! Számomra az 1986-os Hegylakó "valódi" folytatása a harmadik, A mágus alcímű epizód (1994-ben készült), amely szerencsére figyelmen kívül hagyja ennek a..."második" résznek a teljes cselekményét.
0
2017. szeptember 29., péntek 17:53
Pedig a Gagyi mami első két része még tetszett nekem (a második részében szerepel amúgy Emily Procter, akit addig én csak a Miami helyszínelők-sorozatban láttam)! De a harmadik felvonását már rossznak (és persze teljesen feleslegesnek is) tartom.
0
2017. szeptember 21., csütörtök 22:49
A Gagyi mamiból az első sem volt nagy durranás, aki ezek után megnézte a második, sőt a harmadik részt, az meg is érdemli.:)
0
2017. szeptember 21., csütörtök 20:57
Nekem ezekből az utoölsó nagy kedvenc! :D
(Mentségemre szóljon elsőként láttam a szériából)
0
2017. szeptember 21., csütörtök 16:24
Gagyi mami 3., A függetlenség napja 2., Kutyám, Jerry Lee 3., Hegylakó 2.
0
2017. június 28., szerda 18:18
Gondolom azért, mert már szétszakad mindkét füle, és elrohad az agya a sok, újabb, és újabb folytatás iránt kuncsorgó rajongók száját (a negyediket legalábbis ezért is csinálta meg).
A pénz, gondolom másodlagos ilyenkor..
0
2017. június 28., szerda 18:08
Hogy megöljék benne Indyt! Han már halott, szerintem Deckard sorsa is kétséges, hisz van utódja. Egyébként elvileg új trilógiát akartak.
És szerintem a 4. semmivel se rosszabb a többinél, engem az idegenek totál nem zavartak. Jobb is volt, mint valami újabb keresztény relikvia vagy valami vudu mágia. Bár tény, ettől még nem kellett volna ilyen nyíltan az idegeneket bevonni. Szerintem akkoris nézhető film lett, még Shia is jobb, mint a Transformers trilógiában

A hűtős dolgot meg nem kell komolyan venni. Ez egy homeage/easter egg a BTTF-re.
0
2017. június 28., szerda 17:14
Ez egy nagyon jó kérdés.
0
2017. június 28., szerda 17:08
Akkor most miért akar egy ötödik részt is?
0
2017. június 28., szerda 16:59
Spielberg eleve vonakodott a negyedik rész elkészítésétől, mert úgy gondolta a Kereszteslovag záró képe tökéletesen lezárta a trilógiát.
0
2017. június 28., szerda 16:58
A részleteket nem tudom, de nagyon rossz ötlet volt.
0
2017. június 28., szerda 16:56
Spielberg nem is akarta belerakni az UFO-kat. George Lucas ötlete volt.
0
2017. június 28., szerda 16:54
Sorry, benéztem. A negyedik részre gondoltam.
0
2017. június 28., szerda 16:52
De miért kellett ennyire a valóságtól elrugaszkodni és UFO-kat beletenni?
Szerintem is nagyon gyenge. Spielberg egyik legrosszabb munkája.
0
2017. június 28., szerda 11:22
Indiana Jones and the Temple of Doom?????? Na ne már!!!! Szerintem az egy nagyon jó film. Azért mert olyan sötét, borongós hangulatú még nem nevezhető rossz filmnek, meg azért van benne pár ütős poén is.
0
2017. június 27., kedd 22:49
Na az AVP2 nálam is leverte a biztosítékot, azzal egyetértek.
0
2017. június 27., kedd 22:46
Nálam ezek vezetnek: Terminator 3-A gépek lázadása, Indiana Jones és a Kristálykoponya, Battle Royale 2., Alien vs Predator 2., Jurassic Park 3.
0