Keresés

Horror

2013. november 1., péntek 9:40
Jól átszunyókáltam az estét, mindenféle borzalom nélkül. Majd jövőre...
most posts by TM
0
2013. október 31., csütörtök 18:22
Középső az ilyen ferdeszemű ázsiai tökre sikeredett. :) De amúgy tök jók!
0
2013. október 31., csütörtök 18:13
Ja, most esett le....

Az hülye, az káromkodik a diófalevéltől is. Nem kell hozzá tök. :)
0
2013. október 31., csütörtök 18:12
Kinn vannak, azért van öt darab, mert öt kerítésoszlop van. Minden évben öt darab van kinn itthon + egy az üzletben, egy meg anyóséknál.

Egyébként már pár éve nem én faragom, hanem a gyerek. :)
0
2013. október 31., csütörtök 17:45
Tedd ki a kerítésre, hadd káromkodjon a szomszéd! :)
most posts by TM
0
2013. október 31., csütörtök 16:54
Idei ötösfogat:

0
2013. október 31., csütörtök 16:02
A Mama nekem is ott áll a megnézendő filmek listáján, de ilyenkor illene valami halloween-témájú filmet nézni!
Lehet, hogy akkor a tv-premierrel egyidőben nézem, kicsit jobb kép- és hangminőségben újra ezt! :)

0
2013. október 31., csütörtök 15:18
Ma a Mama :).
0
2013. október 31., csütörtök 15:01
A jelenlegi "problémám" pont abból fakad, hogy eddig is olyan voltam, mint egy szivacs, ami mindent magába szív, minden jóindulatú ajánlást mindenhonnan megfogad, megjegyez, majd próbálja begyűjteni, megnézni azokat (na, az az ami legkevésbé működik) és ezáltal halmozódott fel annyi minden, hogy annak a kezelése, rendszerezése, ápolása, de csak szimplán a befogadása nem egy embernek, hanem legalább háromnak való adag. Ennek ellenére nagyon köszönöm, megpróbálom megnézni, ha nem megy, akkor majd felveszem. :)
most posts by TM
0
2013. október 31., csütörtök 14:48
Hm. Asszem én ma valószínűleg vagy A betolakodót nézem vagy a The Woman-t :) Kell egy kis adrenalin.

Top13 olasz horrorfilm, amik itthon nem jelentek meg DVD-n:

Dellamorte Dellamore
Stage Fright
The House with Laughing Windows
Zeder
Deep Red
Phenomena
Tenebre
Opera
The New York Ripper
The House by the cemetery
The Psychic
A démon maszkja
Bay of Blood

Top13 nem kapható USA és /vagy kanadai horror:

Black Christmas (1974)
Let s scare Jessica to Death (1971)
The Woman
From Beyond
The Hills have eyes (1977)
The last house on the left (1972)
Porontyok
Scanners
Nightbreed (ebből jó lenne a Cabal Cut verzió :)
Maniac (1980)
Henry
The House of the Devil
Az ismeretlen (Tod Browning)

Top13 egyéb nemzet horrorja:)

Who can kill the child
Santa Sangre
Bad Taste
Hullajó
The Wicker Man (1973)
Ichi The killer
Megszállottság (1981 - Zulawski)
Nattevagten
Cronos
Farkasok órája
Dr Caligari
Vampyr (Dreyer)
The Vanishing (bár ez inkább thriller)

Ki mely horrorfilmek hazai kiadásának örülne leginkább? :)

0
2013. október 31., csütörtök 14:10
Tudom, hogy nem nézel TV-t, de amondó vagyok, hogy jobban járnál az alant, általam felsorolt címekkel. Legalább az Adsz vagy kapsz-ot érdemes lenne megnézned, az egy ízig-vérig Halloweenhez illő horror-komédia, akkora hangulattal, hogy csak na! :)
0
2013. október 31., csütörtök 13:56
Gratula Mindenkinek a tökeihez! :))

Ha lesz merszem, este bepótolom a legkommerszebb vonalból hátramaradt címeimet, a Sikoly és a Paranormal Activity 4. részeit, illetve a Fűrész 7-et.
most posts by TM
0
2013. október 31., csütörtök 13:14
Nem is rossz. :)
Ha elfogadsz egy tanácsot, a szemek és az orr környékén belül jobban vájd ki a tök húsát, és akkor a mécses fénye is jobban kiviláglik, karakteresebbek és nagyobbak lesznek a fénylő pontok!
0
2013. október 31., csütörtök 13:11
Életem első töklámpása:

