Ha tényleg meg vagy tisztelve, akkor ne feleselj hiábavaló dolgokon. Túl rövid az élet ahhoz, hogy erre pazarold az energiád.
most posts by TM
0
2008. január 18., péntek 12:52
1682
Nagyon megtiszetlő érzés olyannal topicozni aki már több éve csinálja! Ha valami közel ÖT éve tetszhalott én meg pár hónapja kerültem képbe, nem mentesít a hibám alól! De szerintem kettő meg egy az ugyanúgy 3 mint az egy meg egy és még egy!
0
2008. január 18., péntek 12:47
52684
Szívesen. Nem vetek szemedre semmit, csak javasoltam, hogy nézz körül, hátha már másnak is eszébe jutott ugyanaz, mint neked. Ha három topikban beszélgetnek ugyanarról, szétforgácsolódik az egy témakörről szóló információhalmaz, ami senkinek se jó.
most posts by TM
0
2008. január 18., péntek 12:27
1682
Köszönöm szépen, hogy ilyen segítőkész vagy! Látom Te a jó szándékot nem is feltételezed, hanem csak azt veted a szememre, amiben nem hibáztam! Végül is igazad van! Mint Lukenak Obi-Wannal szemben..................
0
2008. január 18., péntek 12:17
52684
keresésben=sorbarendezésben
most posts by TM
0
2008. január 18., péntek 12:14
52684
Tényleg ennyire bonyolult a fórum használata, hogy mindig jön valaki, aki új topikot nyit egy korábban már több helyen is tárgyalt témának?
Kis négyzetre kell kattintani jobb szélen, aztán a keresésben a "téma-betűrend" funkció, és "sz" betűnél ott virít két darab szinkronnal foglalkozó topik is.
most posts by TM
0
2008. január 18., péntek 12:07
1682
Sziasztok! Mivel számos topicban elindul egy vita(amiben én is Lúdas vagyokn(de nem Matyi)! Ezért véltem úgy, hogy vitassuk meg itt a gondjaikant a szinkronokkal! Inkább a szereposztásra korlátoznám, mint a hangmérnöki keverésre mert az még átláthatatlanabb! És még annyit hogy Dallos Szilvia (ha máshonan nem is a Dallasból ismerjük), könyvcímével kereszteltem el a topicot!