Keresés

Horror

2013. április 5., péntek 15:03
Köszi, Mester! :)
Azt hiszem, hogy csak a David van benne a Zuckerek közül, a kisöcsi Jerry a kilencvenes évektől már kimaradt a közös humorizálásból. Viszont a ZAZ trió cukermentes tagja, Jim Abrahams közreműködött, ahogy egy másik korábbi alkotótársuk, Pat Proft is.
most posts by TM
0
2013. április 5., péntek 14:48
Köszönöm! Charlie angyalai sorozat nagy kedvencem volt, az még eredetiben is jöhetne.
most posts by TM
0
2013. április 5., péntek 14:47
Köszönöm! A Kísértet-hegy sem kapható sajnos, de mintha abból kétféle is lenne, na majd megnézem.
most posts by TM
0
2013. április 5., péntek 14:47
A Dard Divorce című horror-film mond valakinek valamit? Csak mert a birtokomban van, de valaki azt mondta, hogy nagyon HC. ...én meg nem vagyok az a kimondott horror-rajongó. Mármint szeretem, de underground szinten azért nem mozgok. Csak viszonyítás képen: a Mártírok-tól teljesen kikészültem... :D
0
2013. április 5., péntek 14:44
Köszönöm! Az egész egyébként abból indult, hogy moziban (asszem ott) láttam az ötödik rész előzetesét, ahogy a paranemnormális ii(Kéti) Charlie Sheent rángatja neki a nyílászárónak úgy, hogy Csárli bácsi golyóit a nyitott ajtó éle stimulálja. Az ott és akkor igen viccesnek tűnt, s úgy gondoltam, nosza, ismerkedjünk meg a filmművészet eme szegmensével is. :)
most posts by TM
0
2013. április 5., péntek 14:39
Köszi!
Na de ki beszél ennyi nyelvet? :) A magyar címeket jobban ismerem, de elszöszölök ezekkel is.
most posts by TM
0
2013. április 5., péntek 14:35
5. rész:
Fekete hattyú, Paranormal Activity, Gyerekjáték, 127 óra, Végső állomás, A majmok bolygója: Lázadás, Az éhezők viadala, Mama, Eredet
0
2013. április 5., péntek 14:31
1. rész:
Sikoly, Tudom mit tettél tavaly nyáron, Hatodik érzék, Blair Witch Project (Ideglelés), Ördögűző, Amistad, Caesar filmek (mozis jelenet), Amerikai Pite, Amerikai szépség, Matrix, Halloween, Kazaam a szellem, Közönséges bűnözők, Szépségtépő verseny, Rémálom az Elm utcában 3, Ragyogás, Két fél egy egész

2. rész:
Ördögűző, Átok, Végső állomás, Poltergeist 1-2, Ház a Kísértet-hegyen, Hannibal, Charlie angyalai, Az, Hé haver hol a kocsim?, Rocky Horror Picture Show, Mission Impossible 2, Amityville Horror - Rettegés háza, Rémségek kicsiny boltja

3. rész:
Kör, 8 mérföld, Jelek, Air Force 1, Airplane, Matrix, Matrix Újratöltve, Texasi láncfűrészes, American Idol

4. rész:
A falu, Fűrész I-II., Átok, Világok harca, Millió dolláros bébi, Opra show, Végső állomás, Túl a barátságon
0
2013. április 5., péntek 14:29
De, ahogy mondani szokás, "Google a barátod":)

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090112164630AAcn0wu
0
2013. április 5., péntek 14:27
Ja, és van egy elég tisztességes terjedelmű Charlie angyalai rész is:).
0
2013. április 5., péntek 14:23
(Egyébként szerintem a harmadik résztől kezd javulni a színvonal, talán a Zuckerek miatt.)
0
2013. április 5., péntek 14:19
Köszi!
Az egyik alcímből ítélve a Tudom mit tettél tavaly nyáron szintén. A borítóképekből kikövetkeztethető még az Ördögűző, a Fűrész, az Átok és a Világok harca, de gondolom, hogy ez nem az összes.
most posts by TM
0
2013. április 5., péntek 14:18
A harmadikban a 8 mérföldre is van egy kis utalás, bár az nem horror.
0
2013. április 5., péntek 14:17
Szóval A kör, Jelek, Mátrix: Újratöltve, 8 mérföld.

Túl a barátságon, Millió dolláros bébi, Világok harca, Haláli hullák hajnala.

Ahány bekezdés, annyi rész. A Jelek után hoztak nekem egy vaníliás kiflit, aztán attól úgy megijedtem, hogy elküldtem a hozzászólást. Egyébként rengeteg (amerikai) közéleti-popkulturális eseményre is fellelhető utalás az egyes részekben - azt feltétlenül lesd még meg pl. (a jutúbon), amikor Tom Cruise Oprah Winfrey-nél jár Katie Holmes-ügyben és bazi szerelmes.

Illetve egyik Scary Movie-t se kapcsold ki a stáblista elején.
0
2013. április 5., péntek 14:14
Emlékeim szerin Mátrix, Jelek, Ház a Kísértethegyen is köztük van.
0
2013. április 5., péntek 14:09
Sikoly, Tudom, mit tettél tavaly nyáron, Buffy, a vámpírok réme, Hatodik érzék, Közönséges bűnözők, Mátrix, Ideglelés - The Blair Witch Project, Dawson és a haverok.

Az ördögűző, A rettegés háza - Amityville Horror, Poltergeist - Kopogó szellem, Az elcserélt gyermek, Árnyék nélkül, Az átok, The Legend of Hell House.

A kör, Jelek,
0
2013. április 5., péntek 14:08
Nem emlékszem pontosan, mert régen láttam ezeket, de a Kör, az Átok, a Sikoly és a Hatodik érzék biztosan benne volt.
0
2013. április 5., péntek 14:06
Ahogy nézem, a négy filmből egyiket se kapni itt.
most posts by TM
0
2013. április 5., péntek 14:04
Te vagy az emberem! :)
most posts by TM
0
2013. április 5., péntek 14:03
"Lófaszt Neked TM, nem horrorfilmeket!" :)
0
2013. április 5., péntek 13:57
Mivel nemsokára mozikba érkezik a Horrorra akadva 5. része, eljátszottam a gondolattal, hogy talán megnézem az eddigi négy részt, amit mindezidáig hanyagoltam. Aztán eszembe jutott, hogy ezek mind amolyan összhorrorművészeti paródiák, amik korábbi rémisztgetős filmekre történő utalásokkal vannak tele, amit igazán csak azok élvezhetnek, akik azokat a filmeket is látták.
A kérdésem tehát: a Horrorra akadva 1-2-3-4 filmekben milyen horrorfilmek ismert jeleneteit figurázzák ki? Ha olyan címek, amiket lehet kapni DVD-n, akár meg is venném azokat a gyűjteményembe.
Köszi!
most posts by TM
0
2013. április 3., szerda 23:29
Jajjjj tényleg! :) Mondjuk én Az erdőt is miatta szeretem.
0
2013. április 3., szerda 23:21
Vagy az Assault on Dome 4-ről, és a Terminal Invasion-ről, ami egyenesen király :)
0
2013. április 3., szerda 23:10
Így lehet, jobb lesz.

http://www.youtube.com/embed/Vjk2So3KvSQ" frameborder="0" allowfullscreen>
0
2013. április 3., szerda 23:10
Várós! Vera Farmiga-t kedveljük, ahogyan James Wan-t is. Ebből rossz nem sülhet ki! :)

http://www.youtube.com/watch?v=Vjk2So3KvSQ
0