Keresés

<b>HELLRAISER</b>

2003. október 26., vasárnap 17:15
Kedves Pickard!

Köszönjük érdeklődésed.

Valóban ráéreztél az elkövetkezendő Vertex tervekre.
Leendő kiadványink 90%-a neves horrorok lesznek.

Címeket még ne kérdezz. A szerződések aláírásával válik egy-egy cím biztossá.
Addig nem akarunk egy horror rajongót sem feleslegesen felcsigázni.

Remélem ez a kis infót most elfogadod.

Üdvözlettel:

Kovács Sándor
Vertex
vertexfilm@axelero.hu

PS. A HELLRAISER MINDEN RÉSZÉN (az elsőn is) FELIRAT LESZ!
0
2003. október 26., vasárnap 16:36
Hajrá Vertex, csak így tovább!!!Ez a film már régóta hiányzott!

Tényleg esetlegesen nem tervezitek más horror témájú film kiadását, mint például a Romero-féle zombie-s trilógiát, vagy a Gonosz halottakat?
0
2003. október 26., vasárnap 14:27
Kedves JUBEI!

Természetesen jön a többi rész is. Mi az első 4-et biztosan kiadjuk.
5.1, felirat , 16:9 - meglepetés extra a második részhez.

Az első rész kiadása után megkezdődnek a HELLBOUND DVD előkeszületei.
A véleményeddel egyetértek"Második rész szerintem iszonyat kiráyl lett".

A Neten nagyon sokat foglalkoznak a HELLRAISER 2-vel.

Üdvözlettel:
Kovács Sándor
Vertex
vertexfilm@axelero.hu
0
2003. október 26., vasárnap 11:11
Látjátok mondtam nektek, hogy a kiadó nem kibazsásból hadja le azt a szaros feliratot.
Más:
Vertex: Szeretném kérdezni hogy most hogy mindenképp megvan a kívánt előrendelés ("sőt") és ez az idő folyamán (megjelenés után) még gyarapodni fog van-e esély a folytatásokra? A Második rész szerintem iszonyat kiráyl lett. Olyan szintű mint az egy. Talán még jobb is. A második részre van esély? Ha igen kb. mikor?
0
2003. október 23., csütörtök 19:54
hoppá. előrendelés leadva. látod, milyen sokat számít az a sz*ros kis felirat? :]
0
2003. október 23., csütörtök 19:12
Na, ez már fejlődés. Mégiscsak érdemes volt egy kicsit megpiszkálni téged :) Még lehet, hogy meg is veszem a lemezt ezek után.
0
2003. október 23., csütörtök 15:07
VERTEX, tényleg meggyőzően hangzott az írás!! Igazán Korrekt!

Ha jól fogy a Hellraiser, van esély a többi rész kiadására is? Ugyanis a filmnek eddig 6 része készült el, kisebb-nagyobb sikereket tudva maga után. És egy rajongó ugyebár szeret gyűjtögetni !
0
2003. október 23., csütörtök 14:51
..az a helyzet, hogy eléggé meggyőzött a Vertex..Ezzel a nyilatkozatával.
Ti mit szóltok hozzá?
0
2003. október 23., csütörtök 14:29
Kedves Érdeklődők!
Kedves Hóhér!

Légyszíves tájékoztassd a fórumot, hogy mit igért a Vertex amit nem tartott be.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Válaszom mindig egy konkrét kérdésre vagy hozzászóláshoz lett igazítva és mindig
elnézést kértem a többiektől.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Más: (nem mindenkinek csak annak akit érint): Az igényeskedők megelégszenek
egy BLACKSTARTÓL rendelt és lerippelt DVD-vel.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Más 2.: A decryptelést és az IFOedit-et nagyon jól ismerjük. A Vertex DVD-n azért
nincs extradömping mert az a film rovására megy különösen akkor ha az eredeti
menüket és extrákat is meghagyuk a rippelésnél.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Más 3.: Szerintem nem igazán helyes, hogy a fórum a feketézésről (pl. ripp) szól.
           (Tisztelet a kivételnek)
Más 4.: Az ellendrukkerek most már lazíthatnak. mert megvan a darabszám , sőt.

Köszönöm mindenki hozzászólását. A negatív kritika is jó hírverés. A fórumon és
az előrendelési listán szerényen de a kis Vertexnek jóleső módon igen előkelő helyen áll a HELLRAISER (megelőzve igen nagy és új filmeket). Még felirat nélkül is.

AZONBAN MOST KAPTUK LOS ANGELESBŐL AZT AZ ENGEDÉLY , MELY SZERINT
A DVD MAGYAR FELIRAT IS LESZ.

