Freddy klasszikusok,Hellraiser és Átok trilógia.
Ezeket vettem elő az elmúlt 2 hétben:

Minden filmet angol hang és magyar felirat kombóval tekintettem meg.
A Rémálom gyűjtemény képileg,hangilag hozta az elvárható DVD szintet.Az extrák hiánya fájó de ez van.
A filmek közül még mindig a 2. a leggyengébb,a 3. pedig a kedvenc folytatás.A 4. Renny Harlin-féle epizód kicsit felértékelődött bennem.Nem emlékeztem,hogy az ennyire látványos és pörgős.
A 6. rész mindig szép emlékeket ébreszt,mert tizenévesként ezzel a résszel találkoztam először.Már a kihalt városban jártak és én azt se tudtam mit nézek.Aztán betértek egy házba főhőseink és elaludtak.
A hallókészülékes és videójátékos haláljelenet pedig meghatározó hatással volt rám ami a horror iránti szeretetemet illeti.
A Hellraiser sorozat további részeiről vegyes de azért többnyire negatív véleményeket olvastam,ezért én csak a trilógiát nézem újra állandóan.
A kiadás képe és hangja nagyon jó.Itt minden extra feliratos és baromi jó kisfilmekkel találkoztam.Csak az audiókommentár maradt ki de majd azzal is végignézem legközelebb.
Még jó hogy megvettem anno a fehér díszdobozt is.Nagyon szép az is.
Ja még a 4. extra koronogot sem láttam,de még idén meglesem.
Az Átok sorozatból eddig csak az elsőt láttam.
Nem bántam meg,hogy látatlanban bevállaltam a folytatásokat is.
Nem lesznek klasszikusok de jól szórakoztam mindegyik részen.Simán újranézhetőeknek tartom őket.Bár én s trsncsírhorrorokért vagyok oda inkább. :)
Az extrák az első két részen borzasztóak.Seggnyalás és filmrészletek váltakoznak.Legalább forgatási vagy félkész jeleneteket mutattak volna.Így nagyon unalmas lett.
A 3. részt Bulgáriában forgatták és erről szól az egész werk.Nagyon érdekes csak rövid,de többet ér mint az előző részek kisfilmjei együtt.