0
2013. október 31., csütörtök 13:06
0
2013. október 31., csütörtök 13:06
0
2013. október 31., csütörtök 10:29
Kísérteties Halloween-t mindenkinek!
Kinek mi a mai programja, természetesen horrorfilmek terén?
Este a Film+ van akkora jó fej, hogy leadja a Halloween ramke-et, majd az Adsz vagy kapsz (Trick r Treat) filmet, ami szerintem az egyik legjobb halloweenes horror, ráadásul felröppent az a hír, hogy szándékoznak készíteni egy második részt is!
Na meg nálam elmaradhatatlan dolog a töklámpás faragása is, ezek itten alant a 2 évvel ezelőtti Halloween eredményei:

0
2013. október 27., vasárnap 23:09
Még nem.
0
2013. október 27., vasárnap 21:06
Piemaker, a We are what we are-t láttad már?
0
2013. október 27., vasárnap 20:48
Köszi az ajánlót, teszek vele egy próbát. És ha már spanyol horror, nézz be az Előzetesek topikba, van ott is egy finomságnak tűnő film. :P
0
2013. október 27., vasárnap 20:07
Mindenevők (Omnivoros)

Spanyol horror ami cseppet sem izgalmas inkább érdekes és beteg.
Modern kori kannibalizmusról szól.Nekem a Motelt juttatta picit az eszembe,csak itt nem kínzásért fizetnek hanem egy finom exkluzív vacsoráért.
Annyira nem durva mint az említett film,viszont nem is hosszú.Egy nézést megért.
6/10

0
2013. október 27., vasárnap 20:07
Igen. :)
0
2013. október 17., csütörtök 22:43
Épp most akartam berakni. :)
Látom, te is filmbuzi olvasó vagy. :P
0
2013. október 16., szerda 16:45
Itt egy poén előzetes egy horrorfilmről,amiben mindenki logikusan cselekszik:

Erről jut eszembe hogy a lemerült/nulla térerős mobiltelefon klisét szerintem direkt muszáj ellőni,mivel másképp nem megy.Hülyén venné ki magát,hogy senkinél nincs a mai világban.
Én elég megbocsájtó vagyok a műfajjal,klisékkel is lehet jó filmet kreálni!
0
2013. október 3., csütörtök 10:07
Kár, hogy nem tetszett, nekem azon túl, hogy trükkjeivel sikerült kellemesen becsapnia (Bava például elad nekünk egy komplett erdőt mindössze néhány, egykupacban tömörült fa körbefényképezésével:), rejtélyes hangulatát is bírtam és persze gúvadt szemekkel bámultam, hogy a Péntek 13 majdmegmondjátokmelyik részében lévő ágyjelenet-gyilkosság (két legyet egy csapásra) itt bukkant fel először. Asszem a befejezés volt csak kicsit vattafak, amúgy tökre szeretem.

A Torso meglepően erőszakos volt, meg amúgy elég izgalmas is, tetszett, amúgy Edwige Fenech nekem is kedvenc, elsősorban a CV által is említett The Strange Vice of Mrs. Wardh (Szerelmi vérszomj) címszerepe után. A film is remek, sokrétű és tartalmasabb, mélyebb a többinél, mondjuk a fordulatai mára kicsit elavultak, de erről nem is ő tehet, hanem az utána következő alkotók. :) Ja és a zenéjének főtémáját két éve úgy kéthetente meghallgatom, hihetetlen szerves része a mozinak, különböző hangszerelésben és tempóval állandóan visszatér a játékidő során (Tarantino meg is idézte a Kill Bill II-ben, igaz, alig hallhatóan, asszem abban a jelenetben, amikor talán Bill és a Michael Madsen alakította figura az utóbbi lakókocsijánál dumálnak arról, hogy a menyasszony megérdemli a bosszút).

Utólag esett csak le egyébként, hogy a Motel II-ben Eli Roth egy kisebb szerepre felkérte a manapság is bombaformában lévő fenek... izé, Fenechet, ő alakítja a film elején még Rómában rajzolgató diákokat instruáló tanárnőt. Az extrák között együtt pózol a rendezővel, aki jól láthatóan nagyon büszke alkalmi társaságára. :)
0