Bízom benne, hogy senkit nem sértetem meg (ha igen nem állt szándékomban.)

..még valami nem sz...juk le a vevőinket. (egy hozzászólás szerint.)
Ellenkezőleg: A felirat hozzátételével alkalmazkodunk a vevőinkhez, melyért nem várunk köszönetet.

Minden kérdésre állok rendelkezésetekre: a vertexfilm@axelero.hu címen.
Forduljatok hozzám bizalommal.

Mindenkit üdvözlök:
Kovács Sándor
Ügyvezető igazgató
Vertex Plain Kft.
0
2003. október 22., szerda 18:55
Egyetértek. Az igazi rajongónak fáj a legjobban az, ha a kedvenc filmjének kiadását elbarmolják.
0
2003. október 22., szerda 18:37
Mindenkivel egyet értek ,mindenki jól beszél,csak arra lennék kiváncsi
ezek után/ felirat helyet:)/ lesz-e valami a beigért ajándék poszterekböl.
tudom silány vigasz de eldöntheti a vertex szavahihetöségét/ami itt megtépázodott./.Apró dolog de lényeges.
0
2003. október 22., szerda 18:10
te olyan dolgokat találsz ki, kedves barátom amiket én soha sem mondtam. Mindössze a feliratot hiányoltam. Az azért nem valami extra cucc manapság.
De ha neked így is megfelel, akkor vedd meg. De urambocsá, engedd már meg, hogy valaki igényesebb legyen nálad.
0
2003. október 22., szerda 15:14
"...ha egy kiadó nincs tisztában az olyan alapvető piaci követelményekkel, mint a szélesvásznú kép (fotex), eredeti hang (flamex), magyar felirat (paramount), az soha nem fog felkerülni az eladási listák élére."

egyetértek!!

kedves vertex, tessék tanulni pl a Fantasy filmtől!
Nemsemmi, hogy egy ismeretlen új kiadó ilyen paraméterekkel piacra tud dobni egy filmet! Gondolom ez nem lehet olyan megeröltető...
A Vertex meg már jó pár éve is létezett. Csakhát az ilyen hozzáállás nem viszi őket előre.
A feliratról csak annyit hogy ha nincs semmi csak pl angol felirat és az is mondjuk 24fps-es akkor a fordítás - időzítés - lektorálás - "készre faragás", tehát egy felirat fullos elkészítése nem vesz egy hétnél több időt igénybe!
Én tuti nem fogom megvenni! Megvan rippelve magyar felirattal (ami letölthető a felirat.us-ről!!!!).
Majd ha lesz normális kiadása akkor megveszem.
Engem a szinkron annyira nem hat meg ha nincs (csak nagy "szinkron" filmeknél pl. Beverly Hills Cop - azt se veszem meg addig míg nincs szinkronja), de ha felirat nincs akkor én tuti nem veszem meg. Kapizsgálom az angolt (több mint 10 évig tanultam), de a felirat az kell. (Egy filmem van felirat nélkül az Invázium. Az is azért mert nem tudtam hogy nincs rajta, és nem lehetett belelátni a Házimozi magazin csomagolásába)

Vertex, ezt tessék tanulmányozni:

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2123&VID=R4538339415537249

csáó
0
2003. október 22., szerda 11:17
kis=két
0
2003. október 22., szerda 11:09
kivételesen egyetértek jama-val.......
0
2003. október 22., szerda 10:32
nem tudom, szerinted cigánykereket kéne vetnem örömömben azért, mert a vertex szóba állt velem? én úgy tudtam, belőlem él, neki is érdeke [lett volna], hogy meghallgasson, de javíts ki, ha tévedek. a felirat hiányát pedig nem venném egy kalap alá a kocka alakú dobozzal, meg tudom is én, mivel. ha egy kiadó nincs tisztában az olyan alapvető piaci követelményekkel, mint a szélesvásznú kép (fotex), eredeti hang (flamex), magyar felirat (paramount), az soha nem fog felkerülni az eladási listák élére. a paramount ezt végre felfogta, legalábbis úgy tűnik, a másik kis cég kimúlt. amúgy sem jósoltam volna túl nagy jövőt a vertexnek, ilyen hozzáállással (ne finomítsunk: elküldött minket a jó édes anyánkba) szerintem nyugodtan lehúzhatja a rólót.
0
2003. október 22., szerda 10:23
Véleményem szerint semmi különös nem volt a Vertexes srác hozzáállásában. Az első fórum hozzászólás normális volt. Annyit hibázott, hogy a szokásos fikázó beszólások után mert még válaszolni, mert a többi kiadó képviselői ilyenkor már reagálni sem szoktak. És abban biztos vagyok, ha lenne rajta felirat SC barátunknak akkor sem lenne elég jó. Mért nem fémdobozos, kocka alakú, miért nem feliratos az extra, miért nem dts, az amerikai változatra zölddel írták a borítóra címet és még sorolhatnám. Egy igényes rajongónak semmi sem elég jó. Akinek tetszik az megveszi akinek nem az nem. És kész.
Nézzétek meg a kiadók fórumát. Mindenki csak kérdezget de szinte soha nem válaszolnak ( a Budapest filmen kívül)
0
2003. október 22., szerda 10:18
Körülbelül egy hete láttam a Hellraiser Infernot az egyik ukrán TV csatornán. Van jobb része is a sorozatnak, de azért szerintem nem rossz ez sem, még az is lehet, hogy megveszem ezt is az elsővel együtt.
SPOILER Jamamurával ellentétben nekem tetszett az a rész, amikor a főszereplő mindig felébred ugyanott, és akármit csinál, nem tud szabadulni, még meghalni sem.
Most már a hatodikat kellene látnom, mert azt még nem láttam.
0
2003. október 21., kedd 23:56
"Minek ennyire a felirat?"

