Kár, hogy nem tetszett, nekem azon túl, hogy trükkjeivel sikerült kellemesen becsapnia (Bava például elad nekünk egy komplett erdőt mindössze néhány, egykupacban tömörült fa körbefényképezésével:), rejtélyes hangulatát is bírtam és persze gúvadt szemekkel bámultam, hogy a Péntek 13 majdmegmondjátokmelyik részében lévő ágyjelenet-gyilkosság (két legyet egy csapásra) itt bukkant fel először. Asszem a befejezés volt csak kicsit vattafak, amúgy tökre szeretem.
A Torso meglepően erőszakos volt, meg amúgy elég izgalmas is, tetszett, amúgy Edwige Fenech nekem is kedvenc, elsősorban a CV által is említett The Strange Vice of Mrs. Wardh (Szerelmi vérszomj) címszerepe után. A film is remek, sokrétű és tartalmasabb, mélyebb a többinél, mondjuk a fordulatai mára kicsit elavultak, de erről nem is ő tehet, hanem az utána következő alkotók. :) Ja és a zenéjének főtémáját két éve úgy kéthetente meghallgatom, hihetetlen szerves része a mozinak, különböző hangszerelésben és tempóval állandóan visszatér a játékidő során (Tarantino meg is idézte a Kill Bill II-ben, igaz, alig hallhatóan, asszem abban a jelenetben, amikor talán Bill és a Michael Madsen alakította figura az utóbbi lakókocsijánál dumálnak arról, hogy a menyasszony megérdemli a bosszút).
Utólag esett csak le egyébként, hogy a Motel II-ben Eli Roth egy kisebb szerepre felkérte a manapság is bombaformában lévő fenek... izé, Fenechet, ő alakítja a film elején még Rómában rajzolgató diákokat instruáló tanárnőt. Az extrák között együtt pózol a rendezővel, aki jól láthatóan nagyon büszke alkalmi társaságára. :)