Kedvenc sorozataim: (ha ismétlik valamelyiket, én biztos leülök a tv elé, és pl.: az első kettőt gyakran adják újra)
Monk, Jóbarátok, Columbo, A szupercsapat, Észak és Dél (régi mini-sorozat, főszerepben: Patrick Swayze), Sonadoras
0
2008. március 11., kedd 21:10
6697
A Taken-t és az X-akták-at én is szívesen venném, ha megjelentetnék őket. Valamint a nem rég egy másik topikban felmerült Hegylakó sorozatot. Az Igazságosztó (Vengeance Unlimited) című sorozatot is megvenném már, nagyon jó hangulatú sorozat volt, még a kereskedelmi tévé őskorában vetítették itthon (azt hiszem RTL) és ráadásul (illetve sajnos) 16 részt élt csak meg. De jelenleg azzal is bőven megelégednék, ha a CSI-t folytatná a BuFi, az egyetlen sorozat, amit elkezdtem gyűjteni, erre ezt is félbe hagyják/hagyták :S
0
2008. március 11., kedd 20:57
8
Köszi az infókat. én már arra is gondoltam hogy valamiféle aláírásgyűjtést is kellene szervezni, hogy adják ki ezt vagy azt a sorozatot. én pl azt is el tudnám képzelni, hogy a kiadók ha kiadnak egy évadod akkor abban helyezzenek el egy kupont, hogy aki előrendeli a 2. 3. ect évadot akkor kap pl 10 % kedvezményt. és így minden évadban lenne egy ilyen kupon. mindenki jól járna szerintem, mert a gyűjtők megkapják a következő évadot kicsit olcsóbban és a kiadók is biztosítva lennének az iránt hogy jobban elviszik az évadokat. jah és örülnék pl Erich von Daniken filmeknek is, mert ma csak egy DVD-t lehet tőle kapni tudtom a "Múlt megoldatlan rejtélyei" címmel. Lényeg a lényeg én az X-Akták-ot és a Csillagkaput várom már de nagyon!!!! arra tuti vevő vagyok, de lenne még más is amit megvennék pl: -A Dresden akták- Alkonyzóna- Csillagkapu: Atlantisz- Taken- Poltergeist- Terminator - The Sarah Connor Chroniclesés még sorolhatnám.
0
2008. március 11., kedd 15:06
4956
A Csillakaput már beharangozták tavaly novemberben, semmi nem lett belőle. Azóta én rákérdeztem InterComnál, azt kaptam válaszként:"Tervezzük kiadni, de még nincs konkrétum a megjelenéssel kapcsolatban, egyeztetni kell az MGM-mel." stb stb....Szóval lényegében ennyi.
0
2008. március 11., kedd 14:30
9368
Szia!
Csak reménykedni lehet, hogy kiadják az X-aktákat és a Csillagkapu sorozatot. Ezt a kettőt legjobb tudomásom szerint tervezik kiadni, de még semmi konkrétum nincs az ügyben. Sajnos Magyarországon ha elkezdenek kiadni egy sorozatot, nincs semmi biztosíték arra, hogy az összes évadot kiadják, így csak a remény marad akkor is, ha kiadják majd egyszer az első évadot. A remény hal meg utoljára, mint tudjuk. Ha bármi info lesz, az biztos megjelenik majd a dvdextra.hu oldalon egy hírben.
Ennyi az egész.
0
2008. március 11., kedd 14:21
8
Azért hoztam létre ezt a topikot, mert nem igazán kaptam választ eddig a kérdéseimre. Arra szeretnék itt választ kapni, hogy a különböző TV sorozatok egészen szép számmal jelennek meg évadonként. Viszont ez még mindíg kevés mivel rengeteg olyan sci-fi és akció sorozat van ami megy, vagy már ment különböző csatornákon, amelyeket csak kábelen vagy műholdon lehet fogni. /pl AXN sci-fi, AXN stb. sorolhatnám/ Kérdésem az lenne, hogy mikor adják ki pl. az X-Aktákat, a Csillagkapu SG-1-t vagy Roswell-t stb. és hasonló témájú sci-fi és egyéb műfajba sorolható sorozatok évadjait????? Külföldön olyan díszdobozokban adják ezeket, hogy csak a számat tátom, meg is rendelném de nyelvtudás hiányában elmegy a kedvem az egésztől, arról nem is beszélve, hogy mindegyiknek van magyar szinkronja is mivel már adták őket. Örülnék neki ha valaki felvilágosítana erről a témáról!