Keresés

Horror

2018. március 31., szombat 14:08
Egy kis húsvéti horror bevásárlás :)

0
2018. március 15., csütörtök 10:18
Xpress, fészbúk
0
2018. március 13., kedd 18:41
Köszi! Ezeken a helyeken én is szoktam vadászni. :) majd szemfülesebb leszek. :)
0
2018. március 12., hétfő 18:49
A The Ritual kritikára ment.
0
2018. március 12., hétfő 18:49
Nekem nagyon tetszett, eddig idén ez a kedvenc horrorfilmem.
Amúgy Romániában forgatták az egész filmet ;)
0
2018. március 11., vasárnap 14:13
A hazai kiadványok vatera, fészbúk eladó dvd/bd csoport, a külföldi kiadványokat németből szokta küldözgetni rokonom, vagy az öbölből rendelek. Vaterán érdemes rákérdezni az eladókra, vannak-e még elfekvőben filmjei, amiket nem rakott fel, gyakran kincseken ülnek, csak nem tudják :)
0
2018. március 11., vasárnap 11:16
Megkérdezhetem, hol található ez a használtpiac? Ahogy elnézem a beszerzéseid, szívesen körülnéznék ott jómagam is. :)
0
2018. március 9., péntek 21:13
The Ritual

Négy negyven körüli, többségében már családos barát, akik nemrég vesztették el ötödik társukat tragikus körülmények között, úgy döntenek, hogy Rob emlékének ajánlva egy gyalogtúrát tesznek a Svédország és Norvégia közötti Királyok útján. A túra a hideget, az esőt és a távolságot leszámítva nem okoz nekik nagyobb gondot, de két nappal a végállomásra érkezés előtt egyiküknek kimegy a bokája, és hogy ne kelljen végigvánszorogni vele még két hegygerincen, úgy döntenek, hogy lerövidítik az utat egy közeli erdőn keresztül. Ahogy az ilyen filmekben ez lenni szokott, ez nem bizonyul túl jó döntésnek. Az egybemosódó, sűrűn nőtt fák között folyamatosan gyanús zajokat vélnek hallani, és amikor az eső elől menekülve betörnek egy elhagyatottnak tűnő faházba, mintha magukra haragítanának valamit... valami ősit...

Leginkább a Blair Witch-re emlékeztetett némi Sziklák szemével fűszerezve, mindkettőből azt mentve át, ami igazán jól működött ezekben a filmekben. A "normál" eltévedést, az elveszettség érzését és a zseblámpás bolyongásokat az erdőben remekül fokozták a rémálmok és a látomások, bár nekem jobban tetszett volna, ha nem csak egy szereplőre koncentrál a film végig, hanem a többiek szemén keresztül is bemutatnak ezt-azt. A fenyegetés jól lett felépítve, nagyon jók a kísérő kellékek, a totemek, aztán ahogy valóssá válik a félelem tárgya, az is elég ütős... de a kamera többet időzik a csodaszép norvég erdőn, mint amennyit a szereplőkön, ezért lettek volna még tartalékok a filmben.

7,5/10
0
2018. január 23., kedd 14:03
Használtpiac :)

0
2018. január 11., csütörtök 19:21
Idei első pakk, használtpiacról.

Egy remek ritkaság is horogra akadt:
0
2017. december 15., péntek 21:54
Szép kis csomag, az előzővel egyetemben. A Mary Reillyt én is szeretem, jó tizenöt-húsz éve is megvan már, hogy rengetegszer megnéztem, az utóbbi időben viszont hanyagoltam, szóval tökjó, hogy eszembe juttattad :)

A Harbinger Down ugyan unalmas volt, de legalább Lance Henriksen ezúttal nem egy hipergagyi filmben tűnt fel.

A Void viszont...fuh, oltári nagy agymenés, a jó értelemben.
0
2017. december 15., péntek 15:12
Ehavi beszerzések horror fronton (xpress, használtpiac)

0
2017. december 13., szerda 15:37
Ennyi votkától fel lehet fordulni...
0
2017. december 13., szerda 15:31
Nézzetek be  
Filmgyujtok elonyben

https://goo.gl/LZkRKp

KÜLSŐ LINK
0
2017. december 8., péntek 23:43
Pet

A sintértelepen dolgozó Seth magányosan él, csak a gondjaira bízott kutyákhoz kötődik. Egyik nap a munkába tartva találkozik egy régi iskolatársával, Holly-val, és a rövid, felszínes beszélgetés is olyan érzéseket mozgat meg benne, amiket talán még soha nem tapasztalt. Egyre durvább módokon próbálja felhívni magára a lány figyelmét, az erőszaktól sem visszariadva, és attól sem, hogy árnyékként kezdje követni őt. Ebben azonban Holly-ban emberére akadt...

A pontszám a színészi játéknak és a hangulatnak szól, az szerintem nem rossz, meg különleges is a fordulatainak köszönhetően ... de a sztori nem az én világom.

6/10
0
2017. december 5., kedd 23:40
Tegnap sikerült megnéznem a Boncolás (Autopsy of Jane Doe) c. filmet. Számomra az utóbbi idők egyik legjobb horrorja. 10/10
0
2017. december 5., kedd 21:40
Blekk frájdéj+külföldi szerzemények

0
2017. november 8., szerda 10:10
Éppen ezért írtam be, hogy hátha másnak is elkerülte a figyelmét a horrorrajongók közül. Teljesen meglepett, mert nem olvastam róla semmit. Én is csak véletlenül vettem észre a boltban, de megörültem neki. Rögtön raktam is a kosárba. Nagyon remélem, hogy lesz folytatás.
0
2017. november 8., szerda 10:00

Se a facebook csoportról, se az új magazinról nem tudtam, de tök jó hogy újra próbálkoznak!! Anno még én is besegítettem egyszer-kétszer a tördelésbe/szerkesztésbe, plusz írtam is cikkeket, de sajnos nem húzta sokáig az újság. Ne így legyen, de úgy gondolom azóta meg csak rosszabb lett a helyzet, hisze most már még több minden érhető el "ingyen" vagy sokkal olcsóbban digitális formában... :(
0
2017. november 8., szerda 8:41
Szerencséd volt :)
0
2017. november 8., szerda 8:21
Pár darab volt most raktáron, biztos valamelyik eldugott polcon találta az xpress :) El is fogyott hamar, még jó hogy észrevettem.
0
2017. november 8., szerda 0:27
Mártírokat már rég beakarom szerezni.
Sosem sikerült.
0
2017. november 8., szerda 0:25
Fészbúkon van Fangoria csoport az eredeti szerkesztőkkel, én is onnan értesültem. Remélem, lesz folytatás, mert nagyon minőségi magazin lett ez a mostani.
0
2017. november 7., kedd 22:28
Jó hogy beírtad ezt,köszi.Elkerülte a figyelmem pedig én is nagy Fangoria fan voltam.
Kötelező vétel lesz az újság.Örülök,hogy visszatért a mi kis piacunkra.Rétegműfaj ez és értékelem az újabb próbálkozást.Nem rajtam fog múlni a túlélése a lapnak.
0
2017. november 7., kedd 21:44
0