Azért, hogy élvezhesd eredeti nyelven. Ennyi erővel az angol hangsáv is lemeradhatott volna, hiszen kis hazánkban nem sokat értik az angolt, felirat nélkül.

"Neked már úgy is megvan fullextrás változatban úgysem vetted volna meg ezért."

Tévedés, nincs meg. De ezek után meglesz.

0
2003. október 21., kedd 21:59
nem tudom, milyen szinkron kerül a filmre, de bízom benne, hogy nem a "klasszikus" darab, uyganis az brutálisan szar. mindegy, ezt a kiadványt sem a szinkron miatt vásároltam volna meg - doug bradley-nak ugyan nem sok szövege van, csak a következő epizódtól kezd el "értekezni", de egy magyar felirat sosem árt. meg aztán gondoltam, támogatom a magyar dvd piacot, meg az olyan lelkes kiadókat, akik ilyen kultfilmekkel kockáztatnak, magyarán ezért nem vettem meg a full extrás, díszdobozos angol kiadványt, s vártam türelmesen, mert a vertex már évek óta ígéri a filmet, s most előállnak egy ennyire elfuselrált kiadvánnyal, hát ejha. már ez elég az öngyilkossághoz [tudniillik egy rétegfilmnek fanatikus rajongói vannak, akik szeretik az eredeti hangot], s ezt még megfejeli egy ilyen hozzáállással. csak csóválom a fejem.
0
2003. október 21., kedd 21:39
Sutter: ELhioszed nekem hogy nem basztatásból hagyták el a feliratot? Régebben a dvd-ken nem azért volt ennyi felirat mert az emeberek csak azzal szerették hanem azért mert ennyit ért a kiadóknak. Egy nyamvatt felirat nem ér nekik semmit. Ők legalább cisnáltak egy nagyon jó szinkront megvették a vágatlan változatot és meg egy hangyányi extrát is raktak rá. Minek ennyire a felirat? Neked már úgy is megvan fullextrás változatban úgysem vetted volna meg ezért. aki ennyire angolpárti vegye meg külföldről. Azon elgalább szinkron sincs. Ha jó a kép meg a szinkron és a film is vágatlan ennyi elég.
De ilyenkor kicsit gondolkozzon el midnenki hogy hány éven keresztűl volt meg a 4:3-as képarányban csak szinkronnal (az a szinkron ehhez képest egy nagy szar) és mégis tudtátok élvezni a filmet.
0
2003. október 21., kedd 18:17
"Egy igazi rajongó, örül annak, hogy egyálltalán megjelenik nálunk, ha ezek után még hajlandóak kiadni..... "

Ez a legnagyobb tévedés. Maximum egy igénytelen rajongó örül ennek. Egy igazi rajongó megrendeli a filmet a legjobb kiadásban.
0
2003. október 21., kedd 18:14
egy vásárolója már biztosan van a Vertex-nek ;)
0
2003. október 21., kedd 18:11
Szerintem kár vitázni, egész egyszerűen nem fért rá egy maximum 10 mb-os magyar felirat egy 4-9gb-os DVD lemezre. Ilyen egyszerű! :(
0
2003. október 21., kedd 17:39
mikó'?

...má' ki is kapcsojtam, csak elűbb kivettem a vizbül egy kis zokszigént